O aplicație, sute de reviste

Bine ați venit în revista paradis! Pentru că ne-am simțit la fel de cerești cu Readly tot timpul anului. A putea citi numeroase reviste germane și internaționale din întreaga lume oricând și oriunde pe smartphone sau tabletă, la doar 9,99 EUR pe lună, este o oportunitate unică de lectură. Fanii revistei, ca și noi în echipa editorială, sunt deosebit de mulțumiți. Cu un singur cont puteți utiliza Readly pe până la cinci dispozitive în același timp, ceea ce este nu numai incredibil de practic pentru noi, ci și pentru întreaga familie de acasă, de exemplu, sau pentru toți colegii de cameră din apartamentul comun.

aplicația cu ușurință citește reviste reviste online

Fabuloasa lume a lui Readly

Cu un model simplu de plată și un cont care poate fi anulat lunar, vă simțiți liber și sigur. Aplicația poate fi descărcată cu ușurință pentru iOS, Android sau Kindle Fire și este foarte ușor de utilizat. Lucrul grozav: când răsfoiești, ai un sentiment real de a citi reviste din hârtie. Perfect! În plus, toate numerele revistei pot fi salvate după descărcare și citite offline ulterior. Cu Readly, lectura digitală a fost dusă la un nou nivel. În prezent, cu un singur abonament, 2077 de reviste sunt disponibile în același timp, adică un total de 48421 de reviste. Ca începător, aveți și opțiunea de a face un eșantion de lectură de două zile, fără caracter obligatoriu. Nu este necesar să introduceți date bancare sau date personale pentru aceasta. Înregistrarea este posibilă numai utilizând o adresă de e-mail. Apoi puteți încerca Readly încă două săptămâni gratuit înainte de a opta pentru un abonament.

Citiți imediat revista online cu aplicația

Căutare după categorii și subiecte

Puteți căuta cu ușurință informațiile dorite în funcție de limbă și țară, precum și de diferite categorii sau pur și simplu să explorați cele mai noi tendințe. "oglinzi" și "stea" nu o veți găsi aici, dar o mulțime de reviste de specialitate în aproape fiecare domeniu al cunoașterii. Cu "Imaginea computerului" și "Lumea Android" De exemplu, tehnologia și ciudatele computerului sunt bine pregătite. Același lucru este valabil și pentru designul și fanaticii interiori cu reviste precum "Acasă&grădină", "smartLiving", "Deco Home" sau "Ideea de acasă". Alții vor găsi, de asemenea, numeroase rețete și sfaturi despre alimentația sănătoasă "Magia bucătăriei", "Plăcerea zilnică a oglinzii" sau "Plăcerea la țară" Găsi.

citiți cu ușurință reviste online

Am fost deosebit de impresionați de ideile de viață încântătoare din "Muncă de noroc" și "De casă" Terminat. Dar și cunoașterea spirituală "Happinez" precum și exercițiile de echilibrare și meditațiile din "Jurnalul de yoga" ne-au emoționat cu adevărat și ne-au încărcat cu inspirație și forță noi. Și dacă, la fel ca noi, aveți o slăbiciune pentru limbile străine, atunci nu numai că puteți citi o mulțime de reviste în diferite limbi, dar puteți beneficia și de revistele de limbi straine de la Spotlight Verlag. Acestea sunt foarte informative și distractive și vă vor ajuta pur și simplu să vorbiți mai bine engleza, spaniola, franceza sau italiana.

aplicația reviste citește cu ușurință reviste

Aplicația de vară indispensabilă pentru fanaticii revistei reale

Deci, dacă sunteți unul dintre ei, vă putem recomanda din toată inima să încercați Readly. Mai ales acum în primăvară și mai ales vara pur și simplu îți va plăcea această aplicație de revistă. În loc să transporti cu tine un teanc de hârtii într-un avion sau pe plajă, ai totul pe tableta sau telefonul tău preferat. Deci, puteți schimba subiectele și revistele după cum doriți și nu vă plictisiți niciodată. Funcția offline a lui Readly este, desigur, un mare avantaj, mai ales dacă nu aveți o rețea, deoarece acum puteți citi în pace tot ce ați descărcat anterior..

Readly este pur și simplu o revizuire forfetară remarcabilă care vă oferă o gamă largă de opțiuni online și offline. Lasă-te convins de tine pe site-ul oficial al lui Readly aflați mai multe despre asta.

Editorii vă doresc o mulțime de distracție la citire și zile însorite!

aplicația revistă citește cu ușurință reviste online

aplicația de revistă forfetară a citit reviste online