Una dintre cele mai simple modalități de a vă împrospăta și actualiza tunsoarea este să vă tăiați părul într-un ponei. Bretonul îți schimbă instantaneu aspectul și există opțiuni nesfârșite pentru fiecare formă a feței și tip de păr. De la breton drept la breton cortină până la stiluri de ponei pufoși, care încadrează fața. Există ceva pentru toată lumea. Dacă vă gândiți să vă tăiați bretonul, citiți mai departe pentru a descoperi cele mai tari coafuri cu breton.

Care sunt cele mai noi coafuri cu breton pentru 2021?

Coafuri cu breton Coafuri cu ponei Stil breton

Doriți o nouă tunsoare cu breton??

Portret superb de fată cu pistrui

Coafura lunga cu breton

Această coafură este foarte clasică și feminină. O coafură lungă cu breton este una dintre cele mai ușoare modalități de a purta breton dacă nu ați avut niciodată. Scopul este de a crea un cadru frumos pentru față și de a evidenția cele mai bune caracteristici, cum ar fi ochii sau pomeții. Pentru a obține un aspect la modă, optează pentru breton de perdea sau altă coafură despărțită în mijloc.

Păr lung cu breton drept

Coafuri cu breton păr lung cu breton tendințele coafurii 2021

Coafura scurta cu breton

Parul scurt arata la fel de bine cu breton ca parul lung. Procedând astfel, bretonul poate face ca părul scurt și fin să pară mai gros și mai plin. Tunsorile scurte cu breton lateral sunt la modă acum, de exemplu un pixie asimetric tăiat cu breton. Asigurați-vă că vă aranjați coafura scurtă umedă cu breton.

Accentuați-vă trăsăturile feței cu o tunsoare scurtă cu breton

Coafuri cu Bangs Bob cu Bangs Coafuri Tendințe 2021

Coafura Bob cu breton

Coafura iconică bob nu este un clasic degeaba. Arată întotdeauna proaspăt și la modă. Deci, pentru un aspect răcoros, dar sofisticat, pur și simplu nu puteți evita coafura bob cu breton.

Bob lung clasic cu breton

Coafuri cu breton breton coafuri tendinte coafura 2021 bob lung

Coafura cret cu breton

Coafurile cu breton nu sunt potrivite doar pentru femeile cu părul drept! Părul creț este partenerul perfect pentru un ponei, deoarece are deja mult volum și sărituri, astfel încât bretonul dvs. nu va cădea niciodată plat și șchiopătat.

Bucle frumos stilate

Coafuri cu breton bucle breton coafuri tendinte coafura 2021

Tăietură lungă, cu breton

O tăietură lungă în straturi este o modalitate excelentă de a-ți încadra fața și de a nu face părul gros să pară plictisitor și greu. În același timp, bretonul potrivit poate adăuga textura atât de necesară părului și vă poate atrage atenția asupra feței. Cereți-i stilistului să încorporeze bretonuri subtile în coafura lungă pentru un rezultat final extrem de măgulitor – mai ales dacă aveți o formă de față unghiulară.

Un pas frumos tăiat în funcție de tendințele actuale ale coafurii

Coafuri cu breton breton coafuri tendinte coafura 2021

Coafura cu breton cortina

Cortina breton poate fi văzută peste tot în 2021. Acest lucru nu numai că arată mișto, dar și flatează majoritatea formelor feței. Aspectul elegant și curbat al bretonului atrage atenția asupra pomeților și echilibrează o frunte largă sau o maxilară puternică.

Bretonul cortinei este la modă acum

Coafuri cu breton breton coafuri tendinte coafura tendinte breton

Coafura cu breton lateral

Bretonul lateral este una dintre cele mai bune opțiuni de breton pentru fețele rotunde. Tăierea asimetrică în combinație cu o despărțire laterală profundă și valuri creează un aspect ultra-măgulitor. Acest lucru face ca o față rotundă să pară mai lungă și mai subțire în același timp. Bretonul lateral nu este potrivit doar pentru fețele rotunde! Chipurile pătrate și în formă de inimă beneficiază și ele de acest aspect.

Bretonul lateral este o altă alternativă plăcută

Coafuri cu breton breton lateral tendințele coafurii 2021

Coafura cu breton subțire

Bretonul moale și ușor este o opțiune excelentă atunci când nu sunteți gata să purtați breton plin, greu sau când aveți părul fin în mod natural. Bretonul subțire arată deosebit de sexy și feminin atunci când este coafat cu un updo.

Feminitate pură!

Coafurile cu breton au breton tăiat în breton

Coafura de nunta cu breton

Când vine vorba de ziua nunții, coafura de mireasă perfectă este pe listă. Când aveți breton există o varietate de opțiuni, cum ar fi un coc, un updo sau o împletitură. Atunci când vă alegeți coafura de nuntă cu breton, luați în considerare bijuteriile, voalul și decolteul ținutei dvs., precum și starea generală a nunții – fie că este modernă, vintage, boemă sau clasică.

O coafură capricioasă festivă de ponei

Coafuri cu breton breton coafuri tendinte coafura 2021 breton scurt

Breton drept și gros

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri dramatice, luați în considerare bretonul gros și drept. Ascuțite și super elegante, aceste bretonuri ar trebui să fie împerecheate cu o croială la fel de precisă ca un bob inversat sau un lob. Bretonul gros și drept arată, de asemenea, cel mai bine cu culori bogate și profunde ale părului, cum ar fi stacojiu, aramiu sau negru. Înainte de a alege această coafură, rețineți că bretonul gros și drept va necesita tăiere regulată.

Poți arăta ca o celebritate cu o coafură cu breton

Coafuri cu breton breton drept tendințe de coafură 2021

Updo cu breton

Unul dintre lucrurile minunate despre ponei este versatilitatea sa. Puteți să-l coafați în mai multe moduri diferite, în funcție de starea dvs. de spirit, tipul de păr și preferințe. Când vine vorba de un updo, coafura ar trebui să fie potrivită cu tipul de breton. În cazul în care bretonul este dezordonat, încercați să-l împerecheați cu un topknot. Dacă aveți breton pufos, breton lateral delicat sau breton lateral complet, un coc adânc moale și romantic este o alternativă plăcută.

Chic și modern în stil

Coafuri cu breton cortina breton updo

Coafura ponei Brigitte Bardot

Unul dintre cele mai faimoase simboluri sexuale din lume, actrița din anii 1960, Brigitte Bardot, era renumită pentru coafura ei iconică. Bretonul ei despărțit în mijloc creează cadrul suprem sexy pentru față și se concentrează pe ochi și pomeți.

Coafura iconică a lui Brigitte Bardot revine în stil

Coafuri cu breton Coafuri cu ponei Tendințele coafurii 2021 Brigitte-Bardot

Pentru mai multe idei despre coafuri cu breton, derulați în jos

Coafuri cu Bangs Coafuri Tendințe 2021 Coafuri cu breton Lungimea părului Tendințe de coafură Tendințe 2021 Coafuri cu breton tunsoare scurtă Coafuri cu breton breton tendințele actuale de coafură Coafuri cu breton breton coafuri tendințele coafurii Coafuri cu breton breton tunsoare tunsoare Coafuri cu breton idei bretonCoafuri cu breton breton tendințele coafurilor 2021 Coafuri cu breton cortina tendinte coafura 2021