Trăim vremuri foarte interesante când vine vorba de animație. Sau poate într-unul nefericit! Acesta din urmă s-ar putea aplica părinților ai căror copii sunt obsedați de Frozen. Pentru că a doua parte a animației poate fi văzută în cinematografe de la 1 martie. Iată elementele esențiale pe care ar fi bine să le știți despre Anna, Elsa, marea muzică de film și tot ce ține de Frozen.

Frozen 2 – continuare a animației câștigătoare de Oscar

inghetat 2 tot cu cerbul in mijloc

Remorca

În urmă cu câteva zile, Disney a lansat trailerul Frozen 2. Aceasta include Elsa, Anna, Christoph și Olaf. Aici mergeți în căutarea misterului antic al regatului. Producatorul Peter Del Vecho Promite că aici se vor răspunde la multe întrebări care au fost lăsate deschise în prima parte.

Elsa, Anna și Kristoff au o misiune foarte importantă

înghețat 2 trei dintre personajele principale

Cui aparțin voturile??

Desigur, suntem cu toții curioși să aflăm cui aparțin marile voci din film. Prințesa Elsa are vocea lui Kristen Bell și a Anei din Idina Menzel. Vocea lui Olaf a fost atribuită actorului Josh Gad. Acesta este omul de zăpadă simpatic care aleargă după visul fiecărui părinte din întreaga lume. Personajul foarte robust și stabil – Kristoff este la rândul său preluat de actorul Jonathan Groff.

Elsa și Anna rămân împreună și în Frozen 2

elsa and anna frozen 2

Echipa de producători

În Frozen 2, Jennifer Lee și Chris Buck se întorc. Duo-ul a primit deja un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Lucrezi cu scenaristul Allison Schroeder. Acest lucru a avut deja un mare succes cu Hidden Figures pentru Universal și Christopher Robin pentru Disney.

Frozen 2 este cu siguranță unul dintre cele mai de succes filme Disney din toate timpurile

cinci dintre marii eroi înghețați împreună 2

Noile piese de la Frozen 2

Melodiile Frozen 2 au fost create de cuplul Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez. După marele succes al primei părți, probabil nu este de mirare că au fost angajați și pentru Frozen 2 și că au făcut deja ceva pentru scurtmetrajul Frozen Fever și pentru musicalul de pe Broadway după Frotzen Musik.

Totul vorbește despre faptul că marele succes al lui Frozen va fi continuat de Frozen 2! Noi, cei din echipă, suntem încântați de asta. Si cu tine?

Frozen – Perspectiva regatului

vedere asupra regatului înghețată 2

Una dintre cele mai drăguțe scene din filmul Frozen

congelat 2 Scheemann elsa și anna