utomhus gas spis eld smidesjärn trädgård öppen spis trädgård design idéer

Gaseldspisar utomhus – det livliga flammaspelet

När kvällstemperaturen sjunker med hösten är den mysiga terrassen och trädgårdstiden över. Nu får du nöja dig med vardagsrummet igen. Eller inte? Sommaren följer med dig Utomhus gaseldstäder Förläng det efter önskemål och även när det snöar blir terrassen och trädgården ett friluftsliv.

Grillfesten höjs i december och på tredje advent kan du njuta av en varm glögg på terrassen med den mysiga värmen från den öppna gaspisen. Oavsett om det är för privat bruk eller för uteservering erbjuder utomhusgaseldade eldstäder underbart behaglig värme och ett livligt flammande lekar året om.

Njut av värmen från en gasspis i ditt utomhusområde

utomhus gas spis trädgård öppen spis rund snygga trädgårdsmöbler

Gasspis utomhus

utomhus gas spis fördelar trädgård spis runda stenar

Gasdrivna trädgårdspisar i många utföranden

Med det stora utbudet av gasdrivna trädgårdspisar kan du hitta rätt gaspis för alla ändamål. Från den lilla eldstaden till den designade gaspisen till brandpelaren av högkvalitativt rostfritt stål, du kan verkligen värma alla utomhusområden. Gaspisen utomhus kan enkelt sättas upp och tas i drift. Det finns ingen rök, inga gnistor, ingen aska och inga glöd. Endast gasflaskan behöver bytas ut. Terrasser, ölbord och rökutrymmen värms upp på nolltid, och utomhusgasspisar är mer dekorativa och säkrare än någon annan värmekälla. Värmen kan regleras med ett knapptryck och lågans höjd kan också justeras på olika modeller.

DIY trädgårdspis från en gammal trätunna

utomhus gas spis ved trädgården öppen spis rund

utomhus gas spis ved trädgården öppen spis runda trädgårdsmöbler utomhus gas eldstad smidesjärn trädgård öppen spis rund

Njut av den mysiga värmen från utomhusgaspisen

Leken av lågor och den mysiga värmen från utomhusgaspisarna skapar en avslappnad stämning och en trevlig atmosfär. Utformningen av en utomhusgasspis kan idealiskt anpassas till miljön. Bland annat finns väderbeständiga kompositer, pulverlackerat stål och äkta träbeklädnad. Från det lilla utomhusgasspisbordet till den stora eldkolonnen, utomhusgaseldstäder gör varje sval eller kall natt till en mycket speciell utomhusupplevelse.

Tips: Vissa utomhusgasspisar kan också omvandlas till en grill, så att du har två möjliga användningsområden med bara en öppen spis.

utomhus gas spis trädgård öppen spis vid poolen utomhus gas spis trädgård öppen spis rund trädgård rotting möbler