Friskvård för hem och trädgård? varför inte!

Vill du skämma bort dig själv lite? Ja? Då kommer du säkert att tycka att idén om din egen wellness hemma är fantastisk! Vi längtar alla efter avkoppling och vila efter den stressiga vardagen. För en plats där du kan dra dig tillbaka för att koppla av, slappna av kropp och själ och ladda batterierna. Uppfyllandet av dessa önskemål är fullt möjligt … Tänk bara på bubbelpooler, bastur, ångduschar mellan dina egna fyra väggar.

För att skapa ett bekvämt hälsoparadis hemma behöver du minst ett medelstort rum. En dräneringskanal bör finnas i närheten av detta rum eller i det själv. Naturligt ljus, bra ventilation och luftcirkulation är också önskvärt. Fönstren rekommenderas inte bara, de är absolut nödvändiga. För allt detta "våt" Utrustning som du vill ha i det här rummet kommer att skapa mycket ånga och det borde rinna ut på något sätt.

Inställning enligt personliga preferenser

lyxigt badkar wellness för ditt hem

Vad ska en privat friskvårdszon egentligen innehålla? Vi kan faktiskt lista alla viktiga zoner som finns tillgängliga i ett offentligt hälsocenter: termalområde med ångbad, bastu och bubbelpool, skönhetszon, massageområde, relaxavdelning och gym. Men den enda avgörande skillnaden här är att bara du och din familj kommer att använda utrustningen hemma. Så välj bara vad du gillar, vad som passar dina behov och vad som kan vara till nytta för dig.

En av de vanliga dilemman som framtida hushållsägare står inför är: bastu eller ångdusch? på optirelax.de z. B. hittar du ett stort utbud av modeller, men de kommer också att ge dig de bästa råden. Premiumkvalitet, måttbeställd produktion och direktleverans är andra viktiga fördelar med det världsberömda företaget.

Hälsobad för trädgården

Köp en bubbelpool för ditt hem

Inte bara dina egna fyra väggar kan erbjuda en fest för sinnena. Gå ut. Förvandla din trädgård till en relaxavdelning. Trädgården erbjuder tillräckligt med utrymme för att bygga en wellness -oas. Designa detta igen efter dina personliga preferenser och önskemål. Lär dig mer om det omfattande wellness -utbudet av bubbelpooler, bastur och simbassänger för hem och trädgård och låt dig bli överraskad av deras förstklassiga kvalitet. Koppla av och njut av massor av massagestrålar placerade på specialbyggda säten för extrem hydroterapi. Ta hand om din fysiska och psykiska hälsa.

Vi lämnar beslutet om en utomhus- eller inomhushälsovård för ditt hem åt dig! Vi hoppas att du njuter av att koppla av med din nära familj eller vänner!

  Köp wellness för ditt hem bubbelpool

wellness hemma bubbelpooler

  bubbelbadkar wellness för hemmet

lyxigt badrums wellness för ditt hem