Nyårsafton 2020/21 kommer att skilja sig mycket från förra årets firande. Istället för att gå in till stan kommer många av oss att förbereda en kväll i soffan. Och istället för att ringa 2021 med dussintals vänner kommer vår gästlista att begränsas till de människor som bor i vårt hushåll. Men vad kan du göra på nyårsafton? Bara för att nyårsafton 2021 är annorlunda betyder det inte att det inte kan vara så festligt, högtidligt och meningsfullt som det har varit tidigare år. Därför har vi 6 smarta tips redo för dig vad du ska göra på nyårsafton …

Vad kan du göra på nyårsafton?

Vad kan du göra på nyårsafton Fira nyårsafton 2021 säkert

Vad kan du göra på nyårsafton?

I år är semestern viktigare än någonsin. De senaste månaderna har varit utmanande för många av oss, och nyårsafton är en perfekt dag att börja om. Ingen kommer att sakna 2020 när det är över – och förhoppningsvis ger det nya året bättre dagar. Om du är mer än redo att ansvarsfullt inleda det nya året, så här kan du säkert fira början av 2021.

Nyåret är precis runt hörnet

Vad kan du göra på nyårsafton Nyårsafton 2021 Silverster Party

Börja din fest sent eller avsluta din fest tidigt

Om du inte har turen att bo någonstans varmt året runt, kan det vara svårt att ha en säker nyårsfirande utomhus. Du kan ha en tidig middag och utomhusfest och sedan skicka hem alla gäster för att inleda det nya året separat. Eller så kan du få gästerna att anlända en eller två timmar före midnatt för att räkna ner tillsammans, om än kort, till 2021. Eller överväga att starta festen virtuellt och sedan få ihop alla ute en kort stund senare samma kväll.

Det är aldrig för tidigt eller för sent för champagne

Vad kan du göra på nyårsafton Nyårsafton 2021 Party Sekt

Till förmån!

Vad kan du göra på nyårsafton Nyårsafton 2021 mousserande vin

Tänd upp ditt festrum

Om du är van vid att ringa in det nya året på en glamorös fest, lägg till lite extra gnista i ditt firande rum. Högteknologiska lampor kan programmeras för att ändra färger i synk med musiken för att skapa en klubbliknande atmosfär. Dela ut glödande halsband, festligt dekorerade glasögon, glittrande diadem och hattar för att krydda din fest.

Fira utomhus

Vad kan du göra på nyårsafton Nyårsafton 2021 nyår

Lämna det förflutna bakom dig

Det finns förmodligen många saker som du skulle vilja säga adjö till. Så ta dig tid att bli av med den negativa energin i ditt hem. I Kina, innan nyår, städar folk sina hem för att sopa bort oturen och vara redo att hälsa på det goda. När du sitter framför brasan kan du skriva ner allt du vill släppa och bara kasta det i elden.

Servera många lyckliga livsmedel

Långa nudlar symboliserar ett långt och välmående liv i Kina och Japan, och svartögda ärtor (ångade med fläskknogar och kål) ger lycka till i södra staterna. Mat som ser ut som mynt eller pengar eller har en gyllene nyans – som mandariner, dumplings, kål, majsbröd, linser och gröna – sägs ge dig välstånd under det nya året. Vi tyskar äter traditionellt söta marsipangrisar för en lovande start på det nya året. Och vid midnatt kan du följa den spanska traditionen – lägg 12 druvor i munnen, en för varje slag av klockan, för en ny start på det nya året.

Att äta kan ge dig lycka

Vad ska man göra på nyårsafton Nyårsaftonsmat

Bli lite vild

När du festar utomhus behöver du inte oroa dig så mycket för röran. Så packa upp konfetti och streamers och ljusa glittrar för att ringa på nyåret ännu festligare. Om du gillar tanken på att göra lite ljud för att driva bort olyckan, skjut upp några fyrverkerier och släpp det bara.

Låt den rivas!

Vad kan du göra på nyårsfest

Håll din nyårskyss säker

Nyårskyssen är en välrenommerad tradition, men spela det säkert och kyss bara människorna i ditt eget hushåll.

Vi önskar er ett gott nytt år från djupet av våra hjärtan! “

Gott nytt år 2021!

Vad kan du göra utomhus på nyårsafton?