Rätt parfymer för oss utvecklar vår personlighet. I bästa fall representerar de våra mest fördelaktiga egenskaper. Samtidigt är de en mycket bra presentidé, både till jul och nyårsafton, liksom till alla andra tillfällen. Ett lyckat val för en annan person visar att vi känner dem väl och uppskattar dem. Här är våra 5 höjdpunkter bland parfymerna för 2018. Visst skulle de vara något bra att ta med dig från i år till nästa. Vi är säkra på att du hittar dig själv i våra erbjudanden!

I länkarna till artiklarna hittar du användbar information om var du kan köpa varje parfym billigt.

versace eros originalförpackningar

Hjälten bland parfymer – Versace Eros

Passion och självförtroende är två egenskaper som avslöjar sig olika i varje personlighet. Varje människas unika aura skapas av doften av Versace Eros mer betonad. Essenserna som ingår harmoniserar med varandra oavsett vilken egenskap som är mer märkbar hos den specifika personen.

Anteckningarna av äpple, citron eller mynta är där för att förmedla en klassisk maskulin karisma. Mossa och ceder utstrålar sensuell värme och tonkabönorna och pelargonerna får det hela att flöda till ren förförelse. Bland alla nuvarande parfymer från i år finns det faktiskt ingen annan produkt som representerar en så modern och framgångsrik tolkning av klassisk manlig kraft. Därför är denna Versace -doft helt klart en av våra 5 bästa parfymer 2018 och är definitivt en bra present under julgranen.

bra parfymidé lancome la vie est belle

Parfymen för glada kvinnor – Lancôme La Vie Est Belle

Hur skulle du beskriva den lyckliga kvinna från 2000 -talet? För det första är hon självständig och fri. På den grunden bygger hon allt annat i sitt liv. Det är precis så skaparna av Lancôme -parfymen verkar livet är vackert att se. Medan Versace Eros betonar den klassiska manliga kraften i en modern tolkning, visar denna doft den mest förföriska bilden av kvinnor i vår tid. Den starka tonkabönan är anledningen och detta sötas av söta, men samtidigt exklusiva noter som jasmin eller iris. Således är parfymen lämplig för vardagen och för speciella tillfällen. Det är därför omöjligt att föreställa sig vår lista över årets bästa parfymer utan denna parfym.

nivea maskulint doftpafrum

Just Blue – unikt och ändå lämpligt för vardagen

Om du letar efter något puristiskt och lämpligt för vardagligt bruk för män, så skulle Nivea Men Just Blue vara den mest lämpliga av alla parfymer. Detta urval är äventyrligt aromatiskt och har tillräckligt med klassiska toner för att hålla det universellt och anpassningsbart. Anledningen till denna parfym är mycket varierande, men samtidigt jordnära. Det är en kombination av fem dofter, inklusive bärnsten och vanilj. Vi tycker att kombinationen av söta och orientaliska dofter är lika förförisk. Denna doft har en särskilt provocerande effekt på grund av tillsats av pelargon och rosa peppar som anteckningar på olika nivåer. Det är därför denna Nivea -parfym också finns på vår lista, även om tillverkaren till skillnad från de flesta andra parfymtillverkare har gjort sig ett namn genom den omisskännliga doften av hudkräm i blå rör, som är känd över hela världen.

zadig voltaire ny parfym

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything kvinnors doft

Den som vill göra ett lämpligt och samtidigt lekfullt intryck i samhället måste gå för Zadig & Voltaire -tjejer kan göra vad som helst. Basen består av mysk och vanilj och är berikad med söta päron och apelsinblomma. Bra val för fans av Orienten som vill köpa en parfym.

parfym för män paco rabanne

Paco Rabanne 1 Million Lucky

Vi vill lyfta fram Paco Rabanne 1 Million Lucky bland de vardagliga kända parfymerna för män. Den tillhör klart den träiga doftfamiljen och är särskilt lämplig för daglig användning trots den mångsidiga kombinationen av nyanser. Den särskilt jordnära marken, som består av ekmossa, är berikad med söta dofter. Du kan beställa denna parfym online och få den som en present i tid till jul.

Bär och förvara

För att parfymerna ska behålla sina bästa egenskaper bör du bära och lagra dem ordentligt. Dofterna utvecklas bäst på de delar av kroppen som är varmast. Det skulle vara B. klyvningen och nacken. Andra möjligheter är området bakom öronen och handlederna. Du bör också förvara parfymerna korrekt. Som regel är det bäst om de ligger på en torr plats i originalförpackningen. Ljus och fukt, liksom överdriven värme, kan förstöra deras egenskaper.

Vi hoppas att du gillade vårt urval och att du presenterar din personlighet för andra människor i bästa möjliga ljus med en lämplig parfym.