Som varje år var höjdpunkterna i Grammy Awards 2019 inte bara utmärkelserna, utan framför allt liveframträdanden, som utgjorde en del av programmet. Vi kan också beskriva nyheterna från stjärnor som vägrade att delta i ceremonin som en stor överraskning.

Camila Cabello och Ricky Martin tillsammans på Gammy Awards

grammy awards latino stil

Vem var INTE på Grammy Awards??

Det har varit ett antal kändisar som bojkottade Grammy Awards -ceremonin 2019. Dessa inkluderade Ariana Grande, som blev kränkt av ett uttalande från Grammy -producenterna. Hon var bland de nominerade. Kendrick Lamar var också frånvarande från ceremonin.

 Ändå var Grammy Awards -ceremonin 2019 en riktig succé. Frånvarande från Grammy Awards var Childish Gambino, som vann priset Song and Record of the year. Han fick detta pris för sin låt “This is America”. Så låt oss ta en titt på de positiva höjdpunkterna som har inträffat längs vägen. Kacey Musgraves var en av vinnarna som inte heller lyckades. Hon fick den största utmärkelsen för årets album.

Jennifer Lopez – Motown Records Tribute

grammy awards jennifer lopez på scenen

Ceremonin

Showen öppnades av Camila Cabello tillsammans med Ricky Martin. Janelle Monae var också där med en moonwalk -dans medan hon sjöng “Make me feel”. Post Malone och Red Hot Chili Peppers var också en del av ceremonin. Det var ganska bra, även om de hade lite svårt att arbeta tillsammans. Utseendet på Jennifer Lopez var också en hyllning till 60 -årsjubileet för Motown Records. Mycket countrymusik fanns också där, inklusive en tio minuters föreställning av Dolly Parton. Dianna Ross firade sin 75 -årsdag vid ceremonin, även om det faktiskt var sex veckor tidigare. Hon sjöng “De bästa åren i mitt liv”. Det blev också en hyllning från Yolanda Adams, Fantasia och Andra Day till Aretha Franklin. Brandy Carlile hade en fantastisk prestation, liksom Lady Gaga. Hon presenterade “Shallow” från “A Star is Born” – filmen som gav henne en Oscar.

Dua Lipa grät när han fick priset

grammy awards dua lipa award

Vinnarna som var där

Tack och lov var det många fantastiska skådespelare som deltog i ceremonin. En stor stor överraskning var Dua Lipa, som utsågs till bästa nya skådespelare. Hon vann mot RnB -sångaren H.E.R. Hon hade också en bra prestation med en spektakulär genomskinlig gitarr. Men hon gick inte hem tomhänt eftersom hon vann priset för bästa RnB-album. Knepiga ämnen kring Grammy -ceremonin var diskriminering och särskilt jämställdhet. Positiva nyheter i detta avseende är verkligen det faktum att Cardi B vann priset för bästa rapalbum. Hon gjorde också ett stort framträdande under ceremonin – hon är den första kvinnan – soloartist i historien om Grammy Awards som hedras.

Cardi B – den första kvinnliga soloskådespelerskan som vann ett rapalbumpris

61: a årliga Grammy Awards - Show, Los Angeles, USA - 10 februari 2019

Öppningen

Visst verkar det överraskande vid första anblicken att vi talar om att Grammy Awards -ceremonin öppnas i slutet. Men detta var showens höjdpunkt. En grupp fantastiska kvinnor inkluderade bland annat Michelle Obama, Jada Pinkett Smith, Jennifer Lopez och Lady Gaga. En fantastisk show trots de många dramatiska stunderna!

HENNE. hade en bra prestanda med en genomskinlig gitarr

61: a årliga GRAMMY Awards - Inside

Dolly Parton och andra countryaktörer var där

grammy awards great dolly parton

Öppningen ägnades åt starka kvinnor

kvinnor vid inledande grammy awards