Finn ut om de beste tatoveringsløsende kremene som er tilgjengelige, inkludert hvordan du bruker dem for den mest langvarige effekten, og hvilken som er vår beste valg på markedet

får gjort en tatovering

Redaktørens merknad: For å være tydelig, er vi ikke utdannet medisinsk fagpersonell. Denne artikkelen og innholdet er bare vår mening og bør ikke erstatte råd fra en lege.

Trenger du dem virkelig?

Det er ingenting som en ny bit blekk, men for å få den tøffe nye tatoveringen må du først takle smerten. Det går ikke unna at tatoveringer kan gjøre ganske vondt, selv om du er en ruvende, muskelbundet hulk.

Forventningen til smerten kan være nok til å avskrekke mange fra å tatovere, spesielt førstegangsfolk. TV-tatoveringsprogrammer som fanger hvert leppebittende øyeblikk hjelper ikke, og avslører hver grimase når individet gnisser tenner og prøver å komme seg gjennom opplevelsen.

Tatovering innebærer at nåler trenger inn i huden din, som selvfølgelig har millioner av nerveender som mottar smerte for å gi deg den forferdelige følelsen av å bli stukket intenst med en skarp gjenstand.

Men kan det være en enklere måte å få en tatovering uten å måtte tåle så mye smerte i prosessen? Hvis du lengter etter en tatovering, men smertene er for mye avskrekkende, kan vi ha løsningen. Dempende kremer blir stadig mer populære og kan bidra til å dempe følelsen i huden din, noe som gjør tatoveringer langt lettere å bære.

tatovør som bruker tatoveringspistol

Selvfølgelig antyder vi ikke at tatoveringer aldri kommer til å skade i det hele tatt, selv med litt hjelp. Imidlertid, når du bruker en bedøvende krem, kan du oppdage at det egentlig ikke er så ille. Faktisk, hvis du blir tatovert på skulderen eller leggmuskelen eller et annet område som er mindre følsomt, kan du være så heldig å knapt registrere noe.

Høres bra? Numbing kremer kan absolutt ta kanten av smerten og tillate deg å omfavne opplevelsen av å bli tatovert. Men vent litt! Før du skynder deg ut for å ta den sterkeste bedøvende kremen du kan finne, er det viktig å vite at du ikke kan bruke dem alle. Noen bedøvende kremer bør absolutt ikke brukes med tatoveringer, og noen få kan til og med ødelegge det dyrebare blekket ditt.

Hvis du føler deg forvirret, er vi her for å hjelpe deg med denne omfattende guiden til de beste tatoveringsløsende kremene på markedet. Sjekk informasjonen nedenfor, så finner du alt du trenger å vite.

tatovering blir gjort på armen

Hvordan de fungerer

Numbing kremer kan alle se ganske like ut ved første øyekast. Tross alt klemmer du ut en klatt, smører den på huden din og venter på at nummenheten skal sparke inn. Sikkert er det ikke mer komplisert enn det?

Du kan bli overrasket over å oppdage at det finnes en rekke nummenhetskremer som fungerer på forskjellige måter. Det er nyttig å kjenne forskjellen fordi du kan finne en bestemt type som er mer effektiv for deg enn en annen.

Det er tre hovedtyper av bedøvende krem ​​for tatoveringer: nerveblokkere, nervedempere og vasokonstriktorer. De jobber med smertereseptorene i kroppen, men hver av dem på en annen måte. Her er en rask oversikt over alle tre:

Nerveblokkere

Lokalbedøvelse er en type nerveblokkering, som får hudområdet til å føles helt nummenhet for medisinske prosedyrer. De som brukes på sykehus administreres vanligvis via injeksjon, slik at mindre kirurgi kan skje uten at pasienten føler noe!

Noen tatoveringsløsende kremer er også nerveblokkere, men de som er tilgjengelig kommersielt påføres lokalt i stedet for injisert. De fungerer ved å minimere antall smertesignaler som kan sendes til hjernen, og dermed redusere ubehaget.

