Toamna ajunge încet, dar sigur și este timpul pentru o tranziție la garderoba de iarnă. Dar în septembrie și octombrie poți purta haine de vară cu siguranță. Unele bucăți din acesta sunt absolut potrivite pentru anotimpurile mai reci, dacă sunt combinate cu blaturile potrivite. Îmbrăcămintea din denim este deosebit de populară pentru sezonul de toamnă care vine. De aceea ai putea purta o jachetă de acest gen cu o rochie frumoasă de vară. Dar ai putea opta pentru un cardigan pentru după-amiezile și serile mai reci și pentru primele zile mai reci pe drum. Acest lucru ar putea reprezenta un plus deosebit de confortabil și, în același timp, modern pentru garderoba ta. Încercăm să arătăm care cardigane sunt moderne cu ajutorul exemplelor și imaginilor următoare.

Adăugați un accent luminos cardiganului

cardigan bej femei tendinte toamna

Cardigane cu finisaj asimetric

Tăieturile asimetrice reprezintă o schimbare bună de ritm în acest sezon. După cum putem vedea în exemplul de mai sus, o parte ar putea fi puțin mai lungă decât cealaltă. Acest lucru va conferi aspectului general un caracter deosebit de fermecător și original. De asemenea, puteți arăta atingeri geometrice originale pe mâneci sau alte detalii ale cardiganelor.

Cardiganele au inspirat îmbrăcămintea de iarnă

un cardigan roșu - tendințele femeilor

Textile care fac cardiganele potrivite pentru orice ocazie

Cardiganele sunt de obicei ceva pentru viața de zi cu zi. Dar nu întotdeauna pentru birou. Deși ar putea fi potrivite pentru utilizarea zilnică a biroului, ele nu sunt în niciun caz cele mai bune pentru o întâlnire de afaceri importantă. Dar această regulă pare să se schimbe în acest sezon. Cardiganele elegante în culorile potrivite ar putea, de asemenea, să completeze îmbrăcămintea oficială. Ne referim și la modele care nu sunt neapărat tricotate, dar sunt inspirate de formele și funcțiile cardiganelor. Am arătat un exemplu atât de fabulos în roșu de vin în imaginea de mai sus.

Cardigan lung pentru o ținută foarte elegantă

cardigan (8)

Cardigane foarte lungi

Știați că cardiganele vă pot face silueta deosebit de elegantă? Vă recomandăm o combinație de blugi, un top elegant, tocuri înalte și un cardigan deosebit de lung. Acest lucru vă va sublinia dimensiunile și silueta deosebit de bine și vă va face să arătați super elegant. Aceasta este o realizare specială pentru ținutele de iarnă! Deoarece cu acestea este uneori foarte dificil să obții un efect atât de frumos.

Cardiganul aduce un alt strat gri în look

cardigan lung ușor tendințe pentru femei

Stilul etnic

Cardiganele în stil etnic ar fi un plus minunat pentru ținuta ta de toamnă. Sunt deosebit de la modă în această toamnă, mai ales dacă au terminat în cele mai noi nuanțe din acest sezon. De exemplu, avem cardigane în portocaliu, roșu, galben și roșu-portocaliu – unele dintre cele mai noi culori din acest an.

Sexy și nostalgic – așa poate fi un cardigan etnic

culoare roșie - cardigan femei

Cardigane subțiri

În cele din urmă, am dori să subliniem câteva tendințe elegante de cardigan. Puteți alege cele deosebit de subțiri și elegante în ceea ce privește țesătura. Unele țesături sunt aproape o reminiscență a dantelelor fine. Desigur, aceste modele sunt mai potrivite pentru primele zile de toamnă, deoarece nu le mai poți proteja cu adevărat de temperaturile mai reci.

Cardigan în culoarea albastră actuală

cardigan (9)

Cum ar trebui să combinați un cardigan?

În cele din urmă, am dori să vă oferim câteva sfaturi despre cum să combinați un cardigan cu alte tipuri de îmbrăcăminte. Ar trebui să alegeți modelele astfel încât să subliniați avantajele propriei siluete. De asemenea, un cardigan mai lung ar putea face silueta să pară mai uniformă. Avantajul dorit este diferit pentru fiecare doamnă, în funcție de caracteristicile personale. După cum am dat deja un exemplu, femeile cu o figură elegantă ar putea sublinia acest lucru și mai mult cu un cardigan mai lung. Picioarele ei subliniați folosind un cardigan care ajunge până la coapse. Cu cardiganele mai scurte, puteți opta pentru decolteuri care vă accentuează umerii pentru a arăta deosebit de feminin. Desigur, te poți baza și pe o culoare modernă care ți se potrivește! Vă dorim o toamnă plăcută și o iarnă confortabilă.

Ținută de oraș pentru începutul toamnei cu un cardigan

cardigan - idee grozavă pentru ținută

Ai putea alege un model retro

cardigan în alb și gri

Un cardigan din dantelă care arată deosebit de modern

cardigan în nuanță albă

Acesta este un model care merge minunat cu o ținută din denim

blugi cardigan femei tendinte

Un alt top elegant inspirat din cardigane

cardigan în culoarea neagră

Modelele geometrice colorate sunt actuale

cardigan în mai multe nuanțe

Culoarea galbenă este întotdeauna curentă iarna

cardigan galben reversibil