După târg este înainte de târg! În fiecare an, companiile germane din toate sectoarele participă la o medie de 9,6 târguri, atât în ​​Germania, cât și în străinătate. Cu fiecare apariție, fiecare expozant se așteaptă nu numai la creșterea gradului de conștientizare a companiei și la vânzări mai mari, ci și la o anumită îmbunătățire a imaginii. Toate acestea se realizează cel mai bine prin achiziționarea activă de clienți noi și asistență regulată a clienților, precum și prin prezentarea celor mai noi produse și contacte permanente cu mass-media. Cu toate acestea, ar trebui să vă pregătiți în mod optim și să vă gândiți perfect la aspectul târgului. Așadar, nu este niciodată prea devreme pentru a începe să vă planificați târgul comercial. În cele ce urmează, vă oferim câteva sfaturi și sugestii importante cu privire la ceea ce ar trebui să acordați atenție.

expoziție planificare expoziții pereți expoziții

Ce face parte din planificarea cu succes a târgurilor comerciale?

Târgul este un instrument extrem de important pentru comunicarea mărcii. Pentru aceasta aveți cu siguranță nevoie de o planificare corectă, dintre care cele mai importante părți sunt echipamentul de marketing optim și conceptul clar de târg. Prin urmare, ar trebui să știți exact în avans ce târguri comerciale doriți să vizitați și care sunt cele mai importante obiective. Distribuția internă a rolurilor în pregătire, precum și o resursă anticipată și planificarea bugetară sunt, de asemenea, incluse.

Un posibil plan bugetar ar putea arăta astfel:

  • Costuri de funcționare pentru perioada târgului și chirie
  • Proiectarea standului expozițional, cumpărați sau închiriați sistemul de expoziție adecvat
  • Costuri pentru transportul sau eliminarea acestuia
  • Mâncare și băuturi la fața locului
  • Materiale de comunicare (cadouri promoționale și alte cadouri)
  • Cheltuieli de personal
  • Cheltuieli de calatorie

expoziție planificare expoziție afișaj pe perete

Având în vedere un concept clar, vă puteți rezerva cu ușurință standul de expoziție. Veți fi întrebat despre dimensiune și orientare, precum și poziționarea în sală. Pentru a fi sigur, planificați un tampon pentru costuri imprevizibile, astfel încât să aveți mai multă libertate.

Cum ar trebui să arate exact standul tău??

Până când vă rezervați standul, ar trebui să fiți deja conștienți de modul în care va fi proiectat. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra sau închiria sistemele de expoziție de care aveți nevoie în timp util – inclusiv echipamente. Echipamentul adecvat pentru târguri include un ghișeu pentru târguri, coloană luminoasă, suport pentru broșuri și afișaj pliabil, precum și calitate înaltă Zidul expoziției sau chiar mai multe. Din fericire, acestea sunt disponibile în calitate de imprimare perfectă. Pot fi chiar comandate convenabil online. De asemenea, puteți opta pentru versiunea sa mobilă, ceea ce face montajul și demontarea chiar mai ușoară. Cel mai bun lucru la astfel de pereți de expoziție și afișaje pliante este că pot fi tipărite individual și, prin urmare, pot fi utilizate și pentru alte evenimente. De asemenea, au tăiat o figură fină ca pereți de tendință într-un birou.

planificare expoziție afișaj pliant stand expozițional

Nu uitați să organizați cadouri și cadouri pentru clienți și alți vizitatori. Coordonează ținutele pentru echipa târgului cu aspectul specific al companiei și tema târgului și, după o planificare de succes a târgului, începe implementarea efectivă.

Dacă toate echipamentele dvs. de târg sunt corecte, atitudinea corectă este acolo și echipa de târguri este pregătită și motivată în mod adecvat, nimic nu stă în calea aspectului perfect de târg.

echipamente de marketing pentru planificarea târgurilor

expoziție planificare expoziție stand expoziție concept