Aveți îmbrăcăminte medievală în garderobă? Această întrebare ar putea părea ciudată pentru unii. Pentru alții, probabil va suna destul de natural, deoarece piețele medievale, festivalurile cavalerilor și diferite evenimente de carnaval au fost o tendință puternică în ultimii ani. Oamenilor le place să se identifice cu vremurile și personajele anterioare. Așa descoperi alte aspecte ale propriei tale personalități și le arăți altora. Credem că este foarte interesant. De aceea, vrem să ajutăm toate părțile interesate cu articolul următor să aleagă o ținută medievală potrivită.

îmbrăcăminte medievală top roșu

Strategia 1: Completează-ți ținuta obișnuită cu un top medieval

Ești invitat la o petrecere de carnaval la mijlocul verii? Oamenilor le place să facă zilele de naștere și alte ocazii mai interesante cu astfel de subiecte incitante și originale. Dar atunci nu trebuie neapărat să cumperi un costum imediat. Pentru că nu toată lumea se simte confortabilă și ar putea fi destul de incomodă în unele ocazii.

La urma urmei, nu este deloc ușor să mergi mult timp într-o fustă grea din Evul Mediu și să nu mai vorbim să dansezi cu ea. Iată o alternativă: vânzătorii de haine medievale, cum ar fi site-ul web legende pierdute aveți la dispoziție corsete sau bluze atât de grozave. Pot fi purtate în combinație cu pantaloni sau fuste moderne. Potriviți-le unul la celălalt în ceea ce privește culoarea și țesătura! Și alegeți accesoriile potrivite. Cu puțin efort, ai putea să fii remarcat la orice petrecere și să furi spectacolul imediat!

haine medievale bluză grozavă

Strategia 2: costume întregi

Pentru mulți, Evul Mediu nu este doar un subiect fierbinte, ci un fel de manie! Mai multe festivaluri de cavaleri și alte evenimente istorice sunt organizate în toată Europa. Ele înfățișează scene cotidiene sau eroice și evenimente bine cunoscute din istorie. Succesul acestor evenimente depinde de fiecare participant. Alegeți un rol care vi se potrivește și îndepliniți-l în cel mai bun mod posibil cu un costum grozav. În acest caz, totul trebuie să fie chiar până la ultimul detaliu – de la haine la accesorii până la modul în care îți folosești machiajul!

armură feminină îmbrăcăminte medievală

Găsiți o ținută pe care o puteți purta ușor și cu bucurie …

Contactați vânzătorii și consultanții care vă pot recomanda o întreagă ținută medievală. Este foarte important atunci când selectați costumele istorice întregi să reprezinte propria atitudine față de istorie și să se potrivească personajului dvs. în cel mai bun mod posibil. Permiteți-mi să repet încă o dată: unele rochii medievale sunt greu de purtat. În țesăturile tipice, este adesea prea cald pentru mulți sau te-ai putea împiedica într-o fustă lungă și grea. Dacă trebuia să fii deghizat într-o ținută de acest fel pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să verifici dacă într-adevăr te vei simți bine în ea. Dacă nu este cazul, atunci optează pentru un personaj „mai simplu”! Pentru că până la urmă trebuie să te bucuri și de eveniment. Este destul de dificil să porți un tabard care devine destul de greu cu accesoriile care îl însoțesc. Este mult mai ușor să apară într-un „aspect țărănesc” format din pantaloni și o cămașă grozavă.

bărbați costum îmbrăcăminte medievală

Accesoriile

Multe dintre accesoriile medievale pot fi combinate de minune cu îmbrăcăminte modernă. Îmbrăcând o pălărie, o centură sau pantofi în stil istoric, poți obține ținuta potrivită pentru o petrecere de moda medievală fără a fi nevoie să cumperi prea multe lucruri noi pentru garderoba ta! În acest caz, aveți o varietate cu adevărat largă, atât în ​​ceea ce privește culorile, cât și țesăturile. Sfatul nostru: Acordați o atenție deosebită accesoriilor și pălăriei în stil etnic! Sunt deosebit de fermecătoare, originale și universale! Ca o concluzie putem spune că ținutele rochiei medievale pot fi foarte variate, individuale și în anumite circumstanțe – adaptabile stilului modern. Ia-ți timp și folosește sfaturile și creativitatea noastră pentru a găsi ceva care te îmbogățește cu adevărat ca persoană. De unde știi sigur că ai găsit cel mai bun costum pentru tine? Iată un răspuns: Sunteți tentați să le purtați zilnic …

accesoriu de băut îmbrăcăminte medieval

centură ideea îmbrăcăminte medievală

cizme vestimentare medievale grozave