Moderna terrassdesignidéer möbelgolv trä

Exempel på terrassdesign och trädgård

Takterrassen i sig är en skatt och du behöver knappast göra något för att njuta av din fritid där. Men med några bra idéer kan ditt nöje ute bli makalöst mysigt.

Natural Extension – Modern Idéer för terrassdesign

terrass design exempel design trädgårdsmöbler uppsättning moderna terrass design idéer

Skapa en sömlös övergång till sittgruppen utanför genom att behandla detaljerna där med samma uppmärksamhet som du skulle göra inuti. Här ger variationen i storlek ett mycket spännande utseende och ett subtilt mönster. Förutom dessa element har du att göra med ett ganska rent och väldefinierat utseende. Taket är gjort av balkar som läggs ihop och detta ger helheten en extra, riklig konsistens. Två takfläktar fräschar upp luften och gör rummet svalt och fräscht.

Släpp in ljuset

uteplats design trä sten utemöbler set pall moderna uteplats design idéer

Moderna terrassdesignidéer – Tänk på ljus för att få terrassen att se ljusare ut och därför mer inbjudande. För bättre ventilation, överväg en konstruktion som den här nedan. Den kombinerar ljus och en fläkt. Terrassen här visar också en ytterdörr av glas och därmed kommer mer ljus in. Det flyter igenom och belyser rummet inuti på ett bra sätt.

Använd året runt

moderna uteplatsdesignidéer trädgårdsmöbler som rottingkuddar

Om du bor på en plats där det blir lite svalare på natten året runt kan du använda dukar och eldstäder för att kompensera detta. Moderna uteplatsdesignidéer – de ljusa tegelstenarna runt spisen här speglar rummets struktur. Det är också omgivet av massor av platser och många gäster kan njuta av värmen samtidigt.

Lägg upp planerna

modern terrass design idéer trädgårdsmöbler uppsättning idéer

Om du har en täckt Terrassdesign av trä du bör noga överväga att integrera dem i den allmänna husplanen. Det som är viktigt är deras funktion inom detta. Vill du ha dukar, matbord, extra belysning? Att svara på dessa frågor i förväg kan hjälpa dig att avgöra storleken, formen och planlösningen på takterrassen. Om det är ett rum framför fasaden skulle dimensionerna 2,5 meter breda och 4 till 6 meter långa vara optimala. Du bör anlita en specialist för att installera lamporna.

Bakgården

Moderna uteplatsdesignidéer trämöbler bakgård

Skapa förutsättningar för en fantastisk fest utanför. Den underbara terrassdesignen innehåller vackra stenkanter och tegelstenar, klassiska pelare och franska dörrar. Med fötterna utsatta ser möblerna ganska luftiga ut. Jag kan knappt tänka mig bättre utrustning för det här lilla rummet.

Leta efter inspirationskällor – terrassdesign från Medelhavet

design öppen spis uteplats design bilder moderna uteplats design idéer

Ta en närmare titt på husets arkitektur och integrera dess särpräglade element i terrassens design. Här ser vi klassiska möbler som perfekt kompletterar stilen i detta italienska villainspirerade hus. Runda bågar och tunga stenar ger en bekväm, lantlig inredning. Massor av ljus och stora eldstäder säkerställer varje sammankomst som kommer att fortsätta in på natten.

fusion

Moderna terrassdesignidéer av naturligt trä

 Fånga skönheten i skogen i din outfit. Du kan göra det med en takterrass i trä som den här, som verkar vara perfekt integrerad i miljön full av träd. Detta har säkrats av det vittrade trätaket och möbler gjorda av kvistar och pinnar. De enkla tygerna säkerställer att fokus ligger mer på utomhus och mindre på designen.

Vänlig utrustning

terrass design trä soffbord rulle blommor gul modern terrass design idéer

Takterrassen är inte bara en bra förbindelse mellan inomhus- och utomhusområdena, utan också till grannskapet. Skapa en vänlig och inbjudande atmosfär och det kommer att finnas gott om plats för dig och dina vänner. Denna terrass var inredd i ljusa färger. Det visar också lekfulla mönster. Kan du tänka dig en mer fientlig samlingsplats för din familj och grannar??

Presentera ett ämne

veranda retro vintage trämöbler uppsättning moderna uteplatsdesignidéer

Ljusa färger och vittrade patina inbjuder besökare till denna stora terrass. Loppisfynd och gamla trappstegar, detaljerade speglar och ett par chefsstolar ger rummet en eklektisk karaktär. Så att de samlade tillbehören tillsammans skapar ett enhetligt utseende bör de tillhöra en enda färgpalett. Du bör hålla det i hela rummet.

Bestäm stilen

Moderna uteplatsdesignidéer rottingmöbeluppsättning

Har du ett äldre hem? Ta en titt på strukturen på de ursprungliga elementen och låt dem inspirera dig för elementen på takterrassen. De bekväma korgmöblerna här passar perfekt med de horisontella räcken och de röda möblerna. Denna nyans har också ingått i valet av dekorativa kuddar.

Utrymmesbesparande lösningar

Moderna terrassdesignidéer metallstolar rött matbord

Även om du har en liten terrass kan den vara mycket funktionell. Det bästa av uteplatsdesignen har gjorts i detta trånga utrymme genom att inkludera detta smala bord och eleganta stolar. Fönsterväggar säkerställer att denna terrass kan användas året om, oavsett om det regnar eller om det är soligt väder.

Vänligen lägg dig ner

Moderna uteplatsdesignidéer svängträ

Vill du ligga och njuta av eldens ljud och den svala brisen? Sov sedan ute en lugn sommardag. Även här kan du njuta av bekvämligheten med att inreda ditt hem med hjälp av bekväma möbler.

Fundera också på om det inte kommer att vara nödvändigt att skydda dig från insekter och andra yttre påverkan.

Allt finns i detaljerna

Moderna terrassdesignidéer rottingmöbler uppsättning vita

Ge den en snygg look Terrassdesign av trä mer personlighet genom rätt detaljer. Denna hydda-inspirerade terrass har sin unika look tack vare den uppställda takkonstruktionen. För att behålla en trevlig atmosfär ersattes de elektriska lamporna med hängande lyktor och ljusstakar.

Gör mer av det

Moderna terrassdesignidéer möbelgolv trä

Har ditt hus ett lugnt, avlägset läge med ett svalt klimat? Då kan du njuta av omgivningen året runt tack vare en solterrass.

Vilka av dessa moderna terrassdesignidéer kan vara användbart för dig? Kommer du att kopiera dessa eller anpassa dem efter dina egna behov?