lounge terrass som i ett boutiquehotell elegant i grå stora lyktor

Lounge terrass som på ett boutiquehotell

Ta semesterkomforten direkt till din terrass med bekväma vädermöbler och tillbehör!

På långa sommardagar kan vi spendera vår tid på bakgården med vänner och familj och njuta av dagsljus och värme där till kvällen.

För att maximera din njutning kan du behandla din yttre inredning på samma sätt som din inredning – med bekväma sittplatser, tillräckligt med belysning och tillbehör för att få ihop allt.

Är du redo att förnya dina fällbara stolar eller vanliga uteplatsbord? Ha dessa förslag i åtanke för din egen boutiquehotellstrategi för friluftsliv.

Målet är att efterlikna bekvämligheten i ett vardagsrum utanför. Lyckligtvis tillverkar tillverkare soffor och sviter i alla väder som ser snygga ut och är lika bekväma som deras interna motsvarigheter. Djupa sittplatser och kuddar ber dig att luta dig tillbaka och koppla av. Se till att soffan och kuddarna är klädda med sol- och väderbeständiga utomhuskläder.

Fyrkantiga möbeldesign och sekretessskärmar

lounge terrass som i ett boutiquehotell vita fyrkantiga möbler med sekretessskärmar

Lägg till sidobord med cocktailhöjd och ett soffbord så att du kan göra en plats för drinkar och snacks medan du njuter av den gyllene timmen. Detta gör att området ställs in och hjälper till att koppla av sittplatsen utomhus.

Typisk medelhavsinredning – en mängd olika färger och mönster från Summerour Arkitekter

lounge terrass som i ett boutiquehotell med en medelhavsstil mycket färgstark

En matta hjälper till att förankra utrymmet och ge en touch av färg. Dagens polypropylenmattor i alla väder finns i olika mönster och färger och skiljer sig ofta inte från sina interna ekvivalenter. Skikt av kuddar och ljuslyktor skapar känslan av en medelhavsstämning. Ju mer inomhusmöbler och inredning du sätter utanför, desto mer boutiquehotell känner du kan skapa.

Planters och en espalier tillför känslan av en oas och hjälper till att definiera områdets omkrets. De hjälper dig också att skapa integritet och betona utsikten.

Sittgrupp i trä, grå dagbäddar och massor av blommor av C. Marie Designs, Inc.

lounge terrass som i ett boutiquehotell många blommor lila orange nyanser

Gardiner hjälper också till att definiera utomhusutrymmet så att du kan göra det mysigare som skuggleverantör och en buffert mot vind. Lägg till en hängmatta så har du den perfekta inställningen för en tupplur.

De gröngula gardinerna ger mer fräschör från Brunelleschi Construction

lounge terrass som i ett boutiquehotell rotting sittplatser gröna och gula gardiner

Med en skuggig spaljé och en överliggande värmelampa är terrassen inbjudande under större delen av året – av Jessop arkitekter

lounge terrass som i ett boutiquehotell minimalistisk gjord av ljus rotting

Din lounge kan vara ett inbyggt element. Detta slående betongsnitt är en modern överenskommelse. Du känner inte det svårt tack vare en trästol, riklig grön, och den snygga förekomsten av grus och rundade stenar. Kuddarna är mjuka och snygga.

Inbyggd Louge – vackra nyanser av Ana Williamson Architect

lounge terrass som på ett boutiquehotell mysigt på innergården med massor av färgglada kuddar

Glöm inte bort belysningen. Sätt glödlampor eller lägg till en golvlampa för alla väderförhållanden som ökar tiden du spenderar på din uteplats. Eldstaden här tillför ljus och värme och ger en kontaktpunkt för den integrerade loungen – särskilt på natten när det kan bli väldigt mörkt.

Rymlig sittgrupp med utomhus spis från Urban Jobe Architecture

lounge terrass som boutique med en öppen spis av sandkalkstenar

Uteserveringar är inte begränsade till förortsträdgårdarna. En takterrass kan förvandlas till en kompakt tillflyktsort med samma inslag av djupdämpade sittplatser, belysning i levande stil, ett bord för mat och dryck och lite skugga.

Var inte rädd för att välja ett tema och ha kul med hur det gjordes med denna Marrakech-inspirerade lounge.

lounge terrass som i ett boutiquehotell i orientalisk stil lerväggar färgglada färger

En utomhuslounge bör bestå av element som först anpassas till din familj och sedan till husets arkitektur. Kreativt tänkande kan skapa några smart utformade utrymmen.

Koppla av över taken från flott hemdesign

lounge terrass som i ett boutiquehotell enkel design på taket

En familj med barn kanske vill ha mindre sittplatser men vill ha mycket skugga – och till och med en sandlåda – för att få ut det mesta av sin privata utomhusresa.

Täckt med privat lekplats av Ryan Duebber Architect, LLC

lounge terrass täckt över som i ett boutiquehotell modern design