Hvis du bare trengte enda et bevis på at 90 -tallet er tilbake for godt, er dette det.

Krympede frisyrer gjør sakte men sikkert veien over røde tepper, Instagramer og rullebaner.

Og det er også bra fordi de vil følge spaghettistroppkjolene og tonnevis med lipgloss vi allerede har på oss.

Her er 50 frisyrer for fluekrymping for å vise deg hvordan du bruker denne trenden på slutten av 2010 -tallet!

1. Krympede frisyrer for langt hår

lange krympede frisyrerKilde

For tusenårene og generasjonen Z som var for lite eller ikke ble født i det hele tatt på 90 -tallet, ser du hvordan du får krøllet hår:

Med en crimper, selvfølgelig! En crimper er et verktøy som en rettetang, men som har bølgete keramiske plater inni. Når det er varmt, krøller de håret ditt på den nå berømte sikksakk- eller sagtannmåten.

2. Hestehale krympede frisyrer

hestehale krympede frisyrerKilde

Hårklipper som et verktøy er tilgjengelig overalt, inkludert online hos de større forhandlerne og hos din lokale Walmart og andre slike butikker. Derfor, hvis du vil hoppe på denne trenden, blir ingenting lettere.

3. Half Up Half Down Crimped Hairstyles

halvt opp ned ned krympede frisyrerKilde

‘Crimping’ er faktisk et begrep som brukes i Sør -USA. Men i andre deler av Amerika eller i verden kalles denne prosessen med å gjøre håret ditt også å få ‘rynker’ eller til og med ‘dype bølger’.

4. Elegante krympede frisyrer

elegante krympede frisyrerKilde

Her er et morsomt faktum for deg. Selv om det var mest populært på 80- og 90 -tallet, ble ideen om krøllet hår oppfunnet tilbake i 1972 for ingen ringere enn Barbara Streisand selv av Geri Cusenza.

5. Emmy Rossum

Emmy rossum krympede frisyrerKilde

Her er skuespilleren Emmy Rossum iført en eksklusiv og veldig polert frisyre basert på krøllet hår. Det er en rotete chignon med en flettet krone som er nesten usynlig fordi øynene går umiddelbart til alt det krymper.

6. Rotete krympede frisyrer

rotete, krympede frisyrerKilde

Stilkritikere rapporterer at krymping kommer tilbake på moten hvert tiende år. Imidlertid siver det ikke inn i den vanlige forbrukerismen. I stedet brukes den ganske enkelt av designere på catwalks fordi den har en så slående visuell effekt.

7. Krympede frisyrer på Dior

dior krympede frisyrerKilde

Apropos det, så ser en Dior -modell ut med krøllet hår. Du kan se at utsagnet ovenfor er helt riktig. Klemt hår gir en kraftig visuell og kunstnerisk uttalelse.

8. Rosa krympede frisyrer

rosa krympede frisyrerKilde

Det er andre måter å få krøllet hår på enn å bruke en crimper, siden dagens kvinner og jenter er mye mer bekymret for varmeskader på håret enn de var på 80- og 90 -tallet. Søk etter tips og triks på YouTube.

9. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne krympet frisyrerKilde

Kelly Osbourne har oppdaget en fantastisk måte å bringe krøllete hår inn på 2010 -tallet og style det på riktig måte. Dette kan være et perfekt utseende for deg til en fest, et bryllup eller en ball.

10. Uformelle krympede frisyrer

uformelle krympede frisyrerKilde

Det er flere typer krympere å velge mellom. Alt avhenger av hvilken type krøller du vil ende opp med. Dette er den klassiske typen som de fleste jenter på 80- og 90 -tallet pleide å ha på seg hvis de ville se kule ut.

11. Krympede frisyrer med kam over

kam over krympede frisyrerKilde

En måte å gjøre krympede frisyrer mer moderne på er å kombinere dem med andre trender. Denne frisyren, for eksempel, banker på fletter og en kam over, for ikke å snakke mansjettøredobber, som alle er de siste trendene.

12. Korte krympede frisyrer

korte krympede frisyrerKilde

Du kan til og med krympe håret ditt hvis det er kort. Husk imidlertid hele tiden at crimperen blir ekstremt varm og at den kommer veldig nær huden din. Jo kortere hår, jo vanskeligere blir det å krympe det.

