För att komma på rätt humör för bröllopet behöver en kvinna en trevlig möhippa, eller hur? Vi har 15 fantastiska hönsfestidéer redo för dig, som säkert kommer att inspirera dig när du planerar och organiserar detta viktiga evenemang. Vanligtvis tar hembiträdet eller brudens bästa vän på sig denna viktiga uppgift och bestämmer sig för att glädjande överraska bruden att vara och ge henne en oförglömlig dag. Det skulle vara ännu bättre om flera vänner hjälper till. För att organisera den perfekta möhippan är inte en lätt sak som kan göras snabbt. Tänk också på att svensexan ska äga rum minst en vecka innan själva bröllopet. Annars blir det för mycket för den blivande bruden och hon kommer inte att kunna njuta av det fullt ut.

Hitta de bästa hönsfestidéerna

hönsfestidéer unga kvinnor firar

Så, ta en titt på dessa 15 hönsfestidéer och ta reda på vilka som är rätt för bruden att vara. Diskutera det med de andra tjejerna och planera detaljerna steg för steg. Många av idéerna nedan kan kombineras perfekt och implementeras enligt din egen tolkning.

# 1 idé: picknick utomhus

hönsfestidéer i naturen picknick

Du kan kombinera många olika aktiviteter för att planera dagen för hönsfesten. En av de trevligaste är en picknick på stranden eller i parken. Alternativt kan du ha en elegant JGA -brunch på takterrassen eller balkongen. Rätt dekoration och läckra delikatesser samt det obligatoriska mousserande vinet får naturligtvis inte saknas.

# 2 Idé: Shoppa tillsammans

roliga spel hönsfestidéer

Efteråt kan du shoppa med den blivande bruden och hennes andra goda vänner på det klassiska sättet, förutsatt att de alla älskar det. Sedan kan du också hitta på roliga, fräcka spel eller små överraskningar för bruden däremellan eller helt enkelt dricka kaffe tillsammans. Som en sida kan du alla få samma tillfälliga tatueringar eller liknande örhängen, beroende på brudens önskemål.

# 3 Idé: friskvård

ansiktsmasker gör idéer om hönsfester själv

Om bruden inte alls är sugen på att shoppa och känner sig lite spänd från alla förberedelser inför bröllopet rekommenderar vi ett besök på SPA tillsammans eller helt enkelt en hälsodag med massage, bastu, ångbad och andra skämma manipulationer för att återställa kroppen och sinne bringa det i balans.

# 4 Idé: Extrem aktivitet som en överraskning

extrema hönsfestidéer

För mer aktiva, något sprudlande brudar skulle en mer extrem överraskning vara det bästa valet. Klättring, kanot och helikopterturer är bara några av de bästa och mest populära hönsfestidéerna som säkerställer mer adrenalin och koncentration. De flesta större städer erbjuder åtminstone några av dessa. Berlin, Hamburg, Stuttgart och Köln ligger högst upp på listan. Basflygning och huslöpning är nu särskilt populära. Om du bor nära Berlin eller ska dit för en möhippa, borde du definitivt se dem.

# 5 Idé: Stadstur på båten

hönsfestidéer på båten

Samma städer såväl som andra metropoler i Europa som London, Rom och Paris är perfekta för en spännande JGA -stadstur på båten eller med buss. Det finns naturligtvis även specialerbjudanden för olika tillfällen. Du kan också boka en festbåt direkt och spendera inte bara dagen utan även kvällen på den och ha en trevlig fest med tjejerna.

# 6 Idé: Delta i en professionell sminklektion

idéer om sminkning av hönsfester

Särskilda sminklektioner, som du kan boka direkt från proffs, är mycket populära bland brudar, inte bara för bruden, utan för alla tjejer. Alla är vackert utklädda och förvandlade till äkta divor. Denna aktivitet skulle vara bäst planerad på eftermiddagen så att alla är redo för kvällsfesten.

# 7 Idé: Fotografering tillsammans

hönsfestidéer roliga spel

En professionell fotografering efter styling rekommenderas definitivt, eftersom detta skapar underbara, unika stunder som senare kommer att påminna bruden om den underbara tiden tillsammans med sina vänner. Många sminkproffs arbetar i alla fall nära med erfarna fotografer och organiserar allt bekvämt för dig så att allt går smidigt.