Aktuelle nerveblokkere er ikke helt effektive for å forhindre smerte fra å bli følt da de ikke helt kan utrydde meldingene som sendes til hjernen. De er veldig gode til å ta kanten av smerten, men ettersom nervene fortsatt fungerer normalt når de brukes alene, er det vanlig at smerter fremdeles oppleves.

Av denne grunn brukes nerveblokkere ofte sammen med nervedempere, i en kombinasjonskrem.

tatovør tegner en tatovering

Nervedøvere

Som vi allerede har forklart, prøver nerveblokkere å svekke veiene til hjernen, og stoppe smertemeldingen fra å komme gjennom. Nervedødende midler tar en annen tilnærming, og forhindrer nerver i å operere i det hele tatt.

Ettersom nervedempere stopper nerver fra å fungere, kan de være utrolig effektive for å lindre smerter. Dette kan høres perfekt ut i prinsippet, men i virkeligheten blokkerer de ikke all smerten. Grunnen til dette er at denne typen krem ​​ikke kan trenge dypt nok ned i hudlagene.

Nålene fra tatovøren går utover overflatenivået og utløser nervene som ligger i dermis. Dette er et dypere hudlag og nervene inni er upåvirket av aktuelle nervedempere.

Dette er grunnen til at nerveblokkere vanligvis legges til nervedempere for å prøve å forhindre smerteoppfattelse på begge måter.

 

Vasokonstriktorer

Den tredje typen krem ​​fungerer ikke teknisk direkte på smertereseptorene, men kan likevel ha en markant effekt. Vasokonstriktorer vil ikke bedøve huden din, men får blodårene til å trekke seg sammen. Dette reduserer ikke bare absorpsjonen av kjemikalier, men reduserer også blodstrømmen.

Vasokonstriktorer brukes ofte med lokalbedøvelse på sykehus, da de forhindrer at medisinen distribueres rundt i kroppen. Ved å begrense blodstrømmen beholdes flere smertestillende kjemikalier i ønsket område.

De jobber med bedøvende kremer på en lignende måte, slik at effekten kan vare lenger. Dette hjelper enkeltpersoner til å forbli smertefrie lenger under en tatovering.

En tilfeldig, men gunstig effekt av den reduserte blodstrømmen er mindre blødning på tatoveringsstedet.

tatovør-holder-tatovering-pistol

Kjøperguide

Nå som du vet hvordan de forskjellige typene nummen krem ​​fungerer, skal vi rette oppmerksomheten mot å kjøpe. Å finne den beste hudkremen for tatoveringer avhenger av en rekke faktorer.

De fleste bedøvende kremer er ikke laget spesielt for tatoveringer. I stedet er de en type medisinsk krem ​​som bedøver området og er kompatibel med en rekke bruksområder, inkludert tatoveringer. Andre grunner til at en bedøvende krem ​​kan brukes inkluderer kosmetiske prosedyrer, piercinger, tannarbeid, medisinske prosedyrer og optisk kirurgi.

Som du har sett fra avsnittet ovenfor, varierer måten kremene fungerer på, og noen har en bedre effekt enn andre. Selv om alle bedøvende kremer reduserer følelsen i huden, kan ingrediensene de inneholder være veldig forskjellige.

Bivirkninger

Selv om du neppe finner et produkt som er utviklet utelukkende for bruk med tatoveringer, er det likevel viktig å sjekke at det er kompatibelt. Bruk av en nummen krem ​​som ikke viser tatoveringer som potensiell bruk, kan føre til ubehagelige bivirkninger, samt påvirke blekket ditt. Noen av måtene det kan påvirke deg på inkluderer:

 • Ikke bedøvende området og lar deg håndtere en smertefull tatovering
 • Irritasjon av huden forårsaker ekstra ubehag både under og etter tatoveringen
 • Forhindrer at tatoveringsblekket blir tatt opp på riktig måte av huden, og etterlater deg med en ujevn og dårlig kvalitet

I noen tilfeller, hvis tatovøren oppdager at du har brukt en inkompatibel bedøvende krem, kan de nekte å gjennomføre prosedyren av årsakene ovenfor.

