kreativ väggdesign abstrakt konst väggdesign vardagsrum

Kreativ väggdesign – Försköna väggarna med abstrakt konst

Har du någonsin desperat letat efter det perfekta konstverket för ditt hem? Hur ofta har du då gett upp i förtvivlan? Då ska du i slutändan vara nöjd med de vanliga sakerna. Det här är helt fel, jag måste säga direkt, för bara ett riktigt otroligt konstverk kan verkligen krydda ditt rum.

Men det finns också hopp i denna situation. Ibland kan en viss bild distrahera dig från det som händer i rummet. Det kan också vara en möjlighet. Man kan också visa stil och en känsla av konst på detta sätt. Vi pratar om abstrakt konst och du måste välja bland de tillgängliga alternativen.

Monokromatisk abstrakt konst

kreativ väggdesign abstrakt konst väggdekoration bambu matta asiatisk stil

Det här året är stort! Detta konstverk tycks falla in i möblerna nedan och de grå nyanserna tycks samlas nedan. Verket är intressant, modernt och unikt på samma gång. Det får mig att tro att husägarna också är särskilt förtjusta i dessa bitar.

Rummets struktur tycks få liv genom denna målning

väggdekoration vardagsrum väggdekoration kreativ konst

Hur påminner detta konstverk dig? Jag ser det som vingar vända inåt. De representerar en del av ett konstnärligt budskap. De går underbart med de vita stolarna under, som är utrustade med plyschkuddar.

Sovrums väggdesign uppmuntrar kreativitet

väggdekoration sovrum kreativ väggdesign väggfärg orange

Konstverk för din vägg, som är värda

minimalistisk väggdesign abstrakt konst lyxig fåtölj vit

Ett neutralt konstverk är ett bra sätt att få ett rum att se minimalistiskt ut. Men åtminstone har vi att göra med en viss komplexitet. I ett svalt rum ger de bruna och naturliga accenterna värme. De uppmanar gästerna att titta på konstverkets textur på närmare avstånd.

Färgad abstrakt konst

abstrakt konst väggmålning väggdekor idéer

Du kan knappt se någon skuggning i den här vinjetten. Undantag är nyanserna som kommer från målningen. Konstverket är i ett hav av neutrala och det är fortfarande knutet ihop i små bitar. Det handlar om konstböckerna och de små bitarna bredvid.

Överdimensionerad väggmålning i korridoren

modern arkitektur levande idéer kreativ väggdesignhall

I ett minimalistiskt och industriellt utrymme upplever du inte färg så ofta. Men det kan vara väldigt inbjudande och varmt. Så är fallet med denna snygga Cobakst -bit. Här har du att göra med en cool färg, men du ger också mycket värme i huset. Detta fungerar särskilt bra mot bakgrunden av den stora, målade ytan.

Betongväggar som bakgrund

slappna av fåtölj botonväggar krukväxt abstrakt konst kreativa väggdesignidéer

Modernt möter klassiker. Detta rum har särskilt detaljerade detaljer. Inom detta sammanhang kommer den mörka och moderna soffan som en stor överraskning. Den abstrakta målningen ger intryck av ett klassiskt landskap. Det verkar smälta i solens värme.

I det här fallet möter klassikern det moderna

kreativt väggdesign vardagsrum soffa soffbord matta golv

 Abstrakt konst med gyllene inslag

hemidéer kreativ väggdesign hall abstrakt konst

Ja, guld är i en egen kategori och det är ganska konstigt. I det här fallet skimrar inte guld accenterna. Men de är verkligen närvarande och värmer upp ingången till huset. Målningen har lutats på en bänk som är av liknande färg. Detta får det att se ut som en del av funktionaliteten.

Ska vi prata om det gyllene bladet och hur fascinerande det är? Du har en liten grå bit här och den är underbar! Allt annat är varmt och inbjudande. De gyllene bladen svetsar ihop allt lika perfekt som de metalliska nyanserna på spegeln.

Silver och guld accenter

abstrakt konst väggmålning väggdekor idéer färgdesign

Är du någon som har svårt att uppfatta abstrakt konst? Förhoppningsvis har vi kunnat hjälpa dig att övervinna detta. Jag har aldrig riktigt förstått abstrakt konst. Men att se bitarna i lägenheter snarare än i stora gallerier förändrade mitt intryck. Jag tycker också att det är fantastiskt att dessa passar bra DIY -projekt med familjen.