Trädgården i ett miljövänligt hus är utformat med soffdynor

Hur man utformar en trädgård i ett miljövänligt hus

Sommaren är en bra tid, vädret är vackert och vi kan sitta i trädgården mycket längre. Där kan du göra din landskapsarkitektur, chatta med familj och vänner, koppla av och ligga i solen. Du kan också tillämpa din miljövänliga livsstil med grön inredning, renoverade faciliteter och idéer för hållbar design.

Idag har vi tio idéer redo för dig om hur du gör ditt öppna område grönt på ett miljövänligt sätt.

1. Anslut det öppna rummet till interiören:

Försök att oskärpa gränsen mellan öppet utrymme och interiör i ditt hem. Med fönstren och dörrarna öppna kan du få frisk luft in i huset. De arkitektoniska alternativen som glasväggar och glasdörrar hjälper dig att njuta av den friska brisen utan att släppa in husdjur.

Anslut utrymmet med interiören genom öppna fönster och dörrar

Skapa en trädgård i ett miljövänligt hus urbana terrass

2. Ta med gröna material till renoveringar och ombyggnader

När du överväger ett trädäck, köp återvunnet eller gammalt trä från andra byggnader. Många träaffärer erbjuder ett stort urval av avfallsträ för dina öppna ytor. Betong, svetsat järn och till och med järnvägsband är bra material för trädgårdsarbete.

3. Byt ut de slitna och lågenergibelysningsarmaturerna mot energibesparande:

Belysningsarmaturerna är mycket viktiga för funktionaliteten och attraktionen hos det öppna rummet. Du kanske inte har tänkt på det, men de gamla systemen använder mycket energi och lägger till din elräkning. Byt ut de gamla modellerna för energibesparande eller till och med soldrivna system. De gamla glödlamporna kan ersättas med LED -lampor för gångstigar, ytterdörr och dörr till bakgården, garage och landskap runt huset.

Använd de gamla materialen igen för ditt lediga utrymme

Trädgård i det miljövänliga husdesign metalliska matbordet4. DIY idéer om ledigt utrymme med begagnad inredning:

Ta ut en gammal möbel ur garaget och använd den som en dekorativ blomkruka på verandan. Du kan också hitta sådan inredning på loppisar och garageförsäljning och lägga den i din trädgård efter målning.

5. Installera innovativ teknik för energibesparing

Rörelsedetektorerna vid ingången hjälper dig att spara energi. Anslut ditt larmsystem och utomhusbelysning med en “intelligent hus” -teknik. Många enheter kan styras online så att du kan spara energi även när du är utomlands.

Ta in använda och återvunna material för inredning och beröringsprojekt

Trädgård i den miljövänliga husdesignen i rottingmöbler

6. Gör det öppna rummet i ditt hem vackrare med återvunna vattensystem

Den frodiga omgivningen kan leda till en hög vattenräkning. Prova att installera återvunna vattensystem i din trädgård. Ett dräneringssystem som lagrar regnvatten är en bra lösning för landskapet. Få råd från en landskapsarkitekt eller hållbarhetsspecialist.

7. Dekorera barnens lekplatser med miljövänliga material

Tänk på återvunna gummidäck för lekplatserna. Gummi är mjukare, har en längre livslängd än trä och finns i olika färger för att tillfredsställa barns fantasi.

Dekorera lekplatserna med en yta av återvunna däck

Skapa en trädgård i en miljövänlig husklättervägg

8. Skapa jord för ditt landskap

Istället för att spendera en halv förmögenhet på jord varje år på järnaffären eller trädkammaren, gör en komposthög av foderavfall och rester. Detta ger dig ett rikt naturligt gödningsmedel och dina växter kommer att trivas ännu bättre.

9. Installera energibesparande värme- och kylsystem

Se till att dina värme- och kylsystem inte avger farliga avgaser. Läs instruktionerna för att se om produkten är certifierad och vilken kategori den är i.

Ta miljövänliga möbler och återvunna produkter för rekreationsutrymmena utanför

Skapa en trädgård i ett miljövänligt hus

10. Köp miljövänliga trädgårdsmöbler

Glöm inte dina relaxrum. Tänk på begagnade utemöbler som du kan renovera för ett nytt utseende, eller köpa möbler av återvunnet trä eller återvunnen plast. Ditt öppna utrymme ska vara bekvämt och avkopplande, men du bör också överväga energikällorna.

Vad gör du för din miljövänliga trädgård?

trädgård i ett miljövänligt hus skapa en privat designidé

Privata designerlandskapsidéer

skapa en trädgård i ett miljövänligt hus privat utforma landskapsarkitektur

trädgård i en miljövänlig husdesign privat design natur trädgård i ett miljövänligt hus gör privat design original