Rochie ca parte a modei de iarnă

Rochiile la modă și feminine fac, de asemenea, parte din moda de iarnă. Acestea pot fi îmbrăcate chiar și în cele mai scăzute temperaturi atunci când sunt asociate cu jambiere asortate și blaturi calde.

Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți câteva reguli. În acest fel eviți un aspect nepotrivit și lași loc creativității.

Celălalt know-how în materie de stil de care aveți nevoie și pe care îl vom aborda în cele ce urmează este manipularea corectă a mai multor straturi de haine.

Rochii elegante de iarnă

moda iarna rochii iarna rochie tricotata toamna iarna 2017

Cele elementare

Să începem cu must-have-urile pentru ținutele de haine de iarnă. Dacă aveți nevoie de jambiere, colanți, cizme, șosete groase, cardigane și eșarfe, aceste elemente de bază vă permit să vă adaptați ținuta la diferite ocazii și condiții meteorologice.

Soluție simplă pentru viața de zi cu zi

moda iarna rochii de iarna rochie tricotata mini rochie neagra

Rochie din dantela cu sacou de iarna

Vă puteți îmbrăca hainele din dantelă pentru zilele ușoare de iarnă sau pentru ocazii festive într-o atmosferă caldă. Pentru aceasta aveți nevoie de colanți opaci (fără jambiere). Combină cu o jachetă de piele. Există diferite combinații, dar sunteți în siguranță dacă rochia este albă, iar restul este neagră.

Combinați abil diferite stiluri

moda iarna rochii iarna moda dantela moda toamna iarna 2017

Rochii cu mâneci lungi

Rochiile cu mâneci lungi sunt destinate anotimpurilor de toamnă și iarnă, dar sunt greu de combinat cu paltoane și jachete. Le-am purta în zilele mai calde de iarnă. Combinați cu o eșarfă, colanți și cizme.

Rochiile cu mâneci lungi sunt destinate anotimpurilor de toamnă și iarnă

moda iarna rochii iarna tendinte moda femei 2017

Rochie din tricot, jambiere și o mulțime de straturi grozave

Straturile colorate și calde aduc multă dispoziție în timpul plimbărilor dvs. în sezonul rece. De exemplu, combină o rochie tricotată cu jambiere și păstrează-ți picioarele calde cu cizme plate. Șosetele lungi și groase, într-o culoare potrivită, pot ajunge puțin mai sus până la genunchi. Purtați o jachetă din denim și o haină caldă cu rochia. Nu uitați să vă potriviți pălăria și eșarfa!

Diferitele straturi trebuie să corespundă reciproc în ceea ce privește culoarea și textura. Puteți utiliza apoi mai multe nuanțe dacă acestea sunt mai neutre, adică negru, alb, gri și maro. Dacă alegeți alte culori, vă recomandăm să vă limitați la două.

Asociați o rochie tricotată cu jambiere și păstrați-vă picioarele calde cu cizme plate

moda iarna rochii iarna toamna iarna 2017

Combinația de textile este, de asemenea, importantă pentru o ținută bună. Cu atât de multe straturi, utilizarea textilelor de vară pare de obicei bizară.

Rochie A-line până la genunchi și cizme cu dantelă

Pentru un aspect casual, dar elegant, combină o rochie A-line până la genunchi cu cizme cu dantelă. Acesta este un aspect fără sudură, care este răsfățat de multe straturi. Prin urmare, țesătura trebuie să fie caldă, iar rochia să aibă mâneci lungi. Poate fi combinat și cu cizme cu dantelă și alte accesorii de iarnă. Arată interesant și original, cu colanți cu modele.

Rochie linie cu cizme dantelate

moda iarna rochii iarna tendinte moda dama rochie dantela

O rochie cu modele de vară între straturi negre și maro

Te temi prea mult, o rochie de vară cu modele mari de flori te poate pune într-o dispoziție mai bună? Puneți-vă acest lucru, dar păstrați-vă cald cu jambiere negre, un vestă maro și poate un top cald, strâns. Accesoriile și jacheta ar trebui să fie, de asemenea, în nuanțe neutre.

Rochie cu un model floral de vară, de asemenea, pentru sezonul de toamnă

moda iarna rochii de iarna tendinte moda femei toamna iarna

Rochie din denim și cizme peste genunchi

Aveți nevoie de sfaturi pentru o ținută elegantă cu cizme peste genunchi? Alegeți-le în negru și combinați-le cu o rochie scurtă din denim. Alege accesorii neutre.

Aceste exemple ilustrează câteva reguli principale la care trebuie să fiți atenți atunci când îmbrăcați haine elegante iarna. În cele din urmă, să rezumăm cele mai importante.

Combină mini rochii sexy cu cizme peste genunchi

moda iarna rochii iarna tendinte moda femei toamna iarna 2017 rochie denim

Regula nr. 1 afirmă că ar trebui să purtați materiale textile corespunzătoare. Poți purta o rochie de vară din material delicat, cum ar fi dantela, dar nu poate fi combinată cu jambiere, ci mai degrabă cu dresuri elegante. Chiar și jacheta de piele nu poate fi înlocuită cu ceva aspru, precum un top tricotat.

Dacă alegi o mulțime de rochii din țesături de iarnă, poți avea o ținută arătoasă formată din mai multe straturi.

Regula # 2 se referă la combinația de culori: aspectul de iarnă este neutru, iar accentele colorate nu trebuie să fie prea multe. Acestea ar putea fi introduse printr-un articol vestimentar, cum ar fi o rochie viu colorată, cu un model floral.

Îmbrăcat confortabil și călduros și arată foarte feminin în același timp

moda iarna rochii de iarna rochie tricotata lunga iarna 2017

Regula nr. 3 afirmă că ar trebui să te simți foarte confortabil și cald iarna: Majoritatea dintre noi avem nevoie de multă motivație pentru a petrece mai mult timp afară iarna. Fie că ai haine confortabile și frumoase sau nu, joacă un rol important în acest sens. De aceea, rochiile de iarnă cu culorile și texturile lor trebuie să vă ofere multă bucurie și să vă sublinieze puternic frumusețea și eleganța. Așa că îți place să te arăți acolo, chiar și când este furtună.

În cele din urmă, iată un sfat mic, dar important, care nu a mai fost menționat: folosiți un accesoriu pentru a adapta rochiile de vară la ținuta dvs. de iarnă. Ce părere aveți despre o rochie din dantelă și o curea din piele? Foarte bine?

Culori și texturi care îți subliniază frumusețea și eleganța

moda iarna rochii de iarna rochie tricotata rochie bluza

Rămâi fidel propriului stil!

moda iarna rochii iarna rochie tricotata neagra iarna 2017moda iarna rochii de iarna rochie tricotata haina de iarna 2017moda iarna rochii de iarna tendinte moda femei toamna iarna 2017 moda iarna rochii iarna tendinte moda femei toamna iarna 2017 rochie rosietendinte moda iarna rochii iarna rochie tricotata toamna iarna 2017 moda iarna rochii iarna model floral toamna iarna 2017 moda iarna rochii de iarna rochie pulover rochie bluza moda iarna rochii iarna rochie dantela alb toamna iarna 2017 moda iarna rochii de iarna rochie tricotata trend culori culori verde moda iarna rochii iarna rochie tricotata alba scurta toamna iarna 2017 moda iarna rochii de iarna tendinte toamna iarna 2017