Vigselringen är den mest romantiska symbolen för kärlek mellan två personer. Knappt något annat laddas med så stor vikt och har faktiskt ett funktionellt signalvärde. Detta berättar för omvärlden att personen är tagen. Därför lägger många människor stor vikt vid utseendet på deras vigselringar. För alla förälskade som vill säga ja i år har vi valt ut några aktuella modeller av vigselringar 2019 och presenterat dem här. Alla andra brudpar som vill hänga med i mode och köpa sina vigselringar kan också dra nytta av detta.

vigselringar köp vigselringar 2019

Vigselringar 2019: guld eller silver?

De flesta människor förknippar guldsmycken med kärlek och romantik. Därför kommer de flesta också under 2019 Modeller på vigselringar gjord av guld eller erbjuds i en guldton. Ringenas utseende beror dock starkt på innehållet av rent guld i den valda legeringen. Metaller med 585 gram fint guld är mycket populära. Ringar med ett betydligt lägre guldinnehåll ser inte så vackra ut och kommer inte till sin rätt.

Men om du vill ha vigselringar i en vacker silverton bör du gå för platina i år. Under lång tid ansågs denna metall vara en absolut lyx eftersom den var svår att tillverka och därför särskilt dyr. Men idag är platina ganska billigt jämfört med vitt guld. Här är 950 -legeringen lyxklassen, som också anses oförstörbar. Det sägs att oförstörbarheten i äktenskapet bör återspeglas i den valda metallen i vigselringarna.

Köp vigselringar 2019 vigselringar

Smala och känsliga vigselringar

Trenden med ultrafilig vigselring har uppstått under de senaste åren. I år kommer detta dock att stärkas ytterligare. Ringbredder mellan 2 och 4 millimeter i en tidlös klassisk design kommer att vara väldigt trendiga. Eftersom dessa ringar inte kräver en stor mängd material, kan även par med en liten budget ha vigselringar tillverkade av dyr platina. Och bli väldigt glad över det!

Millgriff vigselringar

Även de enklaste vigselringar med en kvarn grepp finish eller känd som pärla ser mycket attraktiva och är något mycket speciellt, även utan diamanter! I denna process pressas cirkulära strukturer arrangerade i rad in i ringen.

vigselringstrender vigselringar 2019

Memoire vigselringar

Som alla vet är diamanter en kvinnas bästa vän! En vigselring från memoire är en ring med flera diamanter av samma storlek. Att bära en extra smyckenring som damens vigselring är en trend som har kommit till oss från Frankrike. Fler och fler brudar sätter ihop en individuell vigselring. De kombinerar vanligtvis en enkel vigselring med en överdådigt dekorerad evighetsring.

I ett nötskal är det här vigselringstrenderna. Du kan se att vigselringarna 2019 ger alla möjlighet att hitta det som är rätt för sig själva. Vi önskar dig ett enkelt och snabbt ringval och naturligtvis lycka till med din familj!

vigselring köp vigselringar 2019

vigselringar vitguld vigselringar 2019  vigselringar 2019 vigselringar trender