Trädgårdsmöbler 2016

Tack och lov det obehagliga, jolleseglare vädret är över. Mysiga sommarkvällar och härliga solstrålar väntar på oss. Och även om vi inte åker på semester direkt, kan vi allt oftare unna oss ett avkopplande sommaruppehåll i trädgården eller på balkongen. För utomhus känner du dig fantastisk vid den här tiden på året. Det skulle naturligtvis vara idealiskt om du kunde flytta vardagsrummet direkt. Och det är absolut möjligt! Speciellt med trädgårdsloungemöbler kan komforten också etableras i utomhusområdet. Hög sittkomfort och gosiga mjuka, svala texturer är bland de viktigaste egenskaperna hos denna typ av möbler. Men vad ska du tänka på när du köper?

Naturligtvis går det inte att undvika det oumbärliga testsittet. För ingenting kan ersätta detta. Det finns dock några detaljer som du i allmänhet bör vara medveten om. Framför allt spelar kvaliteten på materialen och utförandet en viktig roll. Eftersom utemöbler inte bara ska vara bekväma och eleganta, utan också robusta och väderbeständiga. Du bör också se till att trädgårdsloungemöblerna tål UV -strålar.

Trädgårdsmöbler trender 2016

trädgård lounge möbler set soffa fåtölj soffbord

Det bästa byggmaterialet är polyrattan. En högkvalitativ polyrotting ser inte bara äkta ut utan är också ganska slitstark och hållbar. Nätet är tillverkat av polyeten och används för närvarande ofta och med glädje av de flesta tillverkare av trädgårdsmöbler. Det som är bra är att sådana här möbler också kan lämnas ute för vintern.

De kan också rengöras mycket enkelt och bekvämt genom att helt enkelt torka dem med tvålvatten och en mjuk borste. Sedan kan du också skölja av med ljummet vatten. komplett!

Som bekant är teak också ett väl lämpligt material för utemöbler. Det finns dock en fångst här. Det är en tropisk skog, som tyvärr väldigt ofta kommer från illegal handel. Det är därför du definitivt bör uppmärksamma certifiering eller, ännu bättre, välja ett alternativ. Och detta existerar definitivt!

Det kallas termoträ. Sedan en tid tillbaka har detta innovativa material använts av vissa tillverkare vid tillverkning av möbler. Till exempel från Mattiazzi -företaget, som främst arbetar med termoaska. På grund av den specifika bearbetningen är trä nästan 100% vattentätt och därför helt lämpligt för utomhusbruk.

Riva relax -ö

trädgård lounge möbler slappna av ön riva klädsel rotting kuddar

Frågar du dig själv – ”Och vart har den riktiga rattan tagit vägen?” Tja, den här naturliga väven är i princip hämtad från stammen på rottingpalmen och även om den ser bra ut är den helt olämplig för utemöbler. Du kan bara lägga möbler av äkta rotting på en täckt terrass och impregnera dem med ett speciellt lack.

Som du kan se själv har du redan ett mångfacetterat val när det gäller trädgårdsmöbler, som vi bara delvis har behandlat. Som ett extra hjälpmedel erbjuder vi dig 10 snygga produkter från Amazon som vi tyckte mycket om. Vem vet, du kanske också gillar några av dessa.

Vi håller tummarna för dig och önskar dig en underbar sommar full av oförglömliga, magiska stunder och massor av romantik!

Artelia Lounge Epona

trädgård lounge möbler artelia lounge epona rotting klädsel

Artelia lounge möbler Set Estoria S, brun

trädgård lounge möbler artelia set estoria brun rotting

Hörnsalong Manhattan

trädgård lounge möbler hörn lounge manhattan rotting pall bord fåtölj

Trädgårdsmöbler uppsättning

trädgård lounge möbler polyrattan brun två fåtöljer bord

Poly rotting BOREAS sittgrupp

trädgård lounge möbler polyrattan sittgrupp boreas brun

YAMELIA rottingö

trädgård lounge möbler rotting island yamelia svart

Siena Garden 104786 Oasis lounge set

trädgård lounge möbler siena trädgård lounge set oase

Deluxe lounge Set set

trädgårdsmöbler delux set rotting vit tygklädsel

XXL solön Strand stol

trädgård lounge möbler xxl sun island vita klädsel rotting kuddar