När det gäller stylingtips och råd finns det många källor som informerar oss om trender och måste-haves och uppmuntrar oss att köpa det senare. Och även om du kan hitta mer än tillräckligt med rådgivare och trendsättare i det virtuella rummet (och inte bara där), står du ofta förlorad framför din garderob och vet inte längre vilken outfit som exakt passar vilket tillfälle och vad du bör undvika.

Vi kan inte hitta en komplex lösning på problemet som beskrivs ovan i en artikel, men kanske kan vi gradvis lära dig några originella knep och bloggar så att du kan hålla fast vid din egen stil och fortfarande uppfylla de högsta kraven från modevärlden uppfyller.

Smink tips dofter 1

Idag försöker vi göra ett första försök i riktning mot individuell stilrådgivning och betona grunderna.

De säger att första intrycket räknas! Och så har man inte helt fel. Enligt vår uppfattning lämnar du ett avgörande intryck med den första ögonkontakten.

Den andra, som ibland är den första, gäller näsan och har en stark och konsekvent effekt på vår miljö. Det här är de dofter och parfymer som vi gillar att bära.

Hur man får Gör upp ögonen ordentligt och vilken parfym som är lämplig beroende på typ, är viktiga frågor som du bör förstå själv. Nu vill vi börja med de grundläggande reglerna för vad vi ska leta efter i dessa två viktiga ämnen.

smink tips dofter eyeliner look 4

Gör upp dina ögon – gör du det, gör det rätt

Att vara ute och vara hela dagen och fortfarande se bra ut, det kan bara lyckas med rätt vård och smink tips. Hur du snabbt och med fördel kan flytta bort från affärskontorets look och förvandla dig till Queen of the Night, görs genom den felfria hanteringen av ögonmakeup. Den bifogade videohandledningen lär dig enkla sminktekniker som visar en synlig effekt. Att betona ögonen, särskilt på kvällen, är avgörande för ditt välbefinnande och för din sunda självuppfattning.

Smink tips dofter 3

Studera ansikts- och ögonformerna. Fundera också över vilket tillfälle din styling passar (eller inte passar). Sist men inte minst kommer ljuset i fråga. Ju mer ljus, desto mer reserverad bör din ögonmakeup vara.

Rätt parfym för dig, för honom eller som present

Vad är så speciellt med en parfym och varför ska du lukta två gånger om du vill välja en underbar doft åt dig själv? Att sätta ihop en parfym är en konst, om du vill – magi! Varje doftnot bär sitt eget budskap. Parfymerna är kategoriserade i doftfamiljer, vilket kan göra ditt parfymval enklare. Tänk i förväg om du föredrar träiga, blommiga, orientaliska eller till och med citrus dofter?

Smink tips dofter inte tillåtna var man ska applicera

Om du vill välja en parfym för dig själv eller för någon annan, bör du kanske lära dig att uppfatta processen där en parfym utvecklas korrekt. Tillfället för vilket parfymen bärs och sist men inte minst tiden på året och dagen måste också beaktas.

Välkända dofter har ett högt värde, både vad gäller pris och innehåll. Detta beror på den noggranna kombinationen av dofterna och de naturliga eteriska oljorna, som inte bara tränade näsor kan uppfatta.

smink tips dofter flaskor

Hur kan vi bäst bedöma egenskaperna hos en parfym? Genom att märka “strukturen” eller, som redan nämnts, utvecklingen av parfymen från applicering till blekning av den sista aromatiska noten.

Öva och förfina din sensoriska uppfattning så kommer du att bli förvånad över hur vacker världen faktiskt är!

smink tips doftar uppfattning