Vi älskar handväskor. Rätt modell tillhör varje outfit och varje tillfälle och i år är urvalet av stora designerhandväskor lyckligtvis mer varierat än någonsin tidigare. Du har dem redan på de internationella catwalksna på Fashion Weeks från Milano till New York senaste stilar och trender också uppsatt vad gäller väskor. Du kan ta reda på vad dessa är i de följande raderna. Låt detta inspirera dig och hitta nya idéer för din outfit. Det betyder naturligtvis inte att du bara ska köpa från de dyraste märkena och butikerna, eftersom du också kan hitta högkvalitativa handväskor online till låga priser.

Kors- och axelväskor i massor

Designerhandväskor som kvinnor kan bära bekvämt som crossbody eller hänga elegant på axlarna är naturligtvis också mycket populära i år. Förutom klassiskt äkta och konstläder är naturmaterial som halm, bambu och raffia också mycket populära och garanterar en avslappnad semesterkänsla. Speciellt designers som Valentino, Michael Kors och Alberta Ferretti har arbetat med det i sina senaste kollektioner.

designerväskor 2019 tillverkade av naturmaterial

Samtidigt innehåller de nya It-Bags också snygga PVC-handväskor. Dessa kan avnjutas både genomskinliga och i ljusa, ljusa färger. Moschino och Versace har designat några av de bästa statement -bitarna.

Kedjehandtag är definitivt tillbaka på modet i år. Dessa är mycket eleganta och feminina för många handväskemodeller och kan perfekt kombineras med dina tillbehör som armband och halsband samt örhängen och ringar. För dig som gillar lite mer avslappnade saker eller som gillar boho chic, är hobopåsarna, som nu är tillbaka, perfekta. De passar bra med både casual och officiella kläder, beroende på dina personliga preferenser.

kedjeband designer handväskor 2019

Och om du gillar de eleganta designerhandväskorna som du känner till som Carrie Bradshaws favoritaccessoarer, kan du andas lugnt. Dessa ska bäras på nytt från och med nu, eftersom baguette och 90 -tals lookväskor är tillbaka igen. Precis som retro resväskor och sadelväskor i fräcka färger som neon, lila, bordeaux eller till och med guld och silver.

designade handväskor 2019 sadelväskor och kedjeband ändras

Krokodilmönster och mikropåsar

Handväskor gjorda av präglat kohud eller syntetiskt läder med krokodillook är en riktig hype i år. Detta mönster har alltid säkerställt förstklassig elegans med en omisskännlig feminin touch. Det ser bara otroligt trendigt ut i olika färger och mönster. Djurtryck är i allmänhet fortfarande mycket populära och bärs ofta av många fashionistas. Om Leo -mönstret helt enkelt är för mycket av det goda, kan du gå för ett mer reserverat orm- eller zebra -tryck.

designer handväskor 2019 krokodil look

Helt ny bland designers Handväsketrender för 2019 är mikropåsar av många designers som Burberry och Jil Sander. Dessa är bara tillräckligt stora för att du kan sätta i din mobiltelefon och lite förändring. De kan kombineras med resten av klädseln antingen i dämpade färger eller som en ny färgstänk. Och om de små väskorna bara är för små för dig kan du ta med dig en eller till och med två väskor till, eftersom flerväskor, som dessa från Fendi och Chanel, är den senaste trenden inom mode den här säsongen. Tro mot mottot: Två är bättre!

mikro designer handväskor

Shopper and clutch – de tidlösa klassikerna

Shoppare och kopplingar var och kommer att förbli riktiga klassiker som varje dam borde ha i sin egen tillbehörskollektion, beroende på tillfälle. Dessa två går aldrig ur mode, de upplever bara några uppdateringar. I år är shopparna ännu större att bära och kopplingarna har blivit ännu plattare. Plattväskor som dessa från Dior och Givenchy är inte bara extremt eleganta, utan också mycket praktiska. De liknar tunna portföljer och kan bäras under armen eller som en crossbody. Trendiga logotypapplikationer passar perfekt med båda handväskvarianterna och förvandlar dem till riktiga uttalandebitar.

designerväskor 2019 trender

Bältesfickor och nackfickor gör comeback

Bältesväskorna, som tills nyligen ansågs föråldrade, har varit mycket efterfrågade sedan förra året och har tolkats om av modedesigners. De kallas nu vanligare för ryggsäckar eller höftväskor och gör poäng med lekfull elegans och optimal komfort. Inte bara när du handlar, utan också när du går, har du äntligen händerna fria. Också ett riktigt måste för alla mammor bland er.

designer handväskor 2019 ryggsäckar bältesväskor

Ganska överraskande är chica halsfickor också på uppgång. Å ena sidan påminner de oss om barndomen, men i år får de inte bara poäng på catwalksna, utan också på gatorna och på kaféerna med söt sofistikering och stilren lätthet. Ryggsäckar av fina material är också helt trendiga, tillsammans med sportväska handväskor av lyxiga tyger med dragsko ovanpå.

Och om du redan är bortskämd med val när det gäller designerväskor, kan du koppla av. För med detta enorma utbud av nya trender hittar du säkert rätt väska för dig, för varje stil du gillar.

bröstpåse ryggsäck chanel