ta bort fläckarna på däck trägolv design byggnad struktur

Plockborttagning – följ dessa tips!

I en serie artiklar kommer vi att ge dig användbara tips och idéer om vad du kan göra själv hemma utan att ringa en professionell och nödvändigtvis förlita sig på hans expertis. Först måste du skapa din lista med aktiviteter, sedan kavla upp ärmarna och börja arbeta!

Först på kvällen kan du med tillfredsställelse se tillbaka på ditt dagliga arbete och ta ett andetag. Men det finns fortfarande mycket tid och arbete kvar innan kvällen! Så låt oss börja!

Minimalistisk däckstil – exotiska omgivningar

Ta bort fläckarna på däcket

ta bort fläckar på däck trägolv exotiska omgivningar

Idag vill vi ge dig några tips om hur du tar bort fläckar på däck. Oavsett om det är fel färg du har haft i flera år eller om det redan är blekt, finns det många anledningar till att fläckarna på däckbeläggningen ska tas bort. Många husägare väljer att göra detta själva eftersom professionell behandling kan vara kostsam. Om du vill ta bort fläckarna själv måste du i förväg veta att denna aktivitet är tidskrävande, men i slutändan kommer du att se många fördelar med ditt eget arbete, och dina kostnadsfördelar kommer att bli betydande – du kommer att spara mycket pengar i processen!

Rengör först bladen och kvistarna

ta bort fläckarna på trägolvet

Först måste däckytan sopas och rengöras, löv och kvistar måste tas bort. Var uppmärksam på sprickorna och sprickorna mellan brädorna, eftersom löv kan ligga där och ruttna. Om de stannar där kommer träet också att ruttna.

Använd en stark fläckborttagare

ta bort fläckarna på golvet i trägolvet

När du har gjort det, applicera en generös mängd fläckborttagare på däcket med en polyesterborste, rulle eller handspruta. Låt fläckborttagaren sitta där ett tag tills färgen börjar lyfta och skrubba sedan med en stel borste. Fläckborttagaren måste sedan sköljas med mycket vatten.

Du kan också använda högtryckstvättar, men var försiktig!

ta bort fläckarna på trägolvets rottingsteg

Även om en högtryckstvätt inte är absolut nödvändig, kan den också användas i en nödsituation – den får dig att arbeta snabbare, särskilt när du tvättar större däck. Däremot krävs extrem försiktighet här – du måste verkligen vara mycket försiktig när du arbetar med en högtryckstvätt. Ett felaktigt riktat vattenflöde kan skada blomkrukorna och blombehållarna på eller bredvid däcket, eller till och med orsaka skada på ditt däck för alltid.

Trevlig däckdesign – uteservering och matplats

ta bort fläckarna på däck trägolv vacker design

Efter kemisk behandling och vattensköljning kan det fortfarande finnas fläckar där den gamla färgen har kvar. Slipning är det enda sättet att behandla dessa fläckar nu. Du kan nu använda en kemisk träblekare och applicera den över hela ytan för att neutralisera fläckborttagaren och uppdatera träet.

Toppningen behöver tid för att torkas helt

ta bort fläckarna på däcket lacka trägolvet

Om slutresultatet fortfarande inte är vad du vill, kan du upprepa hela processen tills du äntligen är nöjd. Men var också försiktig, golvet tar dagar att torka väl, först då kan ytan färgas igen.

Ett välskött och designat däck – träbänk och rottingstolar i mörkbruna nyanser

ta bort fläckarna på däck trägolvet är i solen

Vi hoppas att informationen ovan är till stor hjälp i ditt hemarbete. Som sagt, vi kan göra många saker i vårt hus eller lägenhet själva på fritiden! Vi hjälper dig alltid! Vi hoppas att du trivs med ditt arbete!

Vita sekretessskärmar och kuddar – trevlig atmosfär ta bort fläckarna på trägolvet rottingmöblerTrägolv precis på gräset – turkosa trästolar   ta bort fläckarna på däckgolvets sittgrupp

Underbar design på takterrassen

fläckborttagning på däck trägolv sommarnatt

Massor av löv och grönt på takterrassen

ta bort fläckarna på däckgolvstolsbordet solskydd

Ett hus i typisk amerikansk stil

ta bort fläckarna på däck trägolv staket hus

skriven och redigerad av Sabine