hängmatta med ram trädgårdsmöbler hängmattor

Säkra paradisstunder med en hängmatta med ram

Har du en trädgård med fina skuggiga och soliga fläckar? Har du åtminstone gräs där? Men kanske också gräs, blommor och träd? Lev sedan i paradiset! På något sätt känner du inte så än? Det beror definitivt på lite.

Hmm, vad kan det vara?!

Avkopplande stunder i din egen trädgård

Hängmatta med ram lounge möbler och hängmattor avkoppling

Har du verkligen en fin hängmatta? Med en ram bör vara bäst så att du kan njuta av avkoppling i olika hörn av trädgården som du vill. En av de lyxmodeller du ser om du bläddrar ner kan transportera dig till paradiset. De tar det bästa av traditionen, men kombinerar dem också med modern ergonomi och bekväma madrasser och klädsel.

Även stilmässigt är de underbart inskrivna i utomhusområdet.

Hängmattor utomhus

Hängmatta med ramloungemöbler och hängmatta lila rosa

Få den perfekta hängmattan och stå för din zen -trädgård

Stenar, gräs och vatten – dessa element är obligatoriska för en zen -trädgård. Detta gäller oavsett om du följer japanska, kinesiska eller någon annan tradition inom trädgårdsdesign. Moderna västerländska kopior av dessa innehåller också plats för att sitta och vila. En hängmatta med stativ skulle helst kunna registreras där. För att göra detta, leta efter ett tunt, men fast och elastiskt material. Det skulle definitivt vara rätt solstol för din rygg.

Hängmatta med ram i zen -trädgården

hängmatta med ram trädgårdsmöbler loungemöbler och hängmattor

(Nästan) ligger i gräset

Försvinn i gräset och bli ett med greenen på gården. Men gå inte på kompromiss med komforten heller. Skaffa en hängmatta med ett stativ som det här. Med sin mjuka, tjocka, gröna madrass representerar den den bästa kompromissen mellan en perfekt säng och en fantastisk naturupplevelse!

Mjuk vadderad och i en fräsch grön

Hängmatta med vadderade stommöbler och hängmattor

Den perfekta madrassen

Ryggens hälsa är alltid viktigt. Även den bästa sommarnjutningen och den vackraste utsikten är inte kul om de skadar oss. Av denna anledning är en hängmatta med en integrerad ortopedisk madrass alltid en bra investering. Med en design som denna berikas landskapet i den vackra trädgården.

Hängmatta med en ortopedisk madrass

hängmatta med ramloungemöbler och hängmattor

(Minst) tre funktioner i en

Mat har integrerat mer än en funktion i denna möbel. Denna modell fungerar som en hängmatta med ram, dagbädd, liten sittgrupp, där du till och med kan bo i lätt regn, och ibland också som en plats för barnen att leka. Det är minimum, men vi är säkra på att din fantasi kan utvecklas ännu mer.

Allt i ett

hängmatta med ram trädgårdsmöbler set lusthus trä

Nytt lusthus

hängmatta med ram trädgårdsmöbler set lusthus

Hängmatta med ram i en vattenmiljö

Men ren avkoppling kommer när du placerar hängmattan med ram bredvid en vattenkälla. Det kan vara en brunn, en sjö eller havet. Inte alla har turen att ha så magnifika vattenfunktioner på gården. Men om så var fallet kunde vatten-, jord- och luftelementen bättre integreras i varandra genom designen. Färgerna – vitt och blått – spelar en viktig roll.

Hängmatta på bakgården …

hängmatta med ram lounge möbler hängmattor

… eller placera den på terrassen 

hängmatta med ram trädgårdsmöbler set terrass

Perfekt flytande design

En supermodern trädgård behöver också en supermodern design. Som hängmattan med ram som visas här. Det är en anpassning till utsidan av moderna ergonomiska designkoncept för interiören. Innovativa material säkerställer att designen är så tunn att möblerna är nästan osynliga. Man tror spontant att detta går på bekostnad av att vara bekväm. Faktiskt, efter några minuters användning, upptäcker du att du inte alls vill gå upp.

Moderna och ergonomiska hängmattedesigner

Hängmatta med ram lounge möbler i trädgården

Avkopplingshörna på terrassen

hängmatta med ram lounge möbler i trädgården idéer

Här kan du uppleva en liknande modell med lite olika färger

Hängmatta med ramloungemöbler och hängmattor beige

På den här bilden kan du se att en sådan hängmattemodell med ram också skulle vara underbart inskriven i lantlig stil.

Hängmatta med massiv träram

hängmatta med ramloungemöbler och hängmattor vid poolen

Futuristisk hängmatta med ram

Om du tror att ditt futuristiska eller supermoderna hem inte kunde rymma en rackad hängmatta, hur vacker och innovativ som helst, kolla in detta exempel här! Om det inte är en dröm som går i uppfyllelse!

Futuristisk design med plats för 4 personer

hängmatta med ram trädgårdsmöbler för 4 personer