eleganta hopfällbara utemöbler och lampor som heter Summertime

Designerkollektion av eleganta hopfällbara utemöbler och lampor

Milano 2012: Den slovenska designern Nika Zupanc har en rad utemöbler och lampor som gigantiska rosa bubblor i sig Spazio Rossana Orlandi presenteras i Milano.

Den söta känslan av evighet och den ständiga bittra bristen på närvaro är de viktigaste egenskaperna som Nika Zupanc drog tillbaka från sommaren och ökade dem i sina föremål

Designer kollektion skicka hopfällbara utemöbler och fällbara stolar lampor

Summertime -kollektionen innehåller fällbara stolar med metalliska rosa ramar och svarta lädersäten. De är gjorda av material som normalt användes för yachter. Ett bord är också en del av samlingen. Det är med ord på sidorna så att de övre flipparna ligger upprätt för att bli en tavla.

Bubblelampa – en stor inkräktare

Designerkollektion av eleganta hopfällbara utemöbler och belysningslampor

Bubblelamporna blåses av rosa glas och har en svart hållare. De når 45 eller 60 cm i diameter.

Material: glas, metall

Glasblåsning gjord av Vistosi -märket med hundra års tradition i Murano -glas.

Färger: rosa glas, svart lamphållare

Lampdiameter: 60 och 45 cm

Matplats inredning för utanför området

Designerkollektion av eleganta hopfällbara utemöbler och matbord

Bubblelampor presenterades också av svenska designers Front i Spazio Rossana Orlandi.

Salone Internazionale del Mobile ägde rum från 17 till 22 april

Designerkollektion av eleganta hopfällbara utemöbler och lampor Sommartid vikta

Här är några fler detaljer från Zupanc:

Zupanc letar efter nya uttryck för att representera rationalism, utilitarism och praktiskt förnuft. För att uppnå detta använder hon sitt poetiska omdöme, interna kamp med stereotyper och uthålliga affärer med teknik.

Matstolar i trädgården – elegant design

Designerkollektion av utemöbler och lampstolar

Den ultimata designrepertoaren, bestående av en lampa, en stol och ett bord, förvandlas nu till ett helt vilt område: sommarnatur. Bubblelamporna är gjorda av ett exceptionellt rosa glas tillverkat av Vistosi -märket med ett sekel tradition i Murano -glas för Nika Zupanc. Fällbara Summertime-stolar, med sina röda sittdynor broderade med guld, är ett störande intrång, medan sommarbordet i sin svarta yta och leksaksliknande lindningsmekanism döljer potentialen hos ett improviserat bord eller en spegel.

Sommartid

På jakt efter nya sätt att överträda det praktiska förnuftet och testa dina gränser för känslomässiga effekter argumenterar Zupanc för tekniker och möjligheter, främst med den så kallade pojkeklubben och dess lekplats. För att uppnå detta använder hon sitt poetiska omdöme, interna kamp med stereotyper och uthålliga affärer med teknik.

Repertoaren som Nika Zupanc gillar att spela hårt med består av en lampa, en stol och ett bord. En riktig klassiker den här gången görs i ett helt vilt område: den somriga naturen, vilket leder till många tolkningar av dess generiska natur. De legendariska sommarelementen och ljuden från måsar måste överleva i ett nytt sammanhang. Att främja uppfattningen av dessa minnen är något som ger en kuslig appell till samlingen.

Fällbart bord – slät yta

Designerkollektion av utemöbler och stora bordslampor

Bubblelamporna är tillverkade av exceptionellt rosa glas, tillverkat av Vistosi -märket med hundra års tradition i Murano -glas för Nika Zupanc.

Sommarstol – förstörelse av naturen

Med sin starka vikbara rörformade metallram skulle det vara ett annat bra föremål som motstår det krävande livet i grönskande trädgårdar. Han har dock en annan subversiv roll att spela. Fördjupad i rödguldfärg ger det en otrolig fascination för sommarens mjuka klibbighet.

Material: stålrör, haj utomhus textilier, broderi

Färger: svart klädsel, röd gyllene ram

Sommartabell – svartmålat på en eftermiddag

Designad som en yta av rening och frestelse, gör det ett fantastiskt första intryck och en livslång besatthet. Naturligtvis kan den möta alla utmaningar i ett smalt soffbord, men dess leksaksliknande dragmekanism antyder möjligheten att byta perspektiv. Å ena sidan är det en improviserad tavla för att bryta ner känslomässiga detaljer, å andra sidan din egen privata Rättvis de Fåfängor.

Material: stålrör, emaljerad plåt, spegelfolie

Färger: bord, ben i rött guld

Eleganta fällbara trädgårdstolar – läderklädsel

Designerkollektion av eleganta hopfällbara utemöbler och lampor