uteservering möbler metall matplats

Uteserveringen är den perfekta platsen att träffa vänner, chatta och fira. Men du kan också bara spendera några timmar där i lugn och ro. I trädgården bredvid poolen eller på bakgården kommer du alltid att njuta av frisk luft och natur. Den utvändiga utformningen av loungeområdet kan vara ganska dyr, men det behöver inte vara så.

Vi erbjuder dig några bra idéer med hjälp av vilka du kan göra din utomhus lounge mycket attraktiv och original utan att slösa bort mycket pengar.

En enkel baldakin kan fungera som ersättning för däck, uteplats eller innergård. Installera fyra stolpar runt matsalen så att du kan skapa en pålitlig baldakin. Det borde inte nödvändigtvis vara stort, det viktigaste här är det faktum att det kommer att ge mycket charm och elegans i trädgården.

Få unika trädgårdsmöbler från loppis. Du kan använda en mängd olika gamla stolar, bord och andra vintage pärlor för att dekorera utomhusområdet. Måla dem ljust, lägg avtagbara lock på dem, gör färgade kuddar. Så enkelt är det att ge relaxavdelningen en fräsch och glad look.

De intressanta tillbehören är mycket viktiga för uteserveringens individuella karaktär. Vackra växtkrukor, små statyetter, träfigurer, kuddar, dukar – du kommer säkert att förvara många attraktiva saker på vinden eller i källaren. Slutligen få ut dem och skapa en unik dekoration i trädgården!

Elegant gammal bänk i uteserveringen, som är dekorerad med färgglada kuddar och vackra blomkrukor

uteservering vintagemöbler

 Intressant idé för uteserveringen med gamla möbler

uteservering trevlig och mysig  Romantiskt lusthus med en excentrisk ljuskrona, metallstolar och känsliga bordsdekorationeruteservering klätterväxter

 Kungliga fåtöljer och soffa och en träkista som ett utomhusbordutomhus lounge område trä bröstet Kapellet över relaxavdelningen och de färgglada kuddarna ger trädgården en exotisk touchutomhus lounge område exotisk vision  Gammaldags blå fåtöljer och tillbehörsolstolar vintage stil  De gamla möblerna på vinden ska snabbt flyttas in i trädgårdenvintage möbler trädgård dekor

 Text med Katja