Nu poți să aștepți să vină primăvara acum? Odată ce vezi tendințele pantofilor, devii și mai nerăbdător. Iată cele mai noi tendințe.

Purtați pantofi moderni și țineți pasul cu tendințele

pantofi moderni tocuri pisoi

Lac și pachet

Sandale lăcuite cu pachete lungi care pot fi legate în jurul gleznelor într-un mod individual: cu siguranță acest lucru vă va reîmprospăta incredibil în sezonul următor.

Pantofii moderni fac parte dintr-o ținută extravagantă

pantofi moderni mansarda toc toc

Să rămânem puțin mai mult cu pachetele … Acestea sunt adesea deosebit de creative. Aici inspirația este împrumutată de la alte accesorii, cum ar fi genți sau curele.

Pantofi cu platformă la modă

pantofi moderni derek lam design

Ascuțit, cu platformă sau călcâi

Atât tocurile, cât și platformele pot fi văzute anul acesta. Majoritatea modelelor sunt totuși ascuțite.

Încălțăminte elegantă de damă cu toc

pantofi moderni pantofi de damă jason wu

Elegant și colorat

pantofi moderni toc rodarte

Ambii pantofi din pereche trebuie să fie exact la fel? De ce asta?

Anul acesta, designerii ne arată că o pereche de pantofi poate arăta armonios, chiar dacă ambii pantofi nu sunt exact la fel. De exemplu, platformele pot fi realizate în diferite nuanțe. Un duo alb-negru funcționează minunat.

Platformele plate

Tocmai am menționat pantofii pe platforme înalte. Cu toate acestea, să aruncăm o privire mai atentă asupra acestora. Există o serie de modele care sunt incredibil de plate și care este tipic sezonului de primăvară care vine.

Pantofi cu platformă în roșu

pantofi moderni salvatore ferragamo roșu

Utilizarea materialelor foarte nobile, adesea strălucitoare, cum ar fi pielea moale, este deosebit de vizibilă. Un contrast este, de asemenea, furnizat cu texturi nu atât de elegante. Dar acest lucru subliniază în mod deosebit accesoriile nobile de pe pantofi.

Modele florale și amprente animale

Modelele florale sunt la modă de câțiva ani, dar asta nu va mai dura. Ele apar în mod deosebit pe platforme, deoarece există spațiu pentru desfășurarea lor. Când platformele nu mai sunt la modă, imprimările vor eșua, desigur.

Amprente florale și animale într-un singur model

pantofi moderni platforme plate de pământ

Pantofi foarte atrăgători

pantofi moderni femei cizme fendi

Materiale naturale și plastic

„Materiale eficiente” – aceasta este una dintre cele mai importante combinații de cuvinte în proiectarea pantofilor. Asta însemna o mulțime de lucruri diferite – există platforme înalte din lemn și sandale ușoare din plastic colorat.

Încălțăminte de vară la modă

pantofi moderni pantofi prada sandale din plastic

Pantofi cu toc de pisoi

Pantofii cu toc de pisoi sunt o altă tendință deosebit de actuală în materie de pantofi. Combinate cu materialele elegante și pachetele creative, acestea sunt destul de eficiente.

Pantofi cu toc de pisoi de la Dior

pantofi moderni dior tocuri tricotate

Ghete sportive, elegante

Sportiv și totuși foarte seducător – aceasta este viziunea de vis a multor femei. Designerii de pantofi moderni par să fi recunoscut foarte bine acest lucru. Putem vedea o mulțime de cizme de inspirație sportivă până la genunchi pe podiumurile de modă. Sunt o altă tendință fierbinte pentru primăvară.

Elegant și elegant

pantofi moderni givenchy negru

Destul de impresionant și atât de la modă

pantofi moderni tendinte femei marcjacobs

Pantofi tricotati

Șosete elegante pe toc înalt? Cât de sexy poate arăta asta? De asemenea, arată deosebit de confortabil și cald. Primăvara sunt încă suficiente zile reci … Alegeți doar modele de înaltă calitate, care să ofere stabilitate gleznelor. În caz contrar, pot apărea diverse traume.

Pantofii „tricotați” pot fi văzuți și pe diferite platforme.

Forme neobișnuite

Asimetria este o mare parte a modei de primăvară. Acest lucru se întâmplă și cu diferitele modele de pantofi. Formele neobișnuite, atât în ​​tocuri, cât și în platforme, domină podiumurile modei.

Design neobișnuit

pantofi moderni pantofi pentru femei pantofi pentru pisici Loewe

Pantofii moderni pentru toamnă reflectă clar caracterul sezonului. Acesta este momentul celor muncitori, care trebuie să alerge mult în fiecare zi și să facă multe și, în același timp, nu vor să lase aspectul lor atractiv să cadă pe marginea drumului. Acest lucru este complet posibil cu modelele prezentate. O altă caracteristică este caracterul universal al pantofilor de primăvară. Unul sau două cupluri selectate strategic ne pot satisface nevoile zilnice.

Smart casual

pantofi moderni prada piele platforma neagra