Selv om du bruker riktig krem, kan det oppstå bivirkninger. I den store ordningen har de en tendens til å være ganske sjeldne og vanligvis bare oppleves av personer med spesielt sensitiv hud. Å ha en underliggende hudklage på tidspunktet for tatovering kan være en annen risikofaktor.

Når bivirkninger oppstår, er de vanligvis selvbegrensende og løser seg raskt. Likevel, hvis du tror at du kan ha risiko for å få en bivirkning på nummen krem, er det alltid verdt å ta en prat med legen din på forhånd.

Du kan oppleve bivirkninger umiddelbart etter at kremen er påført eller som en forsinket effekt. Du bør oppdage at uønskede effekter forsvinner maksimalt innen 1-2 dager.

Hvis du bruker for mye bedøvende krem ​​og ikke følger instruksjonene, kan bivirkningene være mye verre. I noen tilfeller kan de til og med være alvorlige. Hvis du tror at du lider av noe mer enn en enkel hudirritasjon, må du oppsøke lege umiddelbart.

De vanligste bivirkningene du kan oppleve inkluderer:

 • Rødhet
 • Hevelse og betennelse
 • Mindre irritasjon av huden
 • Kløe
 • En prikkende eller brennende følelse på stedet der kremen ble påført.

tatovør som gir en tatovering

Effektivitet

Dempende kremer har blitt solgt i stort antall gjennom årene og med god grunn: de fungerer. Alles kropp fungerer på samme måte, så det er ingen grunn til at nummenhetskremer ikke skal fungere i det hele tatt.

Selv om bedøvende kremer virker på alle, vil graden av effektivitet imidlertid være veldig forskjellig. Med forskjellige nervestrukturer, varierende hudtykkelse og personlige følsomheter, vil nummen krem ​​ha en annen effekt på alle som bruker den.

Faktor i forskjellige styrker og et utvalg ingredienser, og det er ikke vanskelig å se hvorfor nummenhetskremer ikke garantert fungerer helt.

Det er viktig å være realistisk om hvor effektiv kremen sannsynligvis vil være. Mange kjøper bedøvende krem ​​i håp om at det vil fryse området helt og etterlate dem uten noen ubehagelige opplevelser under tatoveringen.

Det er rimelig å si at det ville være veldig uvanlig at en enkel krem ​​utrydder hver eneste bit av ubehag, men for de aller fleste brukere reduserer de smertene betydelig og gjør prosedyren mye lettere å tolerere.

blekk for tatoveringer

Påfør kremen

Hudområdet skal være rent og fritt for olje og rusk før du påfører nummen krem. Dette sikrer maksimal effektivitet og gjør at kremen absorberes ordentlig av huden.

Ta på deg et par vanntette hansker før du klemmer ut kremen. Dette vil stoppe hånden og fingeren fra å bli nummen mens du bruker den.

Instruksjonene angir kanskje ikke denne delen, men det er en god idé å pakke området inn med den nummenhetskremen og gjelde i plastfolie. Dette genererer varme som gjør at kremen kan fungere mer effektivt.

Du vil finne at kremen begynner å virke nesten med en gang, så ikke legg den på for lenge før du planlegger å tatovere deg. Det er ingen fordel å gi den lengre tid til å absorbere i huden din før tatoveringen din, og hvis du venter, kan den nummenhetseffekten begynne å forsvinne for tidlig.

Før du bruker nummen krem, er det en god idé å sjekke med tatovøren om de har noen spesifikke regler. Noen vil bare tillate bedøvende krem ​​som er kjøpt fra studioet deres fordi de ønsker forsikring om å bare jobbe med produkter de er kjent med.