13. Klassiske krympede frisyrer

klassiske krympede frisyrerKilde

Her er et eksempel på noe du kanskje har sett hele tiden på skoler, på gaten og på TV -en på 90 -tallet. Dette er den klassiske ideen om horisontal krymping som de fleste jenter drømte om å gjøre med håret.

14. Tyra Banks

tyra banks krympede frisyrerKilde

Modell Tyra Banks trodde absolutt ikke at less is more når det gjaldt krymping. Her er hun med hele håret presset ut, noe som får henne til å ligne litt på en Barbie -dukke. Vi elsker også de blonde høydepunktene.

15. Britney Spears

britney spears krympede frisyrerKilde

Hvis du trenger et bilde for å fortelle deg hvordan 90 -tallet eller begynnelsen av 2000 -tallet så ut i et nøtteskall, er dette det. Vi har Britney Spears, frostet rosa leppestift, krøllet hår, falske rhinestone -tatoveringer og pyntede chokers.

16. Pretty Crimped Hairstyles

ganske krøllete frisyrerKilde

I motsetning til den overdosen på 90 -tallet, er det slik du kan prøve å bruke krøllet hår i dag. Prøv en enkel halv opp halv ned frisyre komplett med et uformelt antrekk som ikke får deg til å se over toppen.

17. Vakre krympede frisyrer

vakre krympede frisyrerKilde

Dette er en for proffene. Du vet, for når du har mestret kunsten å krympe håret ditt og du er klar til å gå til neste nivå. Det er en nydelig rotete bolle med bare noen få hint av krymping og et fantastisk blomstertilbehør.

18. Krympede frisyrer med Mermaid Braid

havfrue flette krympede frisyrerKilde

Den rene kompleksiteten til denne frisyren er nok til å imponere hvem som helst. Dette er en jumbo havfrue flette med krympede tråder, perler og biter av korall kastet i. Dette kan være din frisyre hvis du planlegger et strandbryllup.

19. Pastell Punk krympede frisyrer

pastell punk krympede frisyrerKilde

Punk handlet om å være deg selv og omfavne hår og motestiler som fikk deg til å føle deg bra. Derfor, hvis crimp er spillet ditt, gå for det. Her er flere punkfrisyrer å velge mellom og inspirere deg.

20. Minimal krympede frisyrer

minimale krympede frisyrerKilde

Hvis du liker denne trenden og vil prøve den, men ikke vil krympe alt håret ditt, eller hvis du har en kleskode på kontoret du må respektere, kan du prøve å gjøre en streng. Noen ganger er mindre mer.

21. Krympede frisyrer på Givenchy

Givenchy krympede frisyrerKilde

Her er et annet vakkert eksempel fra rullebanene. Dette er en modell på rullebanen for Givenchy -showet. Hun har langt, blondt hår som har blitt krympet nesten helt ut, og som matcher antrekket hennes.

22. Waterfall Braid with Crimped Hair

Fossfletning med krympede stykker krympede frisyrerKilde

Fossen flettet er en av de vakreste stilene der ute som det er. Når du legger krøllete tråder til det, begynner det virkelig å se ut som om du har en ekte foss i håret. Sikksakkene får det til å ligne vannsprut.

23. Christina Aguilera

Christina Aguilera krympede frisyrerKilde

Her er en annen tilbakekalling til tiåret da de brukte denne frisyren. Sangerinnen Christina Aguilera var en stor fan av krymping, og kombinerte den med falske og sammenstøtende forlengelser, tonnevis med svart øye blyant og brun leppeforing..

24. Ariana Grande

ariana grande krympede frisyrerKilde

Som en kontrast, her er hvordan moderne sangere har på seg krøllet hår. Ariana Grande har selvfølgelig ikke droppet sin berømte hestehale. I stedet valgte hun å forbedre det ved å krympe noen få tråder her og der.

25. Den ertede hestehale

ertet hestehale krympede frisyrerKilde

Apropos hestehaler, her er en annen måte du kan bruke en krympet på. Lag hestehale, krymp ut håret og bruk deretter en myk børste for å plage det ut. Det ser ut til at du nettopp har kommet hjem fra en eksklusiv salong.