# 8 Idé: Boka en poledanskurs

Poledance hönsfest idéer fest

En av de hetaste hönsfestidéerna på sistone är att gå på en pole dance -klass. Det är särskilt lämpligt för de brudar som gillar att dansa mycket eller som är ganska vältränade. För för det behöver du ett adekvat fysiskt tillstånd och mycket lust. Det finns många poledance -tränare som gillar att erbjuda något liknande.

# 9 Idé: en cool hjortdanskoreografi

möhippa idéer kvinnor fest rosa

Det finns också en speciell danskoreografi för brudar och tjejer som älskar att dansa. Du kan öva dessa tillsammans, spela in dem och sedan spela upp dem på bröllopet som en av höjdpunkterna i det festliga programmet. Och om bruden så önskar kan du till och med utföra hjortdansen live framför alla. Det kan vara en av bröllopsparets favoritlåtar eller en hip pophit, beroende på brudens smak och preferenser.

# 10 Idé: besök en nöjespark

hönsfestidéer gatufestflickvänner

Att besöka en nöjespark för en hönsfest är ett ämne i sig. För det är verkligen något som inte alla är inne på. Tänk i förväg om bruden skulle vilja ha något liknande och diskutera alla detaljer med de andra tjejerna i förväg. Nöjesparker erbjuder också möjlighet till övernattning och har ofta specialerbjudanden för festfolk. Så de är lämpliga för både dag- och kvällsplanering av JGA.

# 11 Idé: Ta en kort semester tillsammans

tillflyktsort mallorca hönsfest idéer

En kort paus är den klassiska hönsfestidén. Om villkoren tillåter det och bruden att vara önskemål, bör du definitivt göra det. För det här är en riktig mångsidig. Du kan kombinera många JGA -idéer med varandra under en kort semester – wellness, strand, brunch, picknick, klubbar, extremsport, etc..

# 12 Idé: En hotellövernattning med pyjamasfest

hönsfestidéer husfest

Om det ska vara väldigt avslappnat och bara avkopplande, är en pyjamasfest, helst på ett hotell, den bästa idén. Även i din egen stad hittar du definitivt ett trevligt hotell med en mysig spaavdelning och god mat. På så sätt kan alla bli bortskämda och bara spendera värdefull, avslappnad tid med den blivande bruden.

# 13 Idé: anordna en temafest

bra getsby party höna party idéer

Motto -fester är särskilt populära vid många tillfällen och blir alltid väl mottagna. Stora Gatsby, sjömän och rosa kaniner är några av de mest föredragna teman när det gäller hönsfestidéer. Du bör prata med de andra tjejerna här och tänka på allt i god tid. För det första är det viktigt vilket motto bruden själv kommer att gilla.

# 14 Idé: Hyr en cool stretch -limousine

karneval fest höna part idéer

Att hyra en limousine är inte mindre populärt och klassiskt för möhippor. Ren lyx! Med det kan du alla gå till de bästa klubbarna i stan med bruden och ta några läckra cocktails. Den exklusiva festen är helt enkelt garanterad här och natten är din.

# 15 Idé: Sjung tillsammans i en karaokebar

karaoke bar höna part idéer

Och kanske älskar den blivande bruden att sjunga? Då bör du definitivt planera ett besök i stadens bästa karaokebar. Du kan inte bara dansa tillsammans och njuta av läckra cocktails, utan också sjunga tillsammans. Senare, liknande den gemensamma hjortdansen, kan du också spela din sångframträdande på bröllopet.

Oavsett vilken av dessa hönsfestidéer du implementerar eller inte, önskar vi dig mycket framgång med att planera svensexan och ha en trevlig fest!

Det viktigaste: gott humör och underbara minnen!

möhippa idéer roliga masker fest

möhippa idéer kvinnor takterrass fest

hen night ideas party kvinnor

Om du har tid och lust kan du göra DIY -möhippor själv

Presentlådor för gäster i rosfärg med band

SPA -tillbehör i låda, vy uppifrån

Hitta rätt motto för din svensexa!

hönsfestidéer fest maritimt

fest för kvinnor höna festidéer

Platsen är naturligtvis inte mindre viktig …

hönsfestidéer borddekoration väggdekoration

hönsfestidéer spa -upplevelse

spa höna part idéer

strandfest picknick höna part idéer

  Läckra drycker och delikatesser är viktiga för JGA -brunchen

vintage bordsdekorationer hönsfestidéer

Massor av glädje och kärleksfulla stunder med bruden att vara!

sommarfest höna fest idéer