Palton de blană cu păr lung la tendință pentru ianuarie și februarie 2017

Paltoanele de blană sunt una dintre piesele clasice de îmbrăcăminte la moda de iarnă. Cu toate acestea, au făcut un pas înapoi puțin în sezonul trecut. Dar dacă aveți o haină de blană în garderobă, atunci o puteți scoate din nou. Paltoanele din blană sunt din nou la modă pentru ianuarie și februarie. Vă vom învăța în continuare cum să purtați haine de blană pentru a vă păstra aspectul de ultimă oră!

Aspectul etic

blana de dama blugi pantaloni

Paltoanele de blană sunt purtate mai puțin pentru că în societatea contemporană, într-o mare măsură, totul pare lipsit de etică. Moda vegană vine din ce în ce mai mult în prim plan și mulți mai mulți consumatori nu înțeleg absolut nimic despre distrugerea animalelor din cauza modei.

Acesta din urmă nu este deloc necesar.

Industria modei oferă din ce în ce mai mult un substitut pentru blana naturală. Sunt întotdeauna mai diverse și de înaltă calitate. Deci, puteți continua să citiți articolul nostru și în acest caz.

Modele monocrome în culorile actuale

haina de blana pentru femei galben moda de iarna

O modalitate ușoară de a obține aspectul modern ar fi să alegeți o culoare actuală pentru sezon. Acest lucru nu este atât de dificil atunci când cumpărați unul nou, deoarece există pe piață paltoane de blană în diferite nuanțe. Există diferite soluții pentru modelele mai vechi. În unele cazuri, puteți vopsi din nou blana. Dar acest lucru consumă adesea prea mult timp sau nu puteți strica obiectul vestimentar.

În schimb, puteți combina o piesă vestimentară monocromă cu accesorii în culori moderne. În acest din urmă caz, este deosebit de important ca nuanța aleasă să fie într-adevăr extrem de actuală.

Eșarfele, pălăriile și bijuteriile nu sunt singurele accesorii. Mânecile, de exemplu, au și caracterul de accesorii.

Nu aveți nevoie de alte accesorii dacă haina dvs. este caracterizată de mâneci extravagante 

haina de blana pentru femei moda noua

În orice caz, starea de spirit negativă și plictiseala nu trebuie să domine. Mai degrabă ar trebui să mergi un pic mai extravagant. Aveți o haină de blană în nuanțe neutre sau întunecate? În acest caz specific, ar trebui să aveți cel puțin acces la accesorii în culori luminoase și moderne. Dacă preferați, ar trebui chiar să luați o rochie, o bluză sau un alt top în această nuanță.

Reversul este valabil și – dacă aveți o mulțime de rochii negre și întunecate în garderobă, vă puteți răsfăța cu o haină de blană viu colorată în acest sezon. Așa vă încălziți trupul și sufletul în sezonul rece.

Haina de blană pentru femei – provocare de zi cu zi

blugi pentru femei blana de zi cu zi

Dacă ai deja o haină de blană și o porți iarna, cu siguranță ai făcut deja experiența că arată foarte oficial. De aceea este greu de purtat în viața de zi cu zi. Dar nici asta nu este imposibil. Dacă faci totul bine, poți chiar să arăți mai ales individual și original în haina ta de blană.

Combinați cu îmbrăcăminte casual clasică în acest scop. Acesta ar putea fi de exemplu blugi sau o fustă neagră lungă.

Paltoanele de blană au capacitatea de a face trunchiul să pară mai larg. Rețineți această caracteristică specială atunci când combinați cu alte articole de îmbrăcăminte. Există suficiente haine calde pe piață care sunt altfel foarte subțiri. Ar fi o opțiune excelentă ca un plus la o ținută.

Haina de blană pentru femei – creați o ținută extravagantă

haina de blană pentru femei extravagantă

Paltonul de blană poate fi purtat și în viața de zi cu zi fără să pară prea oficial

blana doamnelor toamna iarna

Haina de blană pentru femei – cu o combinație modernă cu blugi puteți crea un aspect la modă

blugi blana doamnelor nu oficial

Blana rămâne întotdeauna înăuntru

haina blana dama moda iarna

Haina de blană pentru femei – combină îndrăzneț culori și forme

blana de dama stil de strada

Cu ajutorul sfaturilor noastre, doamnele rămân mereu moderne

haina de blană pentru femei ținută la modă

Palton de blană pentru femei – trebuie doar să mergi prin oraș și să arăți uimitor

haina de blană pentru femei diferite tipuri

Multe modele diferite te așteaptă!

haina de blana pentru femei moda de iarna

Alb și negru – o combinație clasică de culori

haina de blană pentru femei

Haina de blană pentru femei – trebuie să existe o notă de extravaganță!

haina de blană îmbrăcăminte extravagantă pentru femei