26. Gigi Hadid

gigi hadid krympede frisyrerKilde

Modell Gigi Hadid kunne ikke ha motstått muligheten til å ta en ny trend som krøllet hår, så hun hoppet umiddelbart til Instagram for å legge ut en selfie med denne manen. Hun ser ut som en sånn 90 -talls jente!

27. Søte krympede frisyrer

søte krympede frisyrerKilde

La oss innse det. Enten du er proff eller mot denne frisyren, må du innrømme at dette er søt overbelastning. Noe som betyr at hvis det er gjort og stylet riktig, kan krympet hår se bra og fasjonabelt ut både i hverdagen og på catwalken.

28. Red Crimped Hairstyles

røde krympede frisyrerKilde

Det krever mye mot å krympe rødt hår, men når du gjør det, vil du føle deg frigjort. Føl kraften på 80- og 90 -tallet og kanaliser stylingikonene som gjorde denne frisøren mulig i så lang tid.

29. Nydelige krympede frisyrer

krympede frisyrerKilde

Denne chai blondinen gir oss stor hår misunnelse. Alt om dette utseendet er absolutt perfeksjon. Fra de brune undertonene ved røttene til de ulastelige spissene til den subtile krympingen. Selv sminken er på fleek.

30. Kunstneriske krympede frisyrer

kunstneriske krympede frisyrerKilde

Du kan også bruke krympet hår hvis du trenger en spesiell idé til et kostyme, til Halloween eller til et cosplay. Du kan prøve det hvis du tar kunstneriske eller glamorøse bilder for Instagram -kontoen din fordi den er visuelt fantastisk.

31. Krympede frisyrer med en flette

flettet krympede frisyrerKilde

Det er bare noe med krympet hår som deretter er montert i en flette. Det ser eterisk ut, som om linjene har blitt uskarpe og håret er i kontinuerlig bevegelse. Vi elsker denne effekten!

32. The Beyonce

beyonce krympede frisyrerKilde

Du vet hva de sier. Hvis denne frisyren er god nok for Beyonce, så er den god nok for oss også! Det er slik vi vet at vi elsker krympet hår og at vi burde ha det oftere. Hvis dronningen befaler …

33. Kule krympede frisyrer

kule krympede frisyrerKilde

Denne høye halvoppdateringen passer utmerket til en choker og 60 -tallets inspirerte sminke. Vi elsker også det faktum at håret er blitt ertet ut i stedet for å glatte de krøllete krøllene slik de pleide å gjøre på 80- og 90 -tallet.

34. Bohemian Crimped Hairstyles

bohemsk krympede frisyrerKilde

Selv boho-chic jenter kan finne noe bruk for en crimper. Det er alt i stylingen. I dette tilfellet er vi ærefrykt for hvordan de krøllete hårstråene har blitt sett ut til å se ut som om de er en del av en forseggjort, falsk fjærhodekjole.

35. Shaggy Crimped Hairstyles

krympede frisyrerKilde

Crimping kan bli din allierte veldig tidlige morgener når du må style håret ditt, men du er trøtt og har det travelt. Bruk en varmebeskyttende spray og legg til noen rynker på låsene dine.

36. Krympede frisyrer for et bryllup

bryllup krympede frisyrerKilde

Hvis du noen gang har lurt på hvordan en brud med krøllete hår ser ut, er dette det. Hun er nydelig. Denne rotete frisyren ledsaget av en krans laget av dine naturlige blomster, vil få deg til å ligne en fe.

37. Jumbo Braid Crimped Hairstyles

jumbo flette krympede frisyrerKilde

Hvis du liker denne frisyren, trenger du mye hårspray. Krymp håret først og flett det deretter til en stor trestrengs flette. Bruk fingrene til å trekke i trådene til det blir en jumbo flette.

38. Krympede frisyrer for blondt hår

blonde frisyrerKilde

Husk at hvis du krympet alt håret ditt og du vil ha volum, må du blåse det ut. Bare å krympe det vil ikke gjøre susen. Den rene vekten av håret ditt kombinert med tyngdekraften vil trekke det ned.

39. Krympede frisyrer med en Fauxhawk

frisyrer med fauxhawkKilde

Fauxhawks kommer i hundrevis om ikke tusenvis av former og størrelser. Det er ingen grense for hvor kreativ man kan bli med en falsk Mohawk. Derfor, hvorfor ikke lage en med hårknuter ved røttene og krympene i stedet for pigger?