Noen tatovører tillater ikke at nummenhetskremer brukes i det hele tatt. Hvis dette er viktig for deg, kan du se deg om etter en annen tatovør, siden mange tillater bruk av krem. Prøv å unngå å kjøpe en som er glyserinbasert, da dette gjør huden glatt og tatoveringer kan være motvillige.

Som en siste merknad: Husk at tallkremer er designet for bruk før tatoveringen finner sted. Du kan være litt sår etterpå, men ikke bli fristet til å redusere ubehaget ved å bruke nummen krem. Det kan reagere med huden din og forårsake kraftig betennelse rundt tatoveringen, i tillegg til å svekke helbredelsesprosessen.

 

Anbefalte tatoveringskrem

Hvis du trenger noe for å lette smerten, anbefaler vi at du ser nærmere på en av disse smertestillende midler for huden.

 1. Ebanel 520 Topical Numbing Cream for smertestillende

Denne aktuelle nummenhetskremen fra Ebanel er en av de bestselgende produktene på markedet og med god grunn. Den inneholder den høyeste mengden lidokain som lovlig kan kjøpes i disken i USA, 5%, noe som gir den den kraftigste stansen du finner i noen nummenhetskrem.

Noen lidokainkremer har en ubehagelig lukt, men denne er nesten helt luktfri. Det er også ikke fettete, så det vil ikke irritere tatovøren din når de prøver å jobbe med huden din etterpå.

Det trekker inn i huden veldig raskt og absorberes godt for maksimale resultater. Dette skyldes delvis den spesielle formelen som ikke bare hjelper den med å begynne å fungere raskt, den forbedrer også kraften til lidokain.

Ebanel 520 begynner å fungere innen 2-3 minutter etter påføring og når maksimal effekt omtrent 25 minutter senere. Dette gjør den til en ekstremt hurtigarbeidende krem ​​sammenlignet med noen andre på markedet.

Den bedøvende effekten varer i omtrent en time etter at den nådde toppen, men den kan trygt påføres opptil 6 ganger på 24 timer.

Brukeranmeldelser av Ebanel 520 har vært ypperlige, med høy effektivitet. Noen brukere har funnet ut at den følelsesløse følelsen varer i flere timer, lett lenge nok til å dekke den typiske tatoveringsopplevelsen.

Ved siden av lidokain finner du det vanlige sortimentet av sikre ingredienser, uten giftige kjemikalier tilsatt. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med effekten, har Ebanel en enestående meritt i kundeservice, og tilbyr en refunderbar krem ​​på kremen.

Hva vi synes: Dette er en rimelig krem, men ikke la prislappen lure deg, den er like effektiv som andre døvende kremer som er dyrere. Dette er en av de mest populære bedøvende kremer på markedet, og vi er ikke overrasket. Toppkarakterer rundt.

 

 1. Super Numb Anesthetic Skin Numbing Cream

En annen populær bedøvende krem, Super Numb, er også laget av 5% lidokain akkurat som Ebanel 520, den forrige kremen. Til tross for at den har samme styrke av lidokain, er denne kremen ikke like sterk og varer ikke så lenge.

Dette er delvis fordi den spesielle absorpsjonsteknologien ikke er tilstede, noe som betyr at effekten av kremen vil begynne å forsvinne raskere. Den offisielle beskrivelsen sier at huden blir nummen i 3-4 timer, men de fleste brukere rapporterer at den bare er effektiv i maksimalt 1,2-2 timer.

Super Numb er en vannbasert bedøvende krem, så det vil ikke etterlate en fet rest for tatovøren å gli rundt. Dette er en av grunnene til at dette er en bedøvende krem ​​som anbefales for bruk med tatoveringer.

