Colecția de toamnă-iarnă Prada pentru 2019/2020 a fost prezentată acum doar câteva ore. A fost prezentat la Milano ieri, pe 21 februarie. Imaginile de la marea prezentare de modă s-au răspândit ca fulgerul în toată lumea. Experții vor discuta cu siguranță mult în următoarele săptămâni și luni. Avem, de asemenea, suficient timp pentru a ne inspira pentru toamna viitoare. În această colecție experimentăm o confruntare foarte provocatoare cu muzica clasică. De altfel, experimentăm și ceva similar în multe dintre celelalte colecții de lux din acest sezon!

Așteptăm cu nerăbdare toamna care vine cu aspectul său verde militar

aspectul militar tendințele modei

Prada – Toamnă / Iarnă 2019/2020 – Fericit chiar și în culori mohorâte

Doar încălcând regulile muzicii clasice într-un mod incredibil de elegant, arăți că ești foarte familiarizat cu ea. Avem atât de mult negru și gri, încât amenință să devină plictisitor. Dar nu!

Pentru că, cu tăieturile originale, folosirea creativă a dimensiunilor și accentele surprinzătoare, scapi în sfârșit de starea de sumbru. De parcă Prada ar fi vrut să ne spună cu această colecție „Bine ați venit la starea de toamnă leneșă – puteți fi fericit și jucaus chiar și în acest sezon”. Pentru accentele artistice, unul a fost în mod evident inspirat de industria cinematografică și de artă, printre altele.

Costum negru „clasic” – tăieturile și dimensiunile au fost foarte creative!

tendințele modei ajung la costum negru

Apariții de model în timpul spectacolului Prada din Milano

Prezentarea noii colecții Prada a atras și atenția presei prin aparițiile interesante ale modelelor. Hainele de la marca de modă de lux au fost realizate de, printre alții Cara Delevingne și Gigi Hadid. Cara Delevingne a avut sprâncenele ei frumoase dispărute pentru acest spectacol. Tocmai a acoperit-o, dar părea că l-ar fi ras complet. Aceasta este o provocare curajoasă pentru frumusețea ei și are de fapt un efect final excelent! Gigi Hadid și alte modele au făcut același lucru în special pentru acest eveniment.

Mai multe modele au mers pe podium cu sprâncene ascunse care păreau că au fost ras

Pulover și o tendință de moda rock accente colorate

 Ținutele de toamnă / iarnă de la Prada combină stări contrastante

tendințe de modă film science fiction

Puteai simți magia toamnei la prezentarea de modă Prada

tendințele modei multe strălucesc pe podium

Colecția a arătat, printre altele, varietatea culorilor verzi

marile haine verzi tendințele modei

Prada a provocat percepția tradițională a frumuseții cu colecția actuală toamnă / iarnă

Prada -Arrivals and Front Row: Milan Fashion Week Fall / Winter 2019/20