Athleisure -stil – om modetrenden och dess gyllene regler

Multifunktionaliteten dominerar i de nuvarande modetrenderna. Det saknas ledig tid och vi vill investera våra resurser i något meningsfullt. Ingen kan längre vara en slav av tendenser. Vi behöver sådana här tendenser för varje tillfälle – professionellt och fritid, något annat att bära, som långsamt går in i det förflutna.

Hur ofta har du ställt in ett möte med vänner på puben för att du inte kände för att dyka upp i kostym? Av samma anledning kanske du inte går till jobbet trots att jobbet inte är så långt?

Eller vad sägs om det: springer du till gymmet eller simhallen i sportiga kläder, tränar i en timme, byter andra sportiga kläder och går till jobbet så? Det skulle vara mycket lättare än att behöva bära kostym eller officiell klänning. För de är helt enkelt inte lika lätta att ta hand om som sportiga kläder.

Aktuella modetrender – inte sugen på en kostym? Tja då … bara gå sportig genom staden!

aktuella modetrender idéer

De nya modetrenderna för oss allt närmare dessa önskemål och 2020 kommer vi att uppleva ytterligare en höjdpunkt. Detta tycker många modexperter.

Vi lever redan på fritidsmode. Termen är en kombination av begreppen friidrott och fritid. Det avser kläder som är lämpliga för både fritid och vardagligt bruk på kontoret, liksom för sport.

Vissa går ännu längre och bär några eller alla sportiga kläder även vid officiella tillfällen.

Kommer denna modetrend att råda? Vår förutsägelse är: Definitivt ja! Eftersom moderna människor värdesätter sin fritid och vill få mer av det själva.

Sportiga kläder är raseri 2020 och får dig att se fräsch och modern ut

nuvarande modetrender färska utsikter

Men förändringen är mycket stark och det skulle vara mindre påfrestande för alla berörda att inse det långsammare. Vår åsikt också.

Följande gyllene regler kommer att göra denna omvandling möjlig, men också hålla dig på den säkra sidan. Så vi blir inte stressade av negativa reaktioner från kollegor eller chefer.

Aktuella modetrender – välj lämpliga kläder för säsongen

nuvarande modetrender ser moderna ut

Det finns också säsonger för joggingbyxor. Om du tar på dig sommarbyxor på vintern ser det löjligt och olämpligt ut. Gör inte det även om du skulle vara bekvämast. På vintern är neutrala och mörka nyanser en särskilt bra lösning. Tillsammans med stövlar kan de se ut som vanliga byxor. Så du kanske inte märks alls.

Blandning av funktion och mode

nuvarande modetrender nytt mode

Sportigt mode är bara meningsfullt om det underlättar ditt liv. Det är också huvudargumentet för lanseringen av Athleisere Style bland modetrenderna. Satsa på klänningar som är vackra och funktionella.

Välj matchande tillbehör

aktuella modetrender nyår

Endast med ett lämpligt smycke kan du ändra ditt utseende från sportigt till lämpligt för vardagen. Moderiktiga väskor, armband eller bälten har en sådan kraft. Sådana experiment är bara roliga och väcker mycket enkelhet till liv.

Aktuella modetrender – håll dig inom vissa gränser

nytt mode uppdaterat

Du kan också gå till restaurangen i fantastiska sportiga kläder. Men du vill verkligen inte dyka upp i en sport -bh, eller hur? Och byxor skulle vara bättre än shorts också. Det andra fungerar faktiskt inte …

Håll dig till de neutrala färgerna

nuvarande modetrender sport elegant

De sportiga kläderna har många aspekter eller särdrag. Färgerna och snittet är en del av det. Om du vill vara säker, gå till neutrala nyanser. Så du har fler kombinationsalternativ och du kan också dölja den sportiga karaktären så att säga. För ibland blir det nödvändigt. För övrigt kan du också tillåta dig själv mer frihet i mönstret med neutrala färger.

Aktuella modetrender – vad handlar athleisure -stilen om??

sport och stil eleganta aktuella modetrender

Fördelarna framför de andra modetrenderna är många. De sportiga kläderna är friskare. Vi är lyckligare klädda i fritidsstil och därför mer effektiva. Med det kan du argumentera exakt din outfit för kontoret inför dina kollegor och chefer.

För kvinnor innebär denna stil mer självförtroende, ungdomlighet och det döljer de fysiska nackdelarna. Bra atletiska kläder kan göra detta, och mycket bra.

Aktuella modetrender – följ våra tips för ett fantastiskt utseende

aktuella modetrender

Aktuella modetrender – det moderna utseendet 2020 

nuvarande modetrender kvinnor våren

Vi lever redan på fritidsmode

sportiga eleganta aktuella modetrender kvinnor

Aktuella modetrender – du kan också gå till restaurangen i fantastiska sportiga kläder

nuvarande modetrender intressanta idéer

Direkt till jobbet från gymmet

nuvarande modetrender nya idéer

Nuvarande modetrender – moderna människor värdesätter sin fritid och vill få mer av det

nuvarande modetrender nytt utseende

Lämpliga kläder för säsongen är ett måste

nuvarande modetrender outfit

Nuvarande modetrender – alla kommer att bli avundsjuka på din personliga stil

aktuella modetrender

Aktuella modetrender – med våra tips kommer du aldrig att göra ett misstag

sportiga snygga aktuella modetrender

För kvinnor innebär denna stil mer självförtroende och ungdomlighet

sportiga damkläder nuvarande modetrender

Nuvarande modetrender – du kan se extravagant och modern ut utan mycket ansträngning

nuvarande modetrender kvinnor 2020