40. Unicorn krympede frisyrer

enhjørning krympede frisyrerKilde

Dette kan lett være ditt utseende på musikkfestivalen. Denne orkidérosa møter lilla farge er fantastisk og passer godt til enhver øyenskygge du velger. I tillegg gjør krympingen håret ditt til et veldig lite vedlikeholdsarbeid.

41. Sea Foam Crimped Hairstyles

frisyrer med sjøskumKilde

Snakker du om unike hårfarger, hva med denne fantastiske nyansen av blågrønn, som faktisk kalles sjøskum? Hvis du ser nøye ut vil du se at den har noen mørkere, blågrønne underlys som gir dybde til den. Det vil være perfekt for sommerens strandferie.

42. Krympede frisyrer med en rotete bolle

rotete bolle krympede frisyrerKilde

Denne fantastiske virvelen av en rotete bolle ser ut som noen få smaker av iskrem kombinert for å lage en deilig blanding. Du har fersken og jordbær på toppen og bringebær og vanilje på bunnen. Ingenting annet trengs for sommeren!

43. Rainbow Crimped Hairstyles

krympede frisyrerKilde

Når du ser på denne frisyren, kan du nesten høre Backstreet Boys eller NSYNC synge i bakgrunnen mens du maler neglene med glitter neglelakk. Men det virkelige spørsmålet er – er du en Britney eller en Christina?

44. Bob krympede frisyrer

bob krympede frisyrerKilde

Dette er den søteste boben vi noensinne har sett. Det er en halv opp med en rotete flette og halvt ned med et sett med nydelige crimps. La du også merke til de kirsebærrøde høydepunktene gjennom dette brune håret? De varmer det opp!

45. Vinterbryllupskrympede frisyrer

vinterbryllup krympede frisyrerKilde

Dette kan faktisk tjene som både høst- og vinterbryllupsinspirasjon for deg, ettersom du kan se at blomsterkronen er laget med mange høstblomster. Siden den har furu og gran i den, kan du imidlertid trygt bruke den også om vinteren.

46. ​​Demi Moore

demi moore krympede frisyrerKilde

La oss ta en titt på noen flere kjendiser som har omfavnet klemt hår. Dette er skuespiller Demi Moore tilbake på 80 -tallet, ikke bare én, men to av tiårets store trender.

Den ene er klemt hår, selvfølgelig, og den andre er hvaltuten. Sistnevnte refererer til hestehalen på toppen av hodet hennes som ser ut som en vannstrøm som kastes ut av en hval.

47. Hestehale i siden

frisyrer med hestehale i sidenKilde

Hvis du var noen på 80- og 90 -tallet, hadde du hatt en hestehale i siden med en slags fargerik og pyntet scrunchie og tydeligvis krøllet hår. Vi kan trygt si at vi er glad for at denne ikke kom tilbake fordi smellen ikke hjalp.

48. Cindy Lauper

Cyndi Lauper krympede frisyrerKilde

Jenter vil ha det gøy, men hvor mye moro er for mye? Her er det typiske 80 -tallsutseendet med teatralsk sminke og hår som ser ut som en krysning mellom en krøllet fransk yngel og tørking av håret i en snøstorm.

49. Mariah Carey

mariah carey krympede frisyrerKilde

Selv sangerinnen Mariah Carey prøvde å holde det stilig på 90 -tallet med nabojenta hennes og smellete hår. Mimi hadde sikkert et minimalistisk og nedtonet utseende sammenlignet med andre sangere, mest avhengig av stemmen hennes.

50. Iggy Azalea

iggy azalea krympede frisyrerKilde

Og vi er tilbake til 2010 -tallet for en ny titt på hvordan moderne kjendiser har tolket krympede frisyrer på nytt. Du kan se at hestehalen ikke er glemt, selv om den ikke lenger er slitt på siden av hodet.

Klar til å endre utseende?

Selv om de fleste mener at krøllete hår ikke er den beste ideen, fortsetter det på en eller annen måte å dukke opp gjennom årene når kjendiser og designere bestemmer seg for å vise det igjen.

Hva synes du om disse 50 krympede frisyrene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.