Fanii filmelor de animație Disney pot aștepta cu nerăbdare 2019. O mulțime de producții grozave sunt aproape terminate și vor avea premiera pe marele ecran mai târziu în acest an. Dumbo este deja acolo, la fel ca și trailerul așteptat cu nerăbdare Maleficent 2. De câteva zile, trailerul celorlalte animații Disney din acest an – filmul Aladdin – s-a răspândit cu mare viteză.

Aladdin – una dintre cele mai faimoase povești din Orient

aspect de lampă aladdin

Despre ce este filmul Aladdin 2019 de la Disney

În filmul Aladin de Disney, binecunoscuta poveste de basm este redată într-o versiune modernă animată. Jasmin și spiritul amuzant sunt de asemenea prezenți și îl însoțesc pe aventurierul curajos și fermecător. Trailerul dezvăluie o reprezentare fabuloasă din peisajul deșertului.

De asemenea, experimentăm efecte impresionante care nu afectează portretizarea principală a poveștii. O reprezentare modernă, dar încă fidelă tradiției, a poveștii lui Aladdin. Filmul a fost filmat la Londra, iar deșerturile sunt o reprezentare a peisajelor din Iordania.

Trailerul filmului Aladdin 2019 este aici

faceți publicitate din remorcă

Ce vedete sunt în film??

Ce vedete au preluat rolurile principale? Will Smith este fantoma din lampă, Mena Massoud este Aladdin și Naomi Scott a primit rolul lui Jasmin. Navid Negahban este sultanul și Nasim Pedrad – cel mai bun prieten al prințesei Jasmin. Alți actori participanți sunt Marwan Kenzari, Billy Magnussen și Numan Acar. Producătorii de filme sunt Dan Lin și Jonathan Eirich, cu Marc Platt și Kevin De La Noy ca producători executivi. Benj Pasek, Menken și Justin Paul sunt responsabili pentru piesele din filmul Aladdin, care vor fi cu siguranță un succes în sine după aceea.

Will Smith interpretează fantoma în trailerul Disney Aladdin din 2019

fantoma Disney vrea fierar

Aladdin ridică lampa – toată lumea va recunoaște această scenă

Lampă Disney Aladdin 2019

Pustiile Iordaniei servesc drept model pentru acest peisaj

desert aladdin dinsney

Jasmine și Aladdin într-o scenă din filmul Aladdin din 2019

Jasmine și Aladdin pe piață