Persoanele care au ametropie și care poartă ochelari știu foarte bine cât de enervante pot fi uneori. Vă puteți obișnui să purtați ochelari, dar ceața și stropirea în ploaie este întotdeauna un lucru neplăcut. Mai mult, unele ochelari apasă pe nas sau alunecarea constantă este enervantă și pune anumite limite în diferite activități sportive. Dar cât de bine este că trăim într-o lume foarte dezvoltată și putem beneficia în mod constant de inovații moderne … Lentilele de contact pot fi numite și astfel.

Lentilele de contact sunt ajutoare optice care aparțin ajutoarelor vizuale și reprezintă o alternativă mai bună la ochelari. Ele pot fi utilizate pentru a corecta miopia și hipermetropia, astigmatismul sau presbiopia. Chiar și unele forme complicate de ametropie (keratoconus, anisometropia) pot fi corectate bine cu lentilele de contact, de obicei mai bune decât cu ochelarii.

Cumpărați lentile de contact comandați lentile de contact

Diferite tipuri de lentile de contact

Fiecare purtător de ochelari este aproape potrivit pentru lentilele de contact. Este important doar să solicitați mai întâi sfatul specialistului de la un optometrist pentru a lua decizia corectă. Există diferite tipuri de lentile de contact, deci nu strică să afli mai multe despre ele.

la kontaktlinsen-radar.de se pot comanda și cumpăra diferite lentile de contact care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Acest magazin online oferă o gamă largă de lentile de contact, precum și produsele și accesoriile de îngrijire necesare.

Comandați lentile de contact dure

Sunt fabricate dintr-un plastic extrem de ușor. Acest lucru este bine permeabil la oxigen și poate fi tolerat fără probleme. Aceste lentile de contact sunt mai mici decât corneea și sunt greu la atingere. Pot compensa numărul mare de dioptrii și neregularitățile sau curburile corneene. Perioada lor de valabilitate este de 2 până la 4 ani. Dar lentilele de contact dure trebuie montate foarte precis. De asemenea, pot declanșa o senzație de corp străin.

Cumpărați lentile de contact comandați lentile de contact

Comandați lentile de contact moi

Aceste lentile de contact sunt flexibile și se adaptează mai bine la forma corneei. Sunt mai mici decât lentilele de contact stabile din punct de vedere dimensional (dure). Există trei tipuri de lentile moi – lentile hidrogel, lentile hidrogel siliconice și lentile de contact hibride. Toate cele trei tipuri de lentile trebuie scoase din ochi noaptea și păstrate într-o soluție specială de curățare. Lentilele hidrogel din silicon sunt mai potrivite pentru uzura neîntreruptă de câteva zile. Lentilele de contact hibride sunt o combinație a avantajelor lentilelor de contact dure și confortul purtării lentilelor de contact moi. Lentilele de contact moi pot fi purtate pentru diferite perioade de timp – lentile zilnice, bi-săptămânale, lunare și anuale.

Comandați lentile de contact colorate

Comandați lentile de contact – lentile colorate

Lentilele de contact colorate sunt potrivite doar pentru uzura zilnică cu miopie și miopie sau pur și simplu din motive cosmetice. Acestea pot crește sau chiar schimba intensitatea culorii ochilor. Există acum o gamă largă de culori, modele și materiale pentru lentilele de contact colorate din care puteți alege. Cu toate acestea, ele necesită o ajustare destul de precisă, deoarece fiecare organ al vederii are o formă diferită. Acest lucru este într-adevăr foarte important și cu siguranță ar trebui să consultați un specialist înainte de a vă cumpăra lentilele de contact.

Indiferent de lentilele de contact pe care le alegeți, bucurați-vă de libertatea complet nouă (fără ochelari) sau așteptați cu nerăbdare noua culoare a irisului. Doar vezi lumea cu alți ochi!

lentilele de contact comandă lentile de contact multifuncționale

lentilele de contact comandă lentile de contact colorate

  Comandați lentile de contact multifuncționale