Te-ai săturat de aparatul tău de ras? Desigur, bărbieritul este una dintre cele mai rapide și mai ușoare metode de îndepărtare a părului. Se poate face în câteva minute cu dușul de dimineață. Rezultatul nu este rău la început și părul enervant a dispărut într-adevăr pentru moment. Dar abia după două zile se întoarce prima miriște tare. Și mai rău, cu fiecare procedură de bărbierit suplimentară, părul crește și mai tare și mai gros. Deci ce să fac Din fericire, există multe alte alternative de îndepărtare a părului, care vor lăsa pielea netedă și fără păr pentru mult mai mult timp.

îndepărtarea mărgelelor calde de ceară

Una dintre cele mai populare metode pe care le poți folosi și acasă este ceara. Tendința de frumusețe se întâmplă de mult timp și pe bună dreptate. În special, ceara caldă sub formă de perle de ceară caldă a devenit din ce în ce mai populară recent și este recomandată de mulți influențatori, consumatori și profesioniști din acest domeniu. După cum vă puteți imagina, există deja numeroase produse din acest segment pe piață. Cum îl găsiți pe cel mai bun acolo? Am făcut testul și am încercat perlele calde de ceară de la două mărci alese la întâmplare. Primul produs de testare este boabele de ceară tare Multi Flavors de la AliExpress și al doilea Perle de ceară calde WaXx. Mai jos veți găsi raportul nostru de experiență detaliat și sfaturi suplimentare.

îndepărtarea părului netedă cu mărgele calde de ceară

Perle calde de ceară – așa funcționează ceara pentru casă

Secretul cerii reci și calde constă în principal în faptul că în ambele cazuri este un proces eficient de îndepărtare a părului care prinde părul de rădăcini. Aceasta înseamnă că epilarea cu ceară este un tip de epilare în care rădăcinile părului sunt complet îndepărtate. Părul crește din nou mai târziu, dar este mult mai subțire și nu mai este la fel de dens. După cum sugerează și numele, perlele de ceară calde sunt despre metoda de ceară caldă de îndepărtare a părului. Spre deosebire de ceara rece, aceasta este mult mai potrivită pentru toate tipurile de piele și părțile corpului. În special, pielea sensibilă poate beneficia foarte mult de acest lucru. Deoarece cu ceară caldă, porii pielii se deschid în același timp, iar ruperea rădăcinilor părului poate provoca iritație și durere redusă sau deloc a pielii.

Principiul perlelor de ceară calde

Perlele calde de ceară vin de obicei la noi acasă în cutii sau pungi de plastic frumoase și arată ca granule colorate. Acestea sunt apoi fie încălzite într-o baie de apă, fie, mai bine, într-un încălzitor electric special de ceară și transformate într-o masă uniformă și slabă – ceara caldă reală. Acesta este apoi gata pentru epilare după ce s-a răcit în mod adecvat. Se aplică uniform pe piele în direcția creșterii părului cu ajutorul unei spatule din lemn sau cu mâna. După un timp scurt, ceara caldă s-a întărit, iar epilarea culminează. Țineți pielea cu o mână în același timp și trageți ceara întărită cu o singură mișcare rapidă de această dată împotriva direcției de creștere a părului.

Perlele calde de ceară au un alt avantaj important în comparație cu ceara rece. Masa topită și caldă nu numai că se așază pe păr, ci îl înconjoară complet. Aceasta elimină cu succes chiar firele de păr de la 2 mm lungime. Îndepărtarea perfectă a părului poate fi cu adevărat distractivă și o soluție de lungă durată pentru picioare netede, fără păr, mâini, axile sau zona bikini.

îndepărtarea perfectă a mărgelelor calde de ceară

Câteva sfaturi în avans:

  • Pregătiți-vă bine pielea înainte de epilarea cu ceară. Acest lucru ar trebui să fie optim curat și uscat. O exfoliere delicată în prealabil poate maximiza rezultatul. Evitați orice produs chimic și bazați-vă pe produse cosmetice naturale bune.
  • Preferați încălzitoarele cu ceară cu control al temperaturii să fie în siguranță și să evite orice risc de arsuri cu ceară fierbinte.
  • Nu folosiți niciun parfum pe zonele tratate cel puțin o zi sau două după epilarea cu ceară și nu mergeți la saună. Pielea durează puțin timp pentru a-și reveni complet.
  • După îndepărtarea părului cu perle calde de ceară, cel mai bine este să aplicați pe piele o loțiune sau ulei de îngrijire cu ingrediente naturale precum aloe vera, mușețel, ulei de cocos sau mentă. Efectul plăcut de răcire face minuni și vă ajută să atenuați rapid orice roșeață.

Testul perlelor de ceară caldă: raportul nostru de experiență

Iată care sunt produsele noastre alese pentru testare. Am folosit aceeași abordare descrisă mai sus cu ambele, dar am obținut rezultate diferite. În ceea ce privește calitatea și percepția durerii, ambele au evoluat diferit.

Primul test: epilarea cu fasole de ceară tare Multi Flavors

epilarea cu ceara caldă perle trend

Fasolea de ceară tare Multi Flavors relativ ieftină de la AliExpress a fost ușor de aplicat la început. Stratul care s-a format, totuși, nu era deosebit de uniform și părea puțin ciudat chiar înainte de a fi dezlipit. Adevărata dezamăgire a fost aceea de a se dezlipi de ceară, deoarece era greu de îndepărtat, nu rupea tot părul și, mai presus de toate, lăsa mult reziduuri.

Primul pas

testați mărgele calde de ceară

Al 2-lea pas

testați perle de ceară caldă cu ceară caldă

Pasul 3

raport de testare a perlelor de ceară caldă

Al 4-lea pas

testați perle calde de ceară

Concluzia noastră: Nu am avut o experiență bună cu această ceară caldă și se pare că am salvat la un capăt greșit. Procedura a fost, de asemenea, destul de dureroasă, deoarece stratul de ceară a fost dificil de îndepărtat cu reziduuri.

Al doilea test: îndepărtarea părului cu perlele calde de ceară de la WaXx

waxx perle de ceară calde

La a doua încercare, totul s-a simțit mult mai bine la început. Masa de ceară arăta mult mai uniformă. A fost ușor și ușor de aplicat și a fost complet greu în cel mai scurt timp. Plecarea a fost complet nedureroasă și de succes. Nu au rămas fire de păr pe partea tratată a corpului și a reziduurilor – deloc urmă!

Primul pas

test de epilare a perlelor de ceară de ceară caldă waxx1

Al 2-lea pas

test de epilare a perlelor de ceară caldă de ceară 2

Pasul 3

test de epilare a perlelor de ceară caldă de ceară 3

Al 4-lea pas

test de epilare a perlelor de ceară de ceară caldă waxx4

Al 5-lea pas

test de epilare a perlelor de ceară caldă de ceară 5

Pasul 6

test de epilare a perlelor de ceară caldă waxx 6

Concluzia noastră: Suntem mai mult decât mulțumiți de perlele de ceară calde WaXx și le-am recomanda cu siguranță. În funcție de tipul de piele și de partea corpului, îl puteți găsi întotdeauna pe cel potrivit, de la ceară caldă pentru pielea foarte sensibilă până la cele pentru părul încăpățânat până la cele care au fost special dezvoltate pentru zona genitală.

Vă dorim multă distracție cu ceara acasă și o piele netedă, fără păr, care asigură mai multă bunăstare și confort de zi cu zi!

ceară perfectă de casă cu perle de ceară calde