Veselă de petrecere de designer din plastic cu acel ceva sigur

Luminozitatea verii în culori delicate, transparente – Colecția Jelly de la Kartell. Design rafinat de epocă, reinterpretat. Farfurii, carafe și ochelari – totul în modele organice rafinate și forme elegante. La prima vedere, produsele de înaltă calitate arată ca fiind din sticlă fragilă. Dar nu este adevărat. Fiecare piesă este realizată din PMMA inovator. Este un tip de material termoplastic numit și sticlă acrilică. Acest lucru face ca mărfurile Kartell să fie perfecte ca veselă de petrecere. Nu numai că sunt șic, ci și ușoare și incasabile. Colecția a fost proiectată de designerul italian Patricia Urquiola, ceea ce explică parțial atingerea delicată și feminină a acestei vesele.

Puteți pune împreună ansamblul de masă special în funcție de propriul gust și de preferințele personale. Desigur, îl puteți combina și cu colecțiile Kartell mai vechi. În acest fel, fiecare masă devine o experiență estetică unică, care completează și îmbunătățește bucuria culinară. Fiecare fel de mâncare sau desert arată pur și simplu fabulos în astfel de feluri de mâncare și fiecare băutură devine un elixir. Vesela Kartell nu numai că face o impresie bună în sufrageria sau sufrageria dvs., ci și la petrecerile de vară în grădină sau pe terasă. Și dacă organizați o petrecere tematică sau o nuntă în stil vintage, atunci vă aflați în cele mai bune mâini cu vesela de petrecere Kartell.

Veselă elegantă de petrecere – colecția Jelly Family de la Kartell

farfurii de petrecere din plastic colorat farfurii pmma vaze ulcioare pahare

Matelassé, La Boheme și Shanghai – toate vaze elegante de designer de la Kartell, în care puteți aranja flori frumoase și puteți aduce și mai multă dispoziție de vară la masă. Atingerea finală îi aparține, desigur Sfeșnice Abbracciaio de la Kartell. Acesta este disponibil în alb, auriu și argintiu. Abbracciaio este fabricat din aluminiu galvanizat sau lăcuit și arată puțin poetic și foarte romantic cu cele două figuri îmbrățișate – un must pentru cina la lumina lumânărilor pentru doi.

Dacă sunteți la fel de îndrăgostiți de bucatele de petrecere ale lui Kartell ca și noi, puteți arunca o privire în jurul site-ului oficial al companiei sau navigați, de exemplu, la www.cedon.de.

Având în vedere acest lucru – continuați să aveți o vară minunată și să vă distrați în aer liber!

Bucurați-vă de ușurința și flerul vintage unic vara

farfurii petrecere plastic plastic pahare colorate boluri farfurii cartel petrecere gradina

Combinați plăcile în diferite culori

Veselă de petrecere farfurie inovatoare din plastic colorat

Design inteligent și calitate superioară

farfurii de petrecere plastic colorat farfurii colorate pahare ulcioare

Scaunele transparente Sedia Victoria Ghost se potrivesc bine cu splendida veselă de petrecere

vesela de petrecere colorate pmma vaze transparente din plastic farfurii pahare

Eleganță simplă în aur vechi

veselă de petrecere din plastic colorat, ochelari inovatori

farfurii petrecere plastic colorat pmma cartel castron pahare farfurii aur farfurii petrecere plastic colorat pahare colorate farfurii cartel

Întreaga colecție dintr-o privire 

feluri de mâncare plastic colorat pmma materiale inovatoare farfurii boluri vaze

Scaun de piatră în culori vii

farfurii petrecere plastic colorat pmma scaun de piatră marcel wanders kartell

Vaza elegantă din Shanghai

feluri de mâncare petrecere colorată vază Shanghai Shanghai cartel cristal

Vaze Matelassé în tonuri de pământ

petreceri petrecere plastic plastic vase pmma matelasse kartell

Explorează lumea designului Kartell

petrecere feluri de mâncare pahare de plastic colorate căni ulcioare cartel farfurii petrecere plastic plastic ochelari roz cani farfurii boluri trama kartell farfurii petrecere plastic colorat trama kartell