Aspectele noastre preferate din tendințele de design interior 2017

În ciuda „Brexitului”, britanicii se află literalmente în mijlocul ultimelor tendințe de amenajare din Europa pentru 2017, deoarece Marea Britanie a fost aleasă ca țară parteneră la Ambianță la Frankfurt selectat. La cel mai important târg internațional de viață și stil de viață, numeroși producători și designeri creativi din industria bunurilor de larg consum și-au prezentat noile colecții. Totuși, te-ai putea minuna și de nenumărate produse binecunoscute și bine încercate și linii de design din abundență. Pe scurt: inovația a întâlnit tradiția! Și într-un mod rafinat și ecologic, deoarece naturalețea, materialele autentice și simplitatea elegantă sunt unele dintre tendințele principale în materie de locuit și mobilier, așa cum a fost deja evident la IMM Köln, târgul Heimtextil și BAU.

Tendințe interioare 2017 la târgul Ambiente din Frankfurt

ambianță 2017 frankfurt messe tendințe amenajare porțelan ceramică ceainic

Proiectarea joacă în mod clar un rol fundamental aici, care are cea mai mare importanță atât pentru producători, cât și, mai ales, pentru consumatori. De aceea, premiile însoțitoare au fost acordate și de această dată, cum ar fi Design Plus – anul acesta conform devizei: „Stil etic”. Premiul a fost acordat celor 23 de producători care au combinat cel mai bine durabilitatea și perfecțiunea în design în produsele lor.

Ambiente 2017 în număr

Ambiente 2017 a depășit din nou toate așteptările și a satisfăcut vizitatorii profesioniști și iubitorii de design pasionați. Numerele vorbesc de la sine: 4.387 de expozanți din 96 de țări și-au prezentat colecțiile și produsele inovatoare la peste 137.000 de vizitatori din 143 de țări. În acest fel, consumatorii au putut obține o prezentare mai detaliată a ceea ce vor putea găsi în curând în magazinele din întreaga lume.

Ambiente 2017 – emoționant și bine participat

tendințe de amenajare produse noutăți vizitatori ambianță 2017

Cele mai importante tendințe de amenajare din 2017

Așa-numita tendință a junglei urbane este în mod oficial în creștere în acest an. Puteți vedea acest lucru în decorul propriu-zis al zonelor expoziționale ale majorității participanților. Rattan, rafie și macramé au fost unele dintre cele mai populare materiale care au fost prezentate peste tot. La fel, s-au alăturat o mulțime de plante verzi și articole de reciclare, care au completat elegant totul. Stilul vintage și farmecul retro sunt încă foarte actuale, la fel ca și aspectul deliberat realizat manual, în special cu porțelanul și ceramica. Farfurii, castroane și boluri, dar și vaze și decorațiuni de masă, în special în culori stinse și tonuri de pământ, radiate nostalgic, confortabil pământesc și au ispitit vizitatorii să le atingă și să le încerce.

Flerul pieței de purici de șold a fost completat cu alte accesorii pentru casă din cele mai noi colecții de design, cum ar fi coșuri țesute, articole din sticlă, mobilier mic și covoare. În ciuda simplității și culorilor dezactivate, accentele de culoare proaspătă nu lipseau deloc. Culorile vii, cum ar fi verde, prune și corali, au creat, de asemenea, mai mult dinamism și o dispoziție veselă.

Decorațiuni subtile de Paște realizate din porțelan și ceramică

vase de porțelan ceramică accesorii pentru casă iepuri vaze decor de Paști

Inspirat de natură

Materialele și țesăturile autentice, multifuncționalitatea articolelor și sustenabilitatea sunt printre cele mai importante priorități ale proiectanților și producătorilor care gândesc într-o manieră orientată spre viitor. Pentru că au înțeles deja că numai mijlocul echilibrat, auriu, are un viitor promițător. Din acest motiv, numeroase vase din fontă, jardiniere din smalț, vase de teracotă și veselă din porțelan sau faianță ar putea fi admirate la târg. Pielea, marmura și lemnele fine au făcut, desigur, parte din ea și au oferit, de asemenea, o doză adecvată de lux.

Din fericire, produsele de comerț echitabil de la mai multe organizații din această industrie au fost prezentate din abundență la Ambiente 2017.

Inovații la modă din comerțul echitabil

ambianță comerț echitabil 2017 messe frankfurt coșuri lucrate manual

Tendințe de amenajare pentru zona în aer liber

Zona în aer liber a târgului comercial 2017 Ambiente a continuat să fie multifuncțională și flexibilă. Mobilier pliabil de grădină și balcon, lumini mobile, cum ar fi ingenioasa lumină a bateriei de la baiat gras și accesoriile cu un gust gustat au trezit interesul publicului numeros. Pernele și pufurile pentru scaune, recipientele pentru alimente și o mulțime de obiecte decorative au asigurat și mai mult confort și o atmosferă relaxată în aer liber.

Concluzie:

Tendințele de amenajare din 2017 sunt deja cunoscute. Acum depinde de noi să decidem dacă vom urma exemplul. Ce produse satisfac nevoile și preferințele noastre și dacă ni le permitem. Dar un lucru este sigur: designul, funcționalitatea și sustenabilitatea vor merge întotdeauna mână în mână!

Ambiente 2017: o scurtă prezentare generală

Structuri delicate și texturi fine

tendințe de amenajare ambianță 2017 frankfurt messe structuri delicate produse noi

Eleganță simplă în culori pastelate

Ambiente frankfurt messe porțelan veselă ceramică tendințe amenajare

Ultimele de la Horeca

2017 Ambiente frankfurt messe tendințe de amenajare veselă

Lejeritate minimalistă în nuanțe subtile

tendinte amenajare produse plantatoare accesorii baie ambianta 2017

Din cea mai recentă colecție de Naoto Hukasawa

colecția naoto hukasawa ambiente 2017 accesorii pentru casă

Trăind după principiile naturii

amenajare tendinte ambianta 2017 frankfurt messe stil de viata amenajare living

Morala și etica joacă, de asemenea, un rol în decorare

2016 ambianță tendințe amenajare stil etic veselă din porțelan ceramică

Designul scandinav este încă foarte la modă

Ambiente 2016 inovații tendințe vii frankfurt messe

Lumea fascinantă a porțelanului din punctul de vedere al designerului

2016 ambianță tendințe de amenajare frankfurt messe vase vii

Arată manual pentru propriile tale pereți

ambiance 2017 frankfurt messe configurați accesorii de casă țesute în macrame

Ambiente 2017: o experiență de design captivantă care merită întotdeauna!

ambiente 2017 frankfurt messe lifestyle mobilier living