În timp ce exploatăm pe deplin potențialul ultimelor zile de vară, ar trebui să ne pregătim încet și pentru toamnă. Dar nu fi trist! În articolul următor avem sfaturi simple pentru dieta ta, viață sănătoasă, îngrijirea pielii și a părului. Cu acestea, schimbarea anotimpului de la vară la toamnă este destul de blândă. Vă veți pregăti corpul pentru schimbare, evitând oboseala și orice probleme de sănătate. Citiți mai jos mai jos despre cum să depășiți melancolia în acest sezon între anotimpuri.

Dieta sezonieră potrivită vă păstrează energia de vară toată iarna

Tendințe anuale tendințe idei fructe și legume grozave

Sfaturi pentru schimbarea anotimpurilor din vară în toamnă

Dieta cu multe vitamine și antibiotice naturale

Vara primim multă energie sub formă de vitamina D de la soare.

De obicei mâncăm mai puțin și ne simțim sătui. Doriți să vă simțiți la fel în toamnă și iarnă? Apoi, trebuie să începeți să mâncați în funcție de sezon. Multe vitamine și minerale sub formă de sucuri, smoothie-uri, salate de fructe și legume ar trebui să fie prezente în meniu în exces. Cu siguranță vă veți întări metabolismul, veți promova plămânii și sistemul imunitar în ansamblu. Evitați pâinea albă și mâncați în principal alimente din cereale integrale. Ghimbirul, ceapa și usturoiul sunt antibiotice naturale. Utilizarea regulată a acestora în meniu vă va proteja de o serie de infecții și viruși.

Protejați-vă de răceli atunci când faceți exerciții în toamnă

Tendințele anuale tendințele de a face sport

Superalimente obligatorii în anotimpurile în schimbare

Dacă doriți să vă mențineți sănătoși și în formă până la sfârșitul anului, următoarele alimente sunt obligatorii pentru dvs.:

  • Merele,
  • rodie,
  • Sfeclă,
  • varză de Bruxelles,
  • Datele,
  • kiwi,
  • Kale

iar când ajunge toamna ar trebui să mănânci cât de mult dovleac poți!

Merele sunt unul dintre cele mai importante alimente sănătoase de toamnă

Schimbă anotimpul mere ierburi

Sport

În perioada schimbării anotimpurilor, există fluctuații constante de temperatură. Antrenamentul zilnic vara ar putea fi periculos pentru dvs. pe vreme rece. Transpiri la fel de mult, dar te ai pe tine însuți interior încă nu s-a adaptat vremii mai reci. Aveți haine gata de purtat imediat după antrenament. Dacă vă place să faceți yoga, pilates și întinderi, atunci acestea ar trebui să fie o prioritate pentru dvs. Tu rezolvi Tensiunea musculară și evitați stresul excesiv. Acest lucru stimulează metabolismul și sistemul imunitar.

Intinderea este foarte buna pentru sanatate si dispozitie

Schimbarea sezonului sfaturi întinde

Îngrijire a pielii

Îngrijirea feței

Pielea este cel mai mare organ al nostru și este stresată de condițiile dure atât vara, cât și iarna. Soluția intermediară este cultivarea acesteia mai intens cu fiecare ocazie. O dietă sănătoasă vă oferă cele mai importante minerale din interior. De aici ar trebui să începi! În plus, ar trebui să vizitați cosmeticiana pentru câteva proceduri de hidratare a pielii. Cel mai bine este să programați și câteva masaje faciale. Alte proceduri populare, cum ar fi microneedling sau Procedura de bio-ridicare sunt la fața locului în acest sezon. Cel mai bine este să vă delectați cu o curățare profundă a feței, urmată de 1 până la 3 săptămâni fără machiaj. Buna curățare a feței și peelingul regulat sunt foarte benefice toamna. Cu toate acestea, ar trebui să solicitați sfaturi cu privire la produsele potrivite de la un cosmetician, dermatolog sau alt expert în îngrijirea feței.

Odată ce începe sezonul dovleacului, ar trebui să mâncați cât mai mult din tuberculii dulci cât puteți!

Idei de schimbare a sezonului dovleacului

igienă personală

Ar trebui să mențineți întregul corp bine hidratat în timpul toamnei. Utilizați produse cu uleiuri parfumate naturale, deoarece acestea au un efect pozitiv asupra dispoziției dumneavoastră. Nu subestimați utilizarea cremelor hrănitoare pentru mâini și unghii.

Mănâncă cât mai multe legume de sezon!

Anotimpurile schimbă tendințele legumelor

Îngrijirea părului

La urma urmei, părul este, de asemenea, intens utilizat în schimbarea anotimpurilor. Ar trebui să le acordați o atenție specială acestora. Ar trebui să mergi la coafor la timp pentru începutul toamnei. Ar trebui să vă spună mai detaliat care este starea actuală a părului dumneavoastră. Lasă-l să recomande produse speciale de îngrijire. Hidratarea intensivă prin produse organice ar asigura părul radiant în timpul sezonului rece. Masca de păr cu keratină oferă îngrijire universală. Utilizați produse puternice de hidratare timp de câteva săptămâni. Apoi treceți la formule mai slabe, astfel încât scalpul dvs. să nu devină prea gras.

În sezonul de toamnă mai avem multă energie din vară. Cu o alimentație bună, exerciții fizice adecvate și igienă personală intensivă, puteți menține acest lucru pentru o perioadă mai lungă de timp. Deci nu vei fi epuizat de frigul de iarnă și vei experimenta chiar și cele mai reci zile intens și fericit.

De asemenea, puteți petrece mult timp liber afară toamna. Este o mentalitate!

Mergeți la tendințe anuale tendințe idei

Răsfățați-vă corpul și cu siguranță vă veți bucura de toamnă și iarnă!

Legumele delicioase schimbă anotimpul