Under den senaste veckan har fans runt om i världen kunnat se det glamorösa Emmy Awards -programmet på TV och andra kanaler. De få kunde vara där personligen, men ibland är dessa händelser desto mer spektakulära på grund av skärmen. I alla fall har dessa effekter på våra liv på många olika sätt. Det är oftast där vi ser våra Lebling -stjärnor som har deltagit i några av de mest populära produktionerna de senaste åren. Själva ceremonin är en unik upplevelse. Vi upplever också mycket glamour inom mode och ser heta aktuella och kommande trender. Många av dem kan användas på ett eller annat sätt i vår vardag. Som alltid betraktar vi därför sådana evenemang som en slags modeshow. Se vad den 71: e upplagan av Emmy Awards hade att erbjuda oss i det avseendet.

Lila, röda och rosa dominerade Emmy Awards

rosa klänning idé modetrender kvinnor

Lila matta istället för en röd

Stjärnornas utseende var väldigt färgglatt, men kanske verkade det bara så för oss … För den första överraskningen kom från själva mattans färg! I år var det inte riktigt rött, utan lila. Chansen är stor, att veta om det påverkade inte Hollywoodstjärnor så mycket vad de skulle ha på sig.

Men de fantastiska kläderna under den 71: e upplagan av Emmy Awards kom verkligen till sin rätt tack vare den lila färgen! Sammantaget kan vi säga att det djärva iögonfallande utseendet dominerade. Damerna har ofta förlitat sig på tyger som är svåra att falla, även om det under sådana händelser med strålkastarnas starka ljus är riktigt varmt och varje liten sak kan ses av alla.

Idéer för mönster och betoning på axeln

Idéer mönster modetrender kvinnor

Lila, rosa och röda gäller även kläderna

Hollywood -kändisar visste nog inte att mattan skulle vara lila. Arrangörerna kan dock ha undersökt alla kändisers utseende i förväg. Eftersom de mycket ofta valde lila färg, precis som mattan. Brandon Maxwell la upp några underbara bilder med en så underbar klänning. Badgley Mischka var klädd på samma sätt och det fanns en hel del andra framstående kvinnor i dessa nyanser. Catherine Zeta-Jones hade också ett särskilt romantiskt utseende i färgen rosa. Vi har också sett rosa i de mest varierade nyanser i andra stjärnor.

Klassiskt utseende kan kombineras med stora tillbehör

Modetrender kvinnor - vacker vit klänning

Tillbehör och smycken blir allt viktigare

Många modexperter rekommenderar neutralt utseende för den kommande säsongen, som kombineras med mycket iögonfallande tillbehör. På New York Fashion Week såg vi extravaganta och överdimensionerade örhängen och, särskilt överraskande för många, underbara håraccessoarer på modepallen! På den röda (faktiskt lila!) Mattan under Emmy Awards dominerade de särskilt stora dekorelementen på klädesplaggen. Kändisarna var till exempel väldigt kreativa och generösa med snittet på ärmarna. Vi hade sett en verklig visning av konstnärliga idéer i detta avseende! Två särskilt stora outfits av detta slag var av Zoe Kazan och Dascha Polanco. Det var fortfarande vanligt vid Emmy Awards att kombinera enkla snitt och glänsande tyger. Detta är en annan bekväm trend i vardagen.

Ännu fler idéer för trendiga officiella utseende från Emmy Awards -showen 2019

Modetrender kvinnor män kändisnyheter

Kombination av svart och vitt

Som jag sa tidigare kommer neutralt utseende att bli populärt under de kommande säsongerna. Detta gäller särskilt för vanliga människor. Men de kan också förekomma under olika händelser. Under den 71: e upplagan av Emmy Awards har vi många idéer som kombinerade färgerna svart och vitt. Förfarandena var särskilt kreativa, till exempel i form av ett schackbräde eller konstnärligt kombinerade tillbehör. Trenden var populär bland både kvinnor och män. Gwyneth Paltrow hade en fantastisk klänning från Valentino, som hade krämvita och sensuella svarta inslag. Samtidigt är denna klänning också ett bevis på att vintage -trenden kommer att förbli aktuell under de kommande månaderna. Gwyneth Paltrows klänning såg tillbaka till 60 -talet av förra seklet.

Här är en aktuell idé med byxor för damerna

kerry

Vinterens blommotryck

Låt oss nu ta en titt på de blommiga klänningarna som kändisdamerna bär på Emmy Awards! Sådana officiella utseende skulle vara fantastiska idéer för det kommande jul- och nyårsfirandet. Kanske också för ett vinterbröllop. De var särskilt feminina inte bara på grund av valet av mönster. Det gäller också: Retroskärningarna betonade figuren hos skådespelerskorna och de andra kändisarna vid ceremonin. Det var ofta en klassisk betoning på midjan i många av klänningarna, plus sjöjungfruklippet. I alla blommodeller har man, förutom de feminina linjerna, lagt vikt på axeln. Riktigt feminin och klassisk! Helt enkelt bedårande. Användningen av moderna tyger, som faller försiktigt runt kroppen och utstrålar komfort, fick dessa klänningar att se samtida ut trots de dominerande klassiska funktionerna.

Gwyneth Paltrow var en av de många som dök upp i svartvitt 

Gwyneth Paltrow stor klänning i svart och vitt

Det var så stjärnorna bar sina byxor

Alexandra Voltier och Kerry Washington hade “byxorna på” och det gör såklart stor skillnad med tanke på de många kläderna. Byxorna är förresten också ett tillfälle att skriva lite mer om männen under Emmy Awards. För som alltid försummas de allvarligt under sådana föreställningar. Trots attitydförändringarna i samhället, under kändisarrangemang, som vanligt i traditionen, verkar herrarna fortfarande överlämna glamourscenen till damerna. Följande trender är vanliga med dessa: Antingen kompletterar de ett enfärgat utseende, så de går med en topp, eller så skapar de en kontrast i samband med den klassiska färgpaletten. Ett exempel är de svartvita kläderna som vi just pratade om. I vilket fall som helst bör du välja modeller som hjälper dig att öka din egen känsla av komfort och se säker ut!

För kvinnor är det särskilt viktigt att midjan är väl och elegant betonad. Detta är en stor trend i år! För män dominerade de figurkramande och glamorösa modellerna.

Stora ärmar och tillbehör är särskilt moderna

Modetrender kvinnor bra klänning idé

Risker i olika former

Vi upplever en spännande vinter när det gäller mode! Trenderna vi såg på Emmy Awards och andra evenemang verkar lova oss det. Du kan ta en risk, till exempel genom att välja iögonfallande färgkombinationer och mönster. Du kan naturligtvis också begränsa detta genom att välja ett klassiskt snitt med lite mer glans för tillbehören eller själva tyget. Hur som helst, oavsett ditt temperament, har du tillräckligt med utrymme för att sticka ut som en personlighet.

 Exempel på glans på klassiska kläder – också väldigt trendigt 

Modetrender kvinnor svart klänning

Vi kommer ofta att se klassiska modeller i metallic under de kommande kalla årstiderna

Silver klänning modetrender kvinnor

Sophie Turner var en ljusrosa färg nästan som på hennes hud

Stor färg på rosa modetrender kvinnor

Catherine Zeta-Jones var också i rosa 

Catherine Zita Jones Emmy Awards

Idéer för neutrala och ljusa kläder 

Modetrender kvinnor - garish nyanser

Modetrender kvinnor kändis nyheter kläder

Några fler damklänningar i fina färger

olika kläder modetrender damer

Mönster kostym modetrender kvinnor