Neutrala väggfärger idéer som kan ersätta effekten av grått

Grå har varit mycket populär de senaste säsongerna. Det användes som ett alternativ till många neutrala och klassiska färger. Grått tog ofta platsen för svart eller vitt. Men långsamt är kraften i den grå färgen i inredningen redan över. Grått är inte längre så modernt. Vi har några väggfärgidéer som den kan ersättas med. Dessa är moderna 2017 och har samma effekt!

Poised Toupe – Shervin Williams: Mycket enkel och snygg

väggfärger idéer innovativa

Väggfärgidéer – Denna trendiga färg kommer att ge ditt hem ett fräscht utseende

väggfärger moderna snygga

Väggfärgidéer – Poised Toupe passar perfekt till moderna möbler

väggfärger tips trender

Detta är en av de mest populära väggfärgerna för 2017. Poised Toupe är en krämig nyans av svamp. Den tillhör en ny generation jordiska nyanser som fungerar underbart i samtida utrymmen.

Vintergatan från Benajmin Moor

milkeyway väggfärgidéer

Benjamin Moores urval för 2017 påminner om smörkräm. Det är en krämig vit på en gul bas. Välj det för väggarna eller taket. Kombinera med fläckar i klassiskt vitt. Detta ger dig ett karaktärsfullt, men samtidigt väldigt avslappnat rum.

Väggfärgidéer – Green Trellis, Behr

väggfärger idéer

Varmt välkomna till våren med denna ömma gröna nyans 

gröna trelis väggfärger idéer tips

Grön spaljé skulle vara en lämplig nyans om du letar efter en salvia väggfärg för 2017. Det är något gammaldags och klassiskt med det, ett slags “Old World” stil. Detta kommer att sprida känslan av arv och klass i inredningen.

Väggfärgidéer – Chocolate Kiss, Dulux

dulux väggfärgidéer

Mörk chokladbrun är ett gott alternativ till mörkgrå. Denna färg får alltid ett helt annat utseende, beroende på om den är klar i glans eller matt. Testa olika alternativ innan du bestämmer dig för något i ditt utrymme.

Väggfärgidéer – Peignoir

peignoir farrow ball

Väggfärgidéer – rosa kan ha en riktigt neutral effekt!

peugnior wabdfarben idéer

Rosa är inte bara för tjejer, eller hur?!

wabdfarben idéer nya trender

Vi kan beskriva DULUX årets färg som ett slags ljusrosa. Det är ett bevis på att rosa kan verka neutralt. I det här fallet har vi en mycket ljus variant av denna färg med blå undertoner. Det ser avslappnande och modernt ut.

Koboltskugga, Sico

innovativa väggfärgidéer

Ett brett utbud av olika nyanser är tillgängligt!

koboltskuggväggfärgidéer

Detta är den senaste marinblå från 2017. Väggfärgidéer med denna nyans kan kombineras med praktiskt taget alla andra nyanser. Det skulle vara en perfekt bakgrund för ett ljust vardagsrum.