Sommaren kommer med mycket sol och högre temperaturer ute. Nu planerar de flesta människor sitt sommarlov och många vill flyga till tropikerna. Du kanske också? Men vi har en bättre idé för dig. Vill du uppleva en unik semesterkänsla i din egen trädgård hela sommaren? Ja, det skulle vara fullt möjligt om du har en trädgårdspool eller vill ha en pool på bakgården. Trädgårdspooler ger många pluspoäng för dig och hela din familj, först och främst ett riktigt vattennöje! Tänk, efter varje stressig dag på jobbet kan du hoppa i poolens ljumma vatten, simma några varv i den och verkligen koppla av där. Så att detta inte förblir en sommardröm har vi förberett ett fantastiskt bildgalleri med förtrollande trädgårdspoolar idag. Detta bör vara en inspirationskälla för dig att unna dig mer lyx, vilket du utan tvekan redan förtjänat.

Gör lite mer för ditt välbefinnande, till exempel skaffa dig en trädgårdspool!

Trädgårdspool

Jag är säker på att du kommer att mena: ”Det ser vackert ut, men det är inte för mig! Jag har inte råd! ”Här skulle vi bara pausa och lägga till: varför inte, du får aldrig sluta drömma. Livet är fullt av överraskningar, så det är alltid bra att vara välinformerad. Av denna anledning har vi förberett praktiska tips för dig.

Dessa gäller främst planering, konstruktion och underhåll av en pool på bakgården. Så vi vill sammanfatta de viktigaste sakerna med trädgårdspooler.

Njut av ren avkoppling vid trädgårdspoolen.

Pool i trädgården

  • Planera och bestäm en trädgårdspools läge, form och storlek

Vi utesluter inte möjligheten att du har din egen Bygg din egen pool i trädgården burk. Du hittar detaljerad information på Internet med detaljerade instruktioner om hur du gör detta. Du kan också köpa en prefabricerad pool. Båda alternativen beror till stor del på din vilja och den tillgängliga budgeten. I förväg måste du bestämma platsen, formen och storleken på din trädgårdspool, beroende på det lediga utrymmet i din bakgård. Vårt råd är: välj ett så plant område som möjligt i din trädgård. Om det vetter mot söder kommer du att ha mycket sol där hela dagen. Det betyder att poolvattnet håller sig varmt länge så att du kan simma på kvällen.

Vissa människor har till och med råd med en infinitypool.

Infinity pool koppla av vid vattnet

Platsen för trädgårdspoolen måste verkligen väljas strategiskt. Inte särskilt nära tränset och inte direkt mitt i trädgården skulle vara perfekt. Dessutom är det inte önskvärt att det finns höga träd i omedelbar närhet. I vind och regn faller bladen direkt i vattnet och måste sedan fiskas. Det är bäst att planera ett poolskydd i förväg.

 Utomhuspoolens rektangulära form är den mest populära.

Trädgårdspooler på bakgården

Du kan också bestämma formen och djupet av trädgårdspoolen individuellt. Du bestämmer själv runt eller fyrkantigt, beroende på tillgängligt utrymme. De flesta trädgårdsägare föredrar ett djup på 1,50 till 1,60 m, och många vill också ha en mindre plaskdamm bara för barnen. Då är det rekommenderade djupet 0,40 till 0,50 m. I en sådan trädgårdspool för barn är simning helt säkert för de små, och deras badkul är stort!

Barn njuter alltid av några timmars simning.

pool för trädgården

            –  Korrekt underhåll av trädgårdspoolen är alfa och omega för din hygien

Att använda kranvatten för att fylla trädgårdspoolen är fördelaktigt i alla avseenden. Det är också lämpligt att regelbundet kontrollera vattnets kvalitet och pH i poolen. Om pH -värdet är för lågt kan kopplingarna lätt korrodera. Tvärtom, om poolvattnets pH är för högt kan det orsaka hud- och ögonirritation. Var därför varnad och vidta alla nödvändiga åtgärder när det gäller underhåll och skötsel av trädgårdspoolen. Om pooltrapporna blir hala måste de rengöras med en handborste. Blad och andra flytande skräp måste avlägsnas regelbundet, eftersom dessa kan skada det tekniska systemet och leda till allvarliga problem. I slutet av badsäsongen måste du förbereda poolen för vintern och skydda den mot frostskador. Om du inte kan göra detta på egen hand eller om du inte hittar tid, kontakta en specialist.

Renhet och hygien är mycket viktiga här.

Idéer för trädgårdspool

 Barnen har mycket badkul!

trädgård pool idéer

  • Pooler i trädgården erbjuder massor av badkul för unga och gamla

Sist men inte minst vill vi också ta upp den sociala aspekten som är nära besläktad med trädgårdspoolen. Alla är övertygade om att pooler på bakgården ofta är samlingspunkten för familjelivet på sommaren. Unga och gamla gillar att spendera mycket tid på att simma och leka i vattnet. Å ena sidan är badkulan för alla enorm, å andra sidan är du tillsammans med dina nära och kära. Det för med sig oförglömliga stunder som kommer att minnas med glädje senare. Detta är en stor fördel, särskilt för de små, för att inte tala om deras aktiva sportaktiviteter.

 Varje sportaktivitet är bra för de små.

Trädgårdspooler lyxig fastighetssportaktivitet för barn

Du kan också bjuda in dina vänner och släktingar till en bra helg där alla kan tillbringa mycket tid tillsammans vid och i poolen. Och på kvällen kan du sitta vid trädgårdspoolen, chatta och dricka en flaska vin tillsammans. Detta stärker mellanmänskliga kontakter och uppskattas verkligen av alla. Massor av vatten njutning och mysiga sammankomster garanteras helt enkelt.

Beundra vårt bildgalleri nu och kanske kommer du att bestämma dig för en pool i trädgården i sommar. Det önskar vi dig!

 Pool i trädgården – detta kallas en dröm som går i uppfyllelse!

Pool i trädgården

Trädgårdspool en dröm som går i uppfyllelse Koppla av i det fria

Pool trädgård pool

 Du kan själv bestämma plats, storlek och djup för din trädgårdspool.

Bestäm trädgårdspooler själv

trädgård pool idéer

Modern trädgårdspool

Pool trädgård

 Här har poolen skickligt kombinerats med en trädgårdsdamm.

Simbassäng i trädgården utomhus som ligger bredvid varandra

 Tillbringa trevliga timmar vid trädgårdspoolen och njut av rent vatten!

Njuter av trevliga timmar vid trädgårdspoolen rent vatten

Idépool för trädgård

Pool trädgård

 Du kan spendera oändliga timmar vid vattnet.

Trädgårdspool trädgård design

Idéer för poolträdgård

Bästa idéerna om trädgårdspooler

Trädgårdspool moderna idéer

trädgård idéer pool

Upplev ren natur runt poolen

 När det blir svalare på kvällen kan den öppna spisen hjälpa.

Pooler i trädgården på kvällen öppen spis spis mysigt familjeliv

Men det ser alltid romantiskt ut.

Pooler i trädgården ser väldigt romantiska ut på kvällarna