tatuering färg färgad geometrisk tatuering

De bästa tatueringsfärgerna att välja mellan

Utan matchande färger skulle en fantastisk tatuering helt enkelt vara omöjlig. Man kan också förbättra en gammal, redan existerande genom den skickliga tillämpningen av dessa. Glöm inte att vara medveten om ämnet. För med varje ny tatuering finns det också små nya ärr!

Så överväg också att använda smink för att krydda tatueringar med färg. I det här fallet måste du göra allt om och om igen. Men samtidigt kommer sådana lösningar att visa sig vara hälsosammare i längden. Dessutom kan du vara lite annorlunda praktiskt taget varje dag!

Tatueringsfärg – coola idéer för kvinnor

tatueringsfärg överarm tatuering blommor färgglada röda

Men låt oss ta ett steg tillbaka nu. Låt oss titta på några tatueringsfärger och deras särdrag.

Rätt gamla tatueringar

tatuering färg färgade rosor rätt ålder tatuering

Tatueringsfärg svart

Du kan applicera en ny, mörkare, till exempel svart färg på en gammal tatuering. Många anser att detta är en utmärkt lösning. Du har vanligtvis inget annat val. Eftersom ljusare färger på befintliga tatueringar bara inte fungerar. Däremot täcker den svarta nyansen nästan allt. Låt en bra specialist ge dig råd innan du installerar dem.

Räv med vingar

tatueringsfärg räv svart med vingar blå

Tatueringsfärg mörkblå

Detta är också ett mycket bra sätt att dölja gamla tatueringar. Färgen måste vara mörk och ljus. Detta är det enda sättet hon kan täcka sådana tatueringar med ljusare nyanser. Det viktiga är hur mycket du behöver för att helt täcka den gamla bilden.

Tatueringsmode – form och färg

tatuering färg arm tatuering geometriska mönster

Gör upp med hudens färg

Du kan också täcka den gamla tatueringen med hudfärg. Välj i så fall en nyans som matchar din naturliga hy. Ibland måste du applicera mer än ett lager för att uppnå önskad effekt.

Levande tatueringsfärger

tatuering färg underarm tatuering fågel brokig

Två korrigeringar

Beroende på tatueringsfärgen kan du också behöva två nyanser av smink. Man bör vara mycket nära den naturliga hudfärgen. Den andra, å andra sidan, måste vara två toner mörkare. Först bör du använda de mörkare nyanserna för att helt täcka den gamla tatueringen. Då ska du matcha det hela med den ljusare nyansen. Så inga fläckar skulle finnas kvar.

Färgad uggla på en gren

tatueringsfärgad uggla på gren lila rosa turkos

Starka tatueringsfärger i bruk

tatuering färg färgad uggla lila turkosa konturer