Frumusețea costă mult? Multe companii cosmetice răspândesc acest mesaj. Investiția în produse de îngrijire de înaltă calitate merită cu siguranță. Dar acest lucru nu este necesar de câte ori ne este transmis. În plus, ajută într-o măsură foarte limitată dacă nu cunoașteți regulile potrivite pentru îngrijirea de zi cu zi. Genele lungi sunt un exemplu foarte bun pentru a ilustra acest lucru. Există o serie de sfaturi de îngrijire naturale și simple, care vor adăuga frumusețe naturală genelor. Și aceasta este baza potrivită pentru idei de stil cu produse de machiaj de înaltă calitate! Nevoia de produse de îngrijire și cosmetice scumpe este redusă la minimum.

Pieptănează și masează-ți genele în mod regulat!

Pieptănează și masează genele lungi

Pieptănează și masează genele lungi

Te-ai întrebat vreodată de ce există faguri mici pentru gene în primul rând? Nu, a avea grijă de acestea nu este un lucru exagerat! Acesta este un obicei pentru câteva minute și, la fel ca orice alt păr, va face genele să crească mai repede, mai groase și mai uniforme.

Repetați zilnic acest obicei de îngrijire pentru o perioadă de câteva săptămâni și cu siguranță veți observa o diferență uriașă la final. Genele nu numai că pot fi pieptănate, ci și masate. În plus față de o relaxare excelentă pentru ochi, va stimula și foliculii de păr. În acest fel, genele vor crește mai bine și, desigur, vor arăta mult mai frumos.

Există diferite sfaturi de machiaj pentru gene lungi

ochi căprui idei genelor lungi

Diverse produse de îngrijire ca măști pentru gene lungi

Uleiul de măsline și vaselina sunt doar două dintre numeroasele exemple de produse adecvate pentru îngrijirea genelor. Uleiul de cocos, acest produs universal de îngrijire a frumuseții, este o altă idee grozavă. Apropo, există spirale de gene pe piață cu diferite produse de îngrijire naturală – așa-numitele seruri de gene. Dacă acestea sunt mai ușor de îngrijit pentru tine, atunci poți să le iei! Puteți folosi una sau două picături din aceste uleiuri sau alte uleiuri de îngrijire și masați-le în gene. Cu vaselina, ai nevoie de puțin mai mult, dar nici de mult. În mod ideal, ar trebui să aplicați uleiurile de îngrijire înainte de culcare. Jeleul de petrol ar putea fi purtat și în timpul zilei, ceea ce va accentua genele. Nu veți avea nevoie de machiaj pentru gene în viața de zi cu zi. În acest fel vă protejați frumusețea naturală și puteți folosi cosmetice scumpe și întotdeauna oarecum dăunătoare doar la ocazii speciale.

Genele sunt unul dintre cele mai importante detalii ale machiajului

gene lungi ochi gri-albastru

Mâncat sănătos

Alimentația sănătoasă a fost întotdeauna un mijloc popular și foarte universal de îngrijire a frumuseții. Dacă doriți gene mai frumoase și mai lungi, există anumite produse și ingrediente cărora ar trebui să le acordați mai multă atenție. Cu siguranță aveți nevoie de multă vitamină E, iar proteinele sunt, de asemenea, vitale. Vitamina E poate fi luată ca supliment alimentar sau aplicată direct pe gene. Bineînțeles, proteinele trebuie obținute din sursele de hrană adecvate. În plus, biotina este foarte importantă pentru buna creștere a părului și a genelor. Acest ingredient este, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamina H sau coenzima R2. Alte sfaturi nutriționale includ obținerea de aminoacizi și antioxidanți adecvați. Articolele de alimentație sănătoasă vă învață cum să le obțineți suficient, dar puteți memora deja următoarea listă de articole: citrice, avocado și legume cu frunze.

Preferați să vă accentuați ochii sau buzele? Acest lucru funcționează excelent cu produsele de îngrijire naturală!

eyeliner și gene lungi

Tendințe în stilul genelor

Genele lungi bine îngrijite pot fi, de asemenea, în stil minunat. Pentru a nu vă strica genele, este esențial să obțineți o perie drăguță, care să fie delicată cu genele. Este important să știți bine forma genelor. Sunt potrivite diferite perii, în funcție de faptul că aveți gene drepte sau fragile. Sfaturi de bază despre acest subiect pot fi găsite în multe articole, inclusiv în acest articol cu Brigitte.

Ca și în cazul tuturor tipurilor de machiaj, există anumite tendințe în stilul genelor. Anul acesta este la modă să subliniem genele superioare mult mai mult decât cele inferioare. Ar trebui realizată o densitate deosebit de mare. În final, doriți să obțineți un aspect retro fermecător, precum cel din imaginea de mai jos!

Astfel de gene sunt la moda acum!

tendințele genelor

Aveți grijă la aplicarea machiajului

ochi cenușii gene lungi

Sfaturile de machiaj pentru gene se bazează adesea pe contraste

aspect clar gene lungi

Mizați-vă pe îngrijirea naturală și abia apoi pe mijloacele artificiale!

gene lungi la cosmeticiană

Un alt exemplu de gene naturale frumoase datorită îngrijirii deosebite și sfaturilor de machiaj

gene lungi ochi albaștri

Soluțiile artificiale pentru gene lungi ar trebui să fie o completare a îngrijirii naturale

gene lungi simetrie interesantă

gene lungi idei cu contrast ridicat

gene lungi machiaj artificial

Aveți grijă întotdeauna de gene atunci când urmați orice sfaturi de frumusețe

gene lungi cu cleștele

gene lungi cu machiaj

gene lungi rimel mare

Găsiți cea mai potrivită perie pentru genele voastre!

pensula roz pentru gene lungi

umbre de gene frumoase și gene lungi