Veste lungi pentru femei – așa pot fi purtate

Vestele lungi pentru femei sunt foarte practice pentru iarnă, mai ales când este la fel de frig ca acesta. Acestea fac mult mai ușoară sarcina de a ne menține temperatura corpului mai ridicată. Confortabile și moi, ele ne aduc un sentiment de confort și căldură. Ele pot fi de fapt și ele elegante. Să ne prezentăm ideile aici.

Veste pentru femei – un articol vestimentar nu doar pentru iarnă

veste pentru femei pantaloni lungi bej negri pantofi sac

O îmbrăcăminte universală

Vestele lungi pentru femei sunt foarte universale. Ele pot arăta frumos, indiferent dacă ești înalt sau scund, bătrân sau tânăr sau oricare ar fi silueta ta.

Lungime și tăiere

 Face o mare vizualitate, dar și o diferență practică, unde merge vesta pentru femei.

Poate acoperi mijlocul coapselor, ajunge la genunchi sau, uneori, poate fi chiar mai lung.

Veste pentru femei – colorate și calde pentru zilele mai reci

veste pentru femei lung colorate moderne

Avem de-a face și cu modele de diferite stiluri. Acestea ar putea fi, de exemplu, cele dintr-o linie sau altele – care se răspândesc în jos.

Lungimea face o mare diferență în ceea ce privește cifra. Dacă picioarele tale nu sunt lungi proporțional cu trunchiul sau pur și simplu dacă nu ești foarte înalt, atunci ar trebui să alegi variantele mai lungi. Toți ceilalți vor fragmenta corpul. Acest lucru face ca picioarele să pară mai scurte și silueta să arate mai puțin elegantă.

Tinuta la moda cu vesta

veste de damă cizme lungi la modă

Deci, cu cât ești mai înalt, cu atât picioarele sunt mai lungi și, în acest caz, cu atât tăietura poate fi mai scurtă.

Și ce zici de formă? Ce fel de haine îți arată bine? Dacă modelele lungi, în linie A, îți subliniază mai bine corpul, iar fustele stilou arată bine la tine, atunci vestele cu tăietură dreaptă ar trebui să fie mai potrivite pentru tine.

Alegeți modelul potrivit

vestă de damă costum lung negru la modă

Fustele sunt mai potrivite pentru silueta ta? Atunci același lucru se aplică aici. Există, de asemenea, alte modele de tăieturi în veste pentru femei. Un lucru este important: trebuie să ținem ochii deschiși pentru varietatea de modele, deoarece cu îmbrăcămintea potrivită ai șanse mari să arăți elegant.

Tranziție ușoară spre primăvară

Multifuncționalitatea este un cuvânt cheie din ce în ce mai important în modă. Articolele de îmbrăcăminte care pot fi utilizate mai multe sezoane în același timp sunt considerate actualizate din cauza acestei proprietăți. Acesta este cu siguranță cazul vestelor lungi pentru femei. Le poți purta sub o jachetă lungă în iarna grea. De îndată ce sosesc zilele de primăvară, le puteți purta în loc de o jachetă.

Vestele pentru femei sunt o piesă vestimentară funcțională

vestă de damă blugi lungi la modă

Alegerea pantofilor este foarte importantă atunci când porți o vestă de damă ca bluză. Pentru ca corpul să nu fie complet ascuns sub îmbrăcămintea lungă, îți poți sublinia silueta și mai ales picioarele cu tocuri înalte. Acest lucru este important mai ales dacă purtați vesta pentru femei nasturată. Când vremea este mai caldă, când vesta pentru femei este purtată deschis, puteți alege și pantofi sport sport, care să corespundă bine cu culoarea vârfului..

O combinație foarte actuală include culorile gri și alb. Prima nuanță ar trebui să fie selectată pentru vesta pentru femei, iar tricoul și pantofii sportivi plat ar trebui să fie albi. Dacă aveți mai multe veste lungi în culori neutre sau întunecate și gri, atunci ar trebui să le împerecheați cu accesorii sau tricouri în cele mai noi nuanțe.

Potriviți culorile

veste doamne lung elegante moderne

Hainele calde asigură, de asemenea, un aspect la modă

veste pentru femei lungi, elegante, maro negru

Acum, când doriți să cumpărați o vestă lungă, țineți ochii deschiși pentru numeroasele nuanțe diferite de pe piață. Acestea, la rândul lor, pot crea un contrast deosebit cu hainele neutre sau întunecate. De obicei, avem o mulțime în vestiar.

Alte combinații posibile

Majoritatea vestelor lungi pentru femei sunt foarte convertibile. Nu ne referim doar la faptul că pot fi purtate atât ca obiect de îmbrăcăminte pentru acasă, cât și ca top pentru ieșire. Puteți schimba cu ușurință forma acestora cu ajutorul unei centuri. Prin urmare, puteți face ca figura dvs. să pară puțin diferită de fiecare dată.

Centura face ca vesta să pară complet diferită

veste pentru femei centură lungă gri

Căutați varietate în modele de tricotat și textile

Continuați să faceți alegeri până când ați găsit ceva care vă place cu adevărat și care vi se potrivește. Există atât de multe modele diferite de broderie și sunt atât de importante pentru întregul aspect. De asemenea, textilele se simt complet diferite – găsiți ceva care vă răsfață pielea.

Alegeți țesătura și modelul potrivit

veste de damă vestă elegantă

Ruperea de tabuuri

Ca și în cazul tuturor articolelor vestimentare clasice, există o mulțime de tabuuri asociate cu veste lungi pentru femei. De exemplu, mulți cred că acestea pot fi combinate doar cu haine strânse. Acest tabu ar trebui să fie rupt. De exemplu, combinațiile de veste lungi pentru femei și rochii mai largi sunt, de asemenea, foarte potrivite în acest moment. Ceea ce este important este să descoperiți un mod de a sublinia beneficiile figurii voastre. Acest lucru se poate face prin contraste de formă sau culoare – o procedură care, apropo, este foarte actuală în 2017.

Selectați o vestă pentru femei într-o culoare proaspătă

veste doamne idei tinute lungi

Modelul de flori creează o bună dispoziție

veste pentru femei model floral lung

Elegant și feminin

veste de dama verzi lungi

Asimetric și la modă

veste pentru femei lungi asimetrice

Vesta este destul de potrivită ca îmbrăcăminte exterioară pentru zilele mai reci

vesta pentru femei bluză lungă albă la modă