For å få full effekt, er det en god idé å bruke kremen minst en time før du tatoverer deg og dekker området i plastfolie. Hvis du ber tatovøren om å bare avdekke biten de jobber med i stedet for hele området, kan du forlenge bedøvelseseffekten. Når den er pakket ut og kremen er tørket av, begynner klokken å telle ned.

Denne bedøvende kremen er ekstremt billig, men røret er mindre enn de andre. Kremen må også smøres ganske tykt for å fungere skikkelig. Ett 30g rør vil dekke et hudområde som måler 6 “x6”, så du kan trenge mer enn en hvis du skal gjøre en stor tatovering.

Hva vi synes: Dette er en utmerket bedøvende krem ​​til å begynne med. Det fungerer bra for de fleste, og prislappen skader ikke bankkontoen din. Det er ikke ideelt for større områder, da det kan bli mye dyrere, og effekten kan forsvinne for fort.

 

 1. UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream

Dette er et lite kar med nummen krem, bare 10 g i størrelse. Derfor, hvis du bare skal gjøre en liten tatovering eller vil eksperimentere med en hudløsende krem ​​før du betaler ut for et større rør, er dette en økonomisk prøve å prøve.

Hvert 10g kar vil dekke et område på omtrent 4 “x4” i størrelse. Sammenlignet med Super Numb, vil denne kremen gå mye lenger, noe som gjør den til et budsjettvennlig valg selv for større områder.

Du må søke betydelig før du planlegger tatoveringen for å få de beste resultatene. Påfør ett lag og begynn å massere det godt inn i huden – ikke glem å bruke hanskene for å gjøre dette! Etter dette kan du påføre mer, lage et andre, tykt lag før du pakker inn med plast og lar det stå i rundt to timer.

Dette skaper de mest effektive resultatene, og du vil oppleve at området føles behagelig nummen. Resultatene er kraftige og langvarige, og gir deg muligheten til smertefrie tatoveringer i 3-4 timer. På samme måte som Super Numb, får du de mest varige resultatene hvis tatovøren pakker ut huden bit for bit i stedet for å avsløre hele området fra starten.

Kremen er ikke-fet og fungerer godt for tatoveringer, samt piercinger og andre estetiske applikasjoner som voksing.

Hva vi synes: Denne kremen gir utmerket verdi, sparer penger uten å gå på kompromiss med effektiviteten. Det er viktig å følge instruksjonene for påføring riktig hvis du vil ha den beste bedøvende effekten, men når det gjøres riktig, er resultatene gode.

 

Konklusjon

De tre produktene ovenfor er noen av de mest populære på markedet, men hvilken er den beste bedøvende kremen av alle?

De er alle rimelige, så du trenger ikke å sprenge budsjettet for å unngå ubehaget under tatoveringen din, men hvis økonomien er din prioritet, så vil UltraNumb-potten sannsynligvis bare kantene. Du må imidlertid forberede deg i god tid og la det gå minst to timer før det synker skikkelig inn.

Hvis du gjør litt av din egen undersøkelse, kan du finne noen brukere som påstår at disse merkene med tatoveringsløsende krem ​​ikke fungerer. Det ser ut til at de kan være veldig avhengige av brukeren. Sørg for å følge instruksjonene nøye og se hva de kan gjøre for deg.

Selv om de alle inneholder 5% lidokain, har Ebanel 520 den sterkeste og mest varige effekten av dem alle. Dette skyldes den spesielle liposomformelen som hjelper den med å bli lett absorbert. Botanikkene som er inkludert i formelen, hjelper også til med å lette rødhet og forhindre betennelse i huden.

Ebanel 520 er også tilgjengelig som tatoveringsløsende spray som kan være lettere for vanskelig tilgjengelige områder. Dette har samme effekt og langvarig nummenhet som nummen krem.

Derfor er Ebanel 520 for oss den beste bedøvende kremen for tatoveringer, og gir rimelige priser og kraftige resultater, slik at du kan nyte opplevelsen uten de uutholdelige smertene.