Vremea afară devine din ce în ce mai caldă, începutul primăverii este chiar după colț. Chiar și în aceste zile, în ciuda crizei Corona, vrem să fim în aer curat mai des și să simțim și să ne bucurăm de natura care ne înconjoară de aproape. Sperăm că vremurile dificile se vor sfârși în curând și ritmul nostru obișnuit de zi cu zi va reveni. Dar acum este momentul potrivit să ne gândim la mobilierul pentru zona în aer liber. De asemenea, este important modul în care vă pregătiți, proiectați și decorați zona în aer liber pentru sezonul estival 2020. Știți deja ce va fi șold și la modă în grădină și curte anul acesta? Dacă nu ați făcut-o deja, vă putem ajuta cu câteva sfaturi inteligente despre cum să faceți acest lucru. În acest articol prezentăm trei tendințe actuale în aer liber pentru 2020. Raportăm pe scurt ce va rămâne actual în acest an și ce va dispărea. Aflați mai multe și apoi faceți-vă zona în aer liber confortabilă și la modă!

Tendințe în aer liber 2020 – ce rămâne, ce funcționează?

Tendințe în aer liber 2020 zonă elegantă de relaxare în aer liber mobilier modern scaune ecran de confidențialitate

 În aer liber puteți organiza mese împreună cu prietenii și familia.

În aer liber - Tendințele 2020 sărbătoresc în afara organizează mese împreună perete frumos așezat în perete de perete, ca ecran de confidențialitate

  • Tendințe în aer liber 2020: trăirea în aer liber

Această tendință nu este de fapt nimic nou în designul exterior. De ani de zile, fiecare persoană cu minte modernă a încercat să-și organizeze timpul liber în așa fel încât să poată fi în aer liber cât mai mult timp. Vrei să lucrezi în grădină în timpul zilei, să citești o carte la umbră și să savurezi cafeaua de după-amiază la soare. Doriți să petreceți serile calde în aer liber, să discutați în cercuri familiale apropiate și să beți un pahar de vin. De aceea, în ultimii ani s-a stabilit tendința de a muta spațiul de locuit în exterior. Aceasta s-a dovedit a fi o idee interesantă, care nu este nici dificil de implementat. În vara anului 2020, efortul de a prefera să rămâneți în aer liber va continua. O a doua cameră de zi confortabilă poate fi amenajată pe verandă sau direct în grădină. Tot ce aveți nevoie este mobilier confortabil de exterior și câteva accesorii pentru casă. Sau ați prefera să refolosiți câteva piese vechi?

Înconjoară-te cu verdeață și petrece-ți timpul afară în orice fel îți place.

În aer liber - Tendințe 2020 Multe plante verzi trăiesc în exterior și mănâncă și beau confortabil în aer liber

Tendințe în aer liber 2020: În acest living confortabil în aer liber puteți uita de timp ….

Tendințe în aer liber 2020 living confortabil perete de piatră în aer liber ca ecran de confidențialitate mobilier confortabil din răchită

 

Tendința de a petrece perioade lungi de timp afară în lunile calde nu afectează doar camera de zi. De asemenea, puteți amenaja o zonă de luat masa unde puteți organiza mese cu prietenii și familia. Puteți avea, de asemenea, un șemineu în aer liber, unde puteți petrece nopțile de vară în mod romantic.

 Iluminatul adecvat pentru exterior și împrejurimile verzi frumoase sunt cele mai bune condiții pentru a vă bucura din plin de nopțile lungi și calde de vară.

Tendințe în aer liber 2020 care se potrivesc iluminării exterioare frumoase împrejurimi verzi mâncați și beți în aer liber

Dar asta nu epuizează în niciun caz ideile pentru a trăi în grădină. Dacă aveți suficient spațiu și condiții adecvate pentru aceasta, puteți chiar să vă instalați baia în exterior sau cel puțin să proiectați un duș de grădină. În căldură este o mare plăcere să vă reîmprospătați în apa de răcire. Deci, șederea dvs. în aer liber poate fi deosebit de plăcută. Am raportat deja aceste tendințe în exterior în mai multe articole. Am dori să subliniem din nou un lucru aici: indiferent dacă proiectați un living sau o sufragerie în grădină, amenajați un colț de lectură sau cafea acolo sau aveți o baie sau un duș în aer liber, trebuie să le aranjați în conformitate cu design interior. În acest fel, puteți estompa cu îndemânare limitele dintre interior și exterior. Și asta corespunde exact tendințelor în aer liber din 2020.

 Cei care nu își pot permite o bucătărie în aer liber vor fi cu siguranță fericiți să aibă un bar în aer liber.

Outdoor - Trends 2020 Beverage bar o idee bună pentru a mânca și a bea afară

 Aici puteți lua micul dejun cu cei dragi dimineața.

Outdoor - Trends 2020 Bar pentru băuturi în aer liber Pregătiți micul dejun și luați micul dejun cu familia

  • Tendințe de decorare în aer liber 2020: un bar de băuturi în loc de o bucătărie în aer liber

Oricine are o bucătărie în aer liber se poate considera, desigur, norocos. Dar dacă nu aveți unul, nu este chiar așa de rău. Tendințele în aer liber din 2020 vă oferă o oportunitate excelentă de a lua micul dejun în aer curat sau de a bea smoothie-uri sănătoase acolo. Încercați să utilizați o fereastră pentru a crea o conexiune elegantă între bucătăria din interior și grădina sau veranda din exterior. În acest moment puteți înființa un bar pentru băuturi și puteți pregăti băuturi răcoritoare pentru cei dragi. Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pe această tendință în aer liber. Puteți oferi niște scaune și scaune vechi a doua șansă pentru asta. După ce au fost renovate, le puteți așeza lângă barul de băuturi de afară.

 Răcorirea în zilele toride de vară este dorită de toată lumea!

În aer liber - Trends 2020 Barul cu băuturi în aer liber se bucură de băuturi proaspete în zilele fierbinți

 Locuiești în grădină? Da, acesta este cu siguranță una dintre tendințele în aer liber din 2020!

Tendințe în aer liber 2020 care trăiesc în grădina de grădină amenajată ca un dormitor

  • Conform tendințelor în aer liber din 2020, aveți nevoie de o magazie de grădină afară!

Indiferent cum îl numiți exact – magazie de grădină, magazie de grădină sau magazie de grădină. Este întotdeauna vorba despre o casă mică din lemn, care se află în mijlocul grădinii, de obicei la o anumită distanță de casă. Această construcție ușoară împodobește grădina și are un scop practic în același timp. Mulți oameni folosesc un astfel de stand pentru a-și păstra uneltele și uneltele de grădină. Noul lucru despre tendințele în aer liber din 2020 este că o astfel de magazie de grădină se transformă acum într-o oază de calm. Acolo vă puteți configura propria zonă de relaxare și vă puteți lăsa ore întregi vara. Există, de asemenea, alte opțiuni de design pentru casa din grădină. De exemplu, îl puteți transforma în biroul dvs. privat de acasă în aer curat sau îl puteți configura ca zonă de luat masa. Nu există limite pentru imaginația și creativitatea ta cu tendințele în aer liber din 2020!

 Puteți construi singur mobilierul de exterior pentru magazia de grădină din paleți.

Outdoor - Tendințe 2020 Transformarea unei case de grădină într-o oază de calm Construiți-vă propriul pat din paleți

 Mic, dar foarte frumos pentru un birou acasă în aer liber!

Tendințe în aer liber 2020 Casă de grădină amenajată ca un scaun practic pentru birou la domiciliu fotoliu albastru oglindă de perete

O zonă de ședere pentru ore confortabile pentru doi!

În aer liber - Grădinile Trends 2020 au amenajat pereții interiori vopsite în roz, o zonă de relaxare confortabilă pentru două persoane

  • Zidul verde – o tendință veche în aer liber va continua în 2020

Despre Perete verde în interior și exterior și avantajele și dezavantajele acestora, am raportat deja în diferite articole. Proiectarea pereților cu plante verzi în cutii, ghivece sau alte recipiente adecvate a fost deosebit de populară de ani de zile. Va continua să existe ca o tendință în aer liber în 2020. Funcția lor extraordinară, pur estetică, este că verdele luxuriant al plantelor îmbunătățește și reîmprospătează enorm zonele exterioare și interioare. Cu toate acestea, un perete verde este o construcție costisitoare și dificil de instalat și de întreținut. De aceea, vă sugerăm să faceți acest lucru mai ușor. Construiți-vă propriile cutii de flori și așezați-le într-un aranjament vizibil pe un perete sau un perete exterior. Plantați cutiile și ghivecele primăvara și veți avea un mini perete cu mult verde în două luni. Puteți folosi plante verzi suspendate, plante vegetale și / sau puteți selecta plante tipice de grădină și plante culinare pentru regiunea dvs..

 Peretele verde este cu siguranță una dintre tendințele în aer liber din 2020.

În aer liber - Tendințe 2020 Peretele verde aranjament splendid în afara multor cutii cu plante verzi, un adevărat ochi

O mulțime de estetică și practicitate într-una.

Outdoor - Tendințe 2020 Perete verde, perete din lemn, cutii din lemn plantate cu diverse plante verzi, vedere frumoasă

Cu un perete verde în zona exterioară, setați un accent proaspăt, pe de o parte. Pe de altă parte, te înconjori de verde luxuriant, care îți calmează ochii și sufletul în fiecare zi și se simte sigur. În al treilea rând, aveți, de asemenea, un plus practic. Dacă plantați ierburi culinare aromate, veți avea condimente proaspete la îndemână când gătiți din mai / iunie. În plus, își răspândesc parfumul unic în jurul tău și te fac să te simți ca în mijlocul naturii! Foarte bine?

Suculentele cresc foarte bine pe peretele verde.

În aer liber - Tendințe 2020 Cutii verzi de perete cu plante suculente și alte plante verzi agățate

De la sfârșitul primăverii va fi verde peste tot!

În aer liber - Tendințe 2020 Perete verde în afara ghivecelor pe cutiile de perete din lemn cu plante verzi