Landskapsarkitektur i våren landskap blommor

Enkla glädjeämnen: Hur man njuter mest av vårens första dagar

Finns det något bättre än de första dagarna på våren? Vädret är redan varmt nog för att du ska spendera mycket tid ute. Fira våren genom att trädgårdsarbete hela dagen, göra sysslor, städa upp saker och få dig i bättre form med det.

Köp ny trädgårdsutrustning

Det skulle också vara ett bra sätt att fira, tycker du inte? Gå till trädgårdsbutiken först på morgonen och få allt du behöver! Vad sägs om en vattenkanna, ett par nya handskar eller till och med en sommarhatt.

Fyll din trappa med blommande lökblommor

Landskapsarkitektur och trädgårdsarbete på våren

Landskapsarkitektur och trädgårdsskötsel i vårlandskapet framgård

Om du har varit klok har du planterat lökarna i krukor redan på hösten. För dem som inte har gjort detta är följande tips mycket viktigt: varför inte skaffa några nu medan du gör andra trädgårdsarbeten.

Jag kan inte tänka mig någon roligare syn än bultar fyllda till brädden med vårblommor.

Låt hängmattssäsongen börja

Landskapsarkitektur Vårträdgård hängmatta veranda

Har du en hängmatta? Nu är det dags att ta ut dessa och hänga upp dem. När du har ansträngt dig för det kan du nu njuta av nöjet! För efter allt arbete med dess arrangemang kommer ingen att få ångra pausen för att lägga sig med en bok.

Gör vackra växtmarkeringar

Trädgårdsdesign och trädgårdsarbete på vårplanteringsblommor

Det skulle säkert vara ett fantastiskt och roligt projekt under vårens första dagar. Du kan göra det väldigt enkelt eller elegant, som på bilden här. I det här fallet målades trädgårdspinnar med kvarvarande färg och sedan placerades alfabetiska frimärken på dem så att namnen kunde skrivas ner.

Organisera din trädgård med stigar

Trädgårdsdesign och trädgårdsarbete i vårens gångstensstenar

Det är något mycket tillfredsställande med att se ett kargt, smutsfullt område förvandlas till en fin stig. Allt du behöver är en säck mjölk och ett par stegstenar. Få alla dina vägar i perfekt ordning, luta dig tillbaka och njut av de fantastiska resultaten.

Fixa den bakre ingången

Vårträdgårdsdesign och trädgårdsbyggnad i tegel

Tillgång till huset från trädgården är alltid mycket smutsig, eller hur? Ingen förväntar sig mirakel av dig, men gör ditt bästa och håll ordning. Sopa området, ordna tillbehören på ett ställe och ordna stövlarna i snygga rader.

Organisera en station med krukor

Landskapsarkitektur och trädgårdsarbete i vårens träbord

Det behöver inte vara elegant. Det talas om ett robust arbetsområde som kan bli bra och smutsigt. Du behöver några hyllor för de tomma krukorna och påsarna för att lagra jord. Det är faktiskt allt!

Använd hittade föremål som växtbehållare. Använd ett nyckfullt element i din trädgård. Till exempel kan du plantera en rostad hink eller skottkärra full av sallad. Låt din kreativitet gå fri!

Få utemöblerna riktigt rena!

Vårträdgårdsdesign och trädgårdsarbete grönsaksörter

Hela området blir mer bekvämt och mysigt om du rengör stolarna och borden väl med tvål och vatten. Använd en smutsborste för att snabbt rengöra spindelvävskrukor och växtbäddar också.

Lägg till lite mjukhet

Trädgårdsdesign och trädgårdsarbete på vårens Medelhav

De mjuka kuddarna med nytvättade överdrag gör utsidan mycket bekvämare! Ta fram fylliga kuddar och lägg några på baksidan av bänken.

Så du kan ligga där bekvämt när solen går ner

Trädgårdsdesign och trädgårdsarbete i vår trädgårdsbänk lila

Avsluta dagen med en cocktail gjord med nyligen ärvda örter. Ha mynta i trädgården?

Vårträdgårdsdesign och trädgårdsbänk blomkruka