Dacă v-ați plimbat vreodată de-a lungul porturilor de pe Sylt, pe Maximilianstrasse din München sau pe Kurfürstendamm din Berlin, atunci cu siguranță veți observa o gamă întreagă de accesorii scumpe și unul sau altul ceas de lux pe încheieturile mulțimii de modă. Fără îndoială, astfel de ceasuri sunt exemple minunate de măiestrie horologică, dar, din păcate, au și prețul lor – nu? Vă vom spune cum puteți obține ceasurile de lux ale marilor branduri mult mai ieftine.

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas - Cum să obțineți un ceas de lux ieftin2

Cumpărați second hand și economisiți bani

Modelul de piață folosit nu este de fapt un concept nou, în unele cazuri poate părea puțin ciudat – de exemplu în ceea ce privește ceasurile de lux. La o inspecție mai atentă, tranzacționarea cu ceasuri uzate de la mărci precum Rolex, Breitling și Co. are un sens perfect și ne întrebăm de ce ar trebui să cumpărăm noi. La urma urmei, există nu numai piețe online care oferă îmbrăcăminte și accesorii second-hand, ci și dealeri speciali care se concentrează exclusiv pe cumpărarea și vânzarea ceasurilor uzate. De exemplu, cu un furnizor precum Watchmaster, puteți obține un ceas Omega folosit în stare foarte bună, inclusiv o garanție de 24 de luni, semnificativ mai ieftină decât un model nou de la un magazin oficial de marcă.

Nu numai că îți vei îndeplini visul propriului ceas de lux, dar vei economisi rapid câteva mii de euro atunci când vei cumpăra un astfel de ceas uzat. În cele din urmă, rămân uneori chiar și suficienți bani pentru scaun de designer mult așteptat sau pentru a cumpăra o nouă lampă de living grozavă. Așadar, de ce să rămâi fără unul când poți avea la fel de ușor ambele?

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas - Cum să obțineți un ceas de lux ieftin3

Cât de sigur este să cumperi online un ceas scump??

Gândul că nu sunteți în siguranță de a fi smuls atunci când cumpărați online este destul de înțeles. Pentru a vă proteja cel mai bine împotriva posibililor fraudatori, ar trebui să vă bazați doar pe dealeri autorizați. În plus, este important să aflați din timp cât de ridicate sunt prețurile pentru anumite ceasuri de lux. Un mic sfat: dacă prețul pentru un Rolex pare prea bun pentru a fi adevărat, atunci probabil că este.

Cu comercianții cu amănuntul online certificați, în majoritatea cazurilor aveți chiar și opțiunea de a vă finanța noul ceas preferat în rate ușoare. Cumpărarea unui ceas de lux nu vă rupe o gaură în portofel, dar vă oferă și posibilitatea de a petrece alte lucruri fără a fi nevoie să plătiți pentru dvs. Noul dvs. ceas poate să vă coste doar 50 EUR pe lună și, prin urmare, este chiar mai ieftin decât un contract de telefonie mobilă.

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas - Cum să obțineți un ceas de lux ieftin4

De ce ar trebui să cumperi deloc un ceas de lux??

Aceasta este o întrebare perfect legitimă atunci când considerați că astăzi fiecare telefon mobil este echipat cu un afișaj de timp de înaltă precizie, ceea ce face în esență un ceas mecanic învechit. Așadar, de ce să purtăm un ceas mecanic de mână când putem deja, Lentile de contact AR cu afișaj integrat a produce? Desigur, toată lumea trebuie să decidă singură unde se află propriile preferințe în acest sens. Un lucru este sigur: ceasurile de mână, indiferent dacă sunt necesare sau nu, sunt încă o parte integrantă a nevoilor zilnice și prea mulți bărbați și femei se simt mai mult sau mai puțin „goi” atunci când ceasul nu este la încheietura mâinii. Ceasurile de mână oferă, de asemenea, purtătorului lor posibilitatea de a-și exprima personalitatea și gustul fără a fi prea jignitor sau a atrage atenția negativă. Un accesoriu de înaltă calitate la încheietura mâinii este, prin urmare, un accent excelent pentru un aspect sigur și sigur.

Aici intră în joc ceasurile de lux. Uneori, ceasul auriu Rolex poate avea o reputație îndoielnică, dar atunci când este combinat corect, poate arăta destul de elegant și poate face o impresie foarte bună. Avantajele unui ceas de lux sunt, fără îndoială, calitatea extrem de înaltă a manopera și materialele de înaltă calitate. De exemplu, un ceas Omega poate avea peste 50 de ani și încă poate arăta nou și funcționa cu precizie. Dacă te uiți la longevitatea ceasurilor de lux, prețurile nu mai par atât de mari. Datorită durabilității lor lungi, ceasurile de mână de la producători cunoscuți sunt, de asemenea, amintiri emoționale care vă pot însoți pe tot parcursul vieții. Înfășurarea zilnică a unui ceas mecanic de mână poate deveni, de asemenea, un ritual iubit de dimineață ca bărbieritul după dușul zilnic.

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas - Cum să obțineți un ceas de lux ieftin5

Un ceas de lux ca investiție stabilă

Dacă aceste argumente nu vă sunt suficiente pentru a cumpăra un ceas de lux uzat, atunci am dori să vă prezentăm un alt aspect în acest moment: investiția. V-ați fi crezut că ceasurile de lux sunt acum tranzacționate parțial ca acțiuni? Cumpărând și vânzând ceasul potrivit, nu numai că puteți recupera prețul de achiziție pe care l-ați plătit, dar poate chiar să îl dublați. Dar chiar dacă nu doriți să speculați cu ceasul de pe braț, acesta păstrează o anumită valoare datorită originii sale și a materialelor de înaltă calitate și prelucrate fin. De exemplu, dacă cumpărați un ceas de aur Omega second-hand, acesta va păstra de obicei valoarea pe care ați plătit-o pe piața de mâna a doua. În cazul unui ceas din metal prețios, puteți să vă referiți întotdeauna la valoarea materială, în acest caz cu alte cuvinte valoarea aurului, a stabilit.

Aruncați o privire la site-urile comercianților cu amănuntul online populari pentru ceasuri de lux uzate și faceți-vă o idee despre selecția uriașă de mărci și modele de ceasuri pentru dvs. Suntem siguri că ești garantat că te vei îndrăgosti de un model sau două!

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas - Cum să obțineți un ceas de lux ieftin1