Extravagant attraktivt utomhusområde omdesign av parasoller på bakgården

Extravagant, attraktiv utomhusdesign utomhus – originella tips och tricks

Ofta måste vi bara sätta ett par stolar och ett litet bord där och allt är klart! Men dessa vackra utomhusutrymmen försummas ofta och du kan inte utnyttja deras fulla potential. Nu, när vi redan har bättre väder ute, bör vi definitivt utnyttja våra utomhusutrymmen fullt ut och omvandla dessa utomhusutrymmen till ytterligare, användbart bostadsutrymme.

Idag vill vi visa dig inte bara hur du kan använda ditt utomhusområde maximalt, utan också hur du kan göra det till ett spektakulärt utomhusutrymme.

Uteplatser, verandor, däck och uteplatser är riktigt vackra

extravagant attraktiv utomhus redesign av trädgårdsmöbler vita kuddar

Bästa möjliga friluftsliv

Det finns en ökande trend inom hemdesign för att ta med sig inomhus utomhus, det vill säga att folk vill att deras platser ska vara utomhus och att deras utomhusutrymmen ska vara bekväma och funktionella. Med noggrann planering och eftertanke kan detta enkelt göras. De flesta av oss lyssnar noga på vädret varje dag och vill också veta hur vädret kommer att se ut i förväg. Även om temperaturen tillåter oss att sitta ute, kommer ibland ett kraftigt åskväder med mycket regn och vind oväntat, så det skulle vara omöjligt för dig att stanna ute om du inte har en täckt eller skärmad veranda eller andra skydd mot strömmen där.

Fräsch grön miljö i trädgården

Extravagant, attraktivt utomhusområde, fräsch och naturlig redesign

Det varma vädret, å andra sidan, ger ofta mycket fukt med sig, så du måste noga välja vad du ska placera ute. Vissa korgmöbler, hartser och metaller tål regn och fukt. Det finns tyger som är väderbeständiga och inte bleknar. Innan du flyttar dina möbler utanför måste du dock se till att de har behandlats på lämpligt sätt. Med allt på marknaden nu finns det ingen anledning att offra komfort och stil.

Hur du förvandlar ditt utomhusutrymme från vanligt till extraordinärt

Extravagant attraktivt utomhusområde omdesign av möbler i vintagestil

Dekorera i din livsstil

Hur exakt vill du använda ditt utomhusområde? Kommer det här främst vara en plats att koppla av på eller kommer du att ha kul här för det mesta? Om möjligt, planera separata mat- och sittgrupper. Detta ger dig bättre rörelsefrihet när du har många gäster ute. Om du bara har bjudit in en liten grupp vänner kan du sitta i matsalen separat eller tillsammans. Du vill att din sittgrupp ska vara så avkopplande som möjligt, eller hur? Du vill bjuda dina gäster på lite vin och tillbehör innan ni sitter tillsammans för att äta middag i matsalen, eller hur? Ja, det är därför sittgruppen är där – praktisk och väldigt mysig på samma gång!

Njuter av familjen middag utomhus

Extravagant attraktivt utomhusområde omdesign av trädgårdsmöbler i rotting

Eller om du förväntar dig många vänner att besöka kan du sedan använda båda rummen samtidigt. Matsalen ska vara närmare dörren så att du blir mindre stressad när du tar fram matbrickorna. En trädgårdsbänk ingår också i beredningsområdet. Men ta även hänsyn till det, det måste vara nära grillen och inte långt från matsalen – det kan vara ett bekvämt ställe att lägga mat och också användas som buffé. En tevagn kan också rullas in och ut ur huset, kan fungera som extra förvaring eller som plats för olika tjänster.

Sommar, intressant dekorerad sittplats på verandan

extravagant attraktivt utomhusområde träbänk målad blå

Gör dig bekväm hemma!

Ett bekvämt utrymme är ett inbjudande utrymme, och ett inbjudande utrymme används alltid väl. Dekorera utomhusområdet i din livsstil, gör det mysigt och mysigt! Ditt utomhusområde måste och kan vara multifunktionellt. Du kan lika gärna tillbringa en lugn eftermiddag med att läsa en bok som att organisera en intim middag. Se till att dina säten är bekväma. Du behöver inte spendera mycket pengar och köpa dyra utemöbler. Ibland är det bara att lägga till ett par kuddar, som du kan köpa var som helst, till och med beställa online. Detsamma gäller trädgårdsmöblerna. Det är naturligtvis klokt att undersöka var de bästa erbjudandena är. Med nyförvärvade möbler kan du ge din veranda eller trädgård ett fräscht nytt utseende. Gå ett steg längre och ge ditt utomhusutrymme en ny färgfärg! Bra, är det inte!

Elegant, sofistikerad trädgårdsdesign – sittgrupp och öppen spis

Extravagant attraktivt utomhusområde redesign av trädgårdsmöbler öppen spis

Adirondack stolar (bekväma trädgårdsstolar i trä) är perfekta för både avkoppling och middag. Var noga med dina ljuskällor också! Du bör också belysa ditt utomhusområde bra på natten. Om det finns eluttag i närheten, notera placeringen av lampor och elektriska lyktor. Ljus i ett stort glas ger ett mjukt ljus och ger en lugn ton. Det finns nu stora utomhus -TV -skärmar på marknaden så att du kan titta på TV ute som du vill! Gör din uteplats eller däck, din veranda eller terrass ännu mer mysig med blommor och gröna växter. Ta med stora växtbehållare med några blommande buskar och ställ dem runt. Färgglada blommor och gröna växter får utomhusområdet att se mer mysigt ut och ger mycket färg till atmosfären, vilket betonar vår känsla av integritet. För det är också viktigt, för att du definitivt inte vill synas av dina grannar, eller hur?

 Designer kompakt möbelgrupp av rottingextravagant attraktivt utomhusområde rottingmöbelgrupp utomhusområde

 Lägg till din egen personliga touch

 När du skapar din utomhusoas, var noga med att lägga till din egen personliga touch. Vad är det som gör ditt eget vardagsrum så speciellt? Ta med några av dessa föremål utanför interiören. Se till att inkludera dina favoritfärger och mönster.

Livlig design utomhus – sittgrupp

Extravagant attraktivt utomhusområde som gör om rotting i himmelssäng

Växter, ljus och olika samlarföremål, till exempel en stor skål med snäckskal eller kottar, kan verkligen få ett rum att sticka ut och betona dess atmosfär. Om du har en matta inomhus / utomhus eller en extra duk som matchar färgen på de andra möblerna är det bra!

Veranda design – svart poly rotting möbler set

Extravagant, attraktivt utomhusområde omdesign av utemöbler

Skydd mot stormen

Täckta verandor är enligt vår mening den bästa uppfinningen efter cykeln. De är en riktig förlängning av huset, men inte alla utomhusområden har ett tak som skyddar dig från solens brinnande strålar. Om du inte har tak över verandan måste du tänka på din säkerhet. Du kan installera en markis eller lägga några parasoll på verandan. Ett annat alternativ skulle vara att bygga ett skyddsgaller eller en permanent markis. Men i slutändan är det helt upp till dig vad du lägger på din veranda eller uteplats, hur du skyddar din uteplats eller däck.?

Chic, massiv sittgrupp i trä – luftiga gardiner      Extravagant attraktivt utomhusområde omdesign av en trähörnsidé

Nyckfull friluftshörna – feminina, rosa och lila färger

Extravagant attraktivt utomhusområde omdesignar feminin dekoration