Det är snarare ett misstag i modern tid att bara kvinnor ska bära smycken. Även i antiken bar särskilt rika män mycket av det som en symbol för deras rikedom och sociala status. Numera fungerar herrsmycken som ett ytterligare sätt att uttrycka mäns individuella karaktär. Det är därför det är viktigt att inte bara följa de nuvarande modetrenderna, men framför allt att följa din egen smak och personliga stil. Ett av de mest populära smyckena i detta sammanhang finns kvar Armband för män. Lyckligtvis finns det gott om dem att välja mellan, inte bara i många lokala modebutiker, utan också online. Gillar du också de trendiga herraccessoarerna själv? Eller kanske du letar efter en snygg present till din älskling eller bästa vän? I alla fall kommer de närmaste raderna att vara mycket informativa och användbara för dig. Stanna hos oss och ta reda på mer om herrarmband och vad du bör tänka på när du köper eller ger bort!

Ankaret som ett populärt motiv på herrarmband

avslappnad design med ankarmänsarmband

Vilka är de senaste trenderna inom herrarmband?

Trendprincipen är för närvarande igen: Less is more! Även med smycken. Tillbehör för män måste vara subtila och minimalistiska i designen. Så tidlös och elegant samt innovativ och tilltalande. Metall i silver och guld är tillbaka på modet och rostfritt stål, i kombination med läder eller tyg, bärs lika ofta och gärna av många modemedvetna män.

Färgerna är ganska dämpade och klassiska och läder upplever sin obestridda comeback.

Förutom det minimalistiska utseendet står sportig elegans också högst upp på listan. Bomberjackor och oversize -toppar är tillbaka på modet och föredras av unga och unga i sinnet. Inte bara passar subtila herrarmband bra med detta, utan också lite tjocka cykelkedjearmband av rostfritt stål och silver. Men det får under inga omständigheter vara för mycket av det goda. Om du också bär andra smycken, försök att kombinera dem smakfullt och inte överbelasta din outfit.

Original coolhet med en maskulin touch

cykelkedja herrarmband av stål svart

Lita på material av hög kvalitet

Oavsett om du letar efter ett armband för dig själv eller vill ge någon en snygg present, bör du vara särskilt uppmärksam på materialen när du köper. En stor andel män är definitivt intresserade av läder. Detta kan antingen vara ett split- eller ett övre lager läder eller varför inte ett fullkornigt läder. Det viktigaste är bra kvalitet, eftersom bara detta läder visar sig vara tidlöst och okomplicerat och ger sin bärare en ultimat känsla av frihet. Dessutom har läder en underbar, autentisk doft och blir vackrare och bekvämare med slitage. I en wrap -look eller flätad, med finare eller något grövre ränder, är läderarmband för män helt enkelt otroligt eleganta och maskulina samtidigt.

Högkvalitativt läderarmband i flätat utseende

läderarmband för män med rostfritt stål och inskription

Kirurgiska stålarmband, även kända som 316L -stål, har också ökat under en tid. Detta material ser inte bara trendigt och coolt ut, det gör också poäng med hög motståndskraft och hållbarhet. Glansen bibehålls optimalt även i snö, regn och svett och alla möjliga legeringar är helt enkelt perfekta på den.

Fancy herrarmband av fint läder och kirurgiskt stål

herrarmband av kirurgiskt stål och läder

Naturmaterial som trä och stenar är naturligtvis också mycket lämpliga för herrarmband. Särskilt pärlarmband har nyligen blivit mycket populära och ofta bärs av män. Framför allt är onyx och lava i framkant när man gör herrsmycken, men många föredrar också mystiska och etniska motiv som Ganesh, Buddha eller Fatimas hand.

Multiarmband av kokos i neutrala färger

herrarmband naturmaterial pärlor stenar kokos

Armbandspänne och typer av spännen

I princip finns lås alltid för att göra det hela säkrare och mer pålitligt. Med herrarmband kan dessa dock också spela en extra iögonfallande roll, för det finns faktiskt många av dem. Knut, metall, tryck, magnet och hålstängningar, bara för att nämna de vanligaste. Sportiga paracord herrarmband har ofta till och med en inskjutningsförslutning av plast, vilket avrundar smycket ännu coolare.

Och du då? Vet du redan exakt vad du letar efter?

Redaktionen önskar dig mycket roligt tänkande och val!

Pärlarmband av lava med ditt eget stjärntecken

Jungfru zodiaken armband för män gjorda av lavastenar