Både menn og kvinner elsker kroppskunst. Selv om mange tatoveringer kan brukes av både menn og kvinner, er noen tatoveringer kjønnsspesifikke. I dette tilfellet ville bue tatoveringer være en av dem. Hvis du leter etter en søt ny idé for din neste tatovering, så hvorfor ikke prøve buetatoveringen. En bue -tatovering er et fascinerende valg for kvinner, og den kommer med noen inspirerende ideer.

Det er mange grunner til at kvinner bør få en bue -tatovering. Sløyfetatoveringen har mye symbolikk; du kan bli overrasket. Det betyr å knytte noe, muligens løse ender. Handlingen med å trekke seg tilbake og slippe noe. Det er et frigjøringsmiddel for kvinner. Det har til og med vært menn som har tatt buetatoveringen fordi den representerer undertrykkelse og frigjøring.

Det er mange valg når det gjelder design når det gjelder å få en bue -tatovering. Forhåpentligvis vil du gjennom denne artikkelen finne et inspirerende tatoveringsdesign.

Det er mange betydninger bak en bue -tatovering, hvorav den ene betyr at baugen rett og slett er ment å være dekorativ og er ganske populær. Det er på topp på moten akkurat nå. En bue -tatovering kan fungere godt med alle typer tilbehør. Disse tatoveringene kan komme i mange forskjellige størrelser og farger. Det vanligste området for å få buetatoveringen er et håndledd, en arm eller til og med beinet.

Betydninger bak sløyfetatoveringen

Når folk får buetatoveringen, bruker det en grunn bak den. Betydningen vil selvfølgelig avhenge av hvordan du føler det.

Når folk får en bue -tatovering, er det på grunn av symbolikken bak. Sløyfetatoveringer representerer å gi, kvinnelig kraft, nåtiden, en klem, ekspertise og kjærlighetsgave. Det er alle vakre grunner til å få en bue -tatovering. Nedenfor er 44 Sweet Bow -tatoveringer for å gjøre dagen din lysere:

1. Hello Kitty

Hello Kitty -baugen er populær, og hoften er et perfekt sted for den.

bue tatoveringer

2. Tommel tatovering

En liten tatovering som sitter perfekt på tommelen.

3. Et hjerte

Denne søte hjertebuen er en som alltid ser flott ut i livet.

4. Prikket bue

En flott tatovering som er enkel, men ser virkelig ut

5. Liten sløyfe

En flott sløyfetatovering som sitter fint på nakken. Det flotte med disse tatoveringene er at de kan skjules hvis du ikke vil vise dem frem bare ved å slippe håret. Eller vis dem frem ved å sette håret i en hestehale. Små tatoveringer er flotte bak nakken av denne grunnen alene.

6. Sexy sløyfe

Denne baugen er en som ser utrolig ut i livet. Hvis du er ute etter en liten sexappell, kan du ikke gå galt med denne tatoveringen. Denne typen tatovering ser flott ut for en dag på stranden når du har på deg bikini.

7. Ankel tatovering

En sløyfe rundt ankelen er et perfekt tillegg; Det er en søt og stilig design. Hvis du liker å bruke hæler, kommer du garantert til å elske dette designet. Den fungerer perfekt med hæler og gir den et sårt tiltrengt klasserom.

8. Tynn linje

En flott sløyfe som har noen tynne linjer, og den ser delikat ut på baksiden av beinet. Det er ikke behov for mange detaljer eller farger for å gjøre en tatovering fantastisk.

9. Mørkende bue

Denne sløyfen er flott som kan bæres hvor som helst. Det er en enkel design, men veldig søt. De mørke linjene hjelper tatoveringen til å skille seg ut virkelig.

10. Kreativ sløyfe

Et håndleddesign som er virkelig vakkert. En flott tatovering som ser ut som et armbånd. Jeg liker at det ligner mer på et armbånd enn noe annet.

11. Elegante design

Denne designen er virkelig pen og elegant. Det ser flott ut som en skulder -tatovering. Blomsterelementene får det virkelig til å skille seg ut også. Nydelig!

12. Rosa bånd

Et rosa bånd rundt håndleddet gir et flott håndleddsarmbånd. Det er tynt og enkelt, men veldig vakkert.

13. Lange bånd

En flