Lumea wellness izbucnește la cusături. Noi tendințe, produse și experiențe continuă să apară, întrucât tot mai mulți oameni tânjesc după pace interioară, precum și relaxare mentală și fizică. Ca să nu mai vorbim de pandemia globală care a pus sănătatea în centrul societății. Deci, ce se întâmplă anul acesta? Vă prezentăm cele mai importante tendințe de wellness pentru 2021.

Cele mai bune tendințe de wellness în 2021

Tendințe de wellness 2021 relaxare mentală și fizică

Noile tendințe de wellness sunt în centrul atenției chiar acum

tendințele de relaxare mentală și fizică

Antrenament acasă

2020 a fost anul antrenamentului cu zoom și se pare că lumea fitnessului online va continua să crească în acest an, în ciuda redeschiderii sălilor de sport. Multe studiouri au început platforme digitale de lux. Acestea oferă cursuri mai ieftine pe care le puteți face de acasă, de obicei cu echipament minim. Companiile de fitness online pure și platformele de streaming live sunt, de asemenea, în creștere.

Curs de yoga în fața ecranului

Tendințe de wellness yoga la domiciliu antrenamente online

Meditați confortabil pe canapea

Tendințe de wellness 2021 yoga relaxare mentală și fizică yoga

Pătură termică cu infraroșu

Iepurii cu infraroșu au fost un element esențial al scenei de wellness de elită de câțiva ani, cu Jennifer Aniston, Kardashians și Lady Gaga ca fani. Dar în timpul pandemiei, cabinele publice cu infraroșu sunt, desigur, închise și trebuie să ne gândim cu toții în afara casetei. Pentru fanii extremi – cum ar fi Paris Hilton – acest lucru înseamnă să vă construiți propria saună. Marca de saună de lux Sunlighten a raportat o creștere cu 50% a interesului pentru saunele de casă în prima perioadă a pandemiei. Cu toate acestea, opțiunea mai accesibilă este de a obține o pătură termică cu infraroșu. De obicei costă câteva sute de euro și promite aceleași beneficii ca o saună reală: relaxare profundă, piele frumoasă și relaxare fizică și mentală.

Pătură termică cu infraroșu – cea mai recentă nebunie de pe scena wellness

Tendințe wellness pătură termică cu infraroșu

Consolidarea sistemului imunitar

Sistemul nostru imunitar a ocupat un loc central în ultimul an, provocând dezbateri cu privire la faptul dacă este de fapt posibil să-l „consolidăm”. Cu toate acestea, Global Wellness Institute prezice că întărirea sistemului imunitar va fi o tendință majoră de sănătate pentru 2021. Prin urmare, alimentele care stimulează imunitatea vor continua să fie un subiect important în anul următor. Și majoritatea medicilor și oamenilor de știință sunt de acord că consumul anumitor alimente ca parte a unei diete echilibrate ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Asta înseamnă că alimentele precum usturoiul, ciupercile, citricele, ghimbirul și cartofii dulci sunt pe listă.

Ce faci pentru a-ți întări sistemul imunitar?

Tendințe de sănătate 2021 sănătate

O dietă echilibrată și alimentele care stimulează imunitatea vă ajută

Tendințele wellness Alimentele întăresc sistemul imunitar

Tracker de fitness

Dependent de tine FitBit? Nu ești singur în asta. Suntem o națiune obsedată de date: în 2020, vânzările portabile Samsung au crescut cu 30%. Și este o tendință care se va intensifica doar în anul următor pe măsură ce tehnologia devine din ce în ce mai avansată. Printre noii veniți pe piață se numără noul fitness tracker Amazon, Halo, care vă măsoară starea de spirit prin vocea dvs. și vă scanează corpul pentru a măsura datele despre grăsimea corporală. Există, de asemenea, noua platformă Apple de formare Apple Fitness +, care oferă sute de antrenamente sub îndrumarea experților din întreaga lume și poate fi accesată prin intermediul Apple Watch. După câteva sesiuni, platforma învață ce vă place și vă recomandă antrenamente pe baza ei.

Tehnologia se joacă!

Tendințe în domeniul sănătății Fittnes Traker Colectează date

Scopul principal: rămâneți sănătos

Tendințe de sănătate subiecte de sănătate

Misticism și astrologie

Potrivit Pinterest, se va pune accent pe misticism și astrologie, deoarece metodele spirituale alternative pătrund în mainstream. De exemplu, platforma raportează o creștere de 100% a căutărilor de cristale de protecție, precum și o creștere de 105% a tehnicilor de manifestare – practici sau ritualuri zilnice care ajută la realizarea viselor și obiectivelor. Pinterest a văzut, de asemenea, o creștere a căutărilor de fapte zodiacale, sugerând că interesul pentru astrologie este în creștere.

Ce dezvăluie stelele??

Tendințe wellness astrologie misticism

Băuturi probiotice

Băuturile probiotice sunt preferate de wellness de ani de zile, dar în 2021 vom vedea o nouă dezvoltare în lumea băuturilor prietenoase cu intestinele: kombucha alcoolică. În timp ce lichiorul este de obicei lipsit de valoare nutrițională, proprietățile antioxidante de combatere a bolilor kombucha îl fac o opțiune mai sănătoasă cu vinul sau berea. În SUA, mărci precum Luna Bay și Kombrewcha sunt deja în creștere. Și, fără îndoială, mărcile europene vor primi în curând și ele.

Kombucha alcoolic – noua băutură probiotică

Tendințe wellness băuturi probiotice Kambucha

Lasă-te să te relaxezi!

tendințele de relaxare mentală și fizică în domeniul sănătății 2021

Luați o cadă romantică și faceți-vă confortabil acasă!

Tendințele wellness relaxare fizică și mentală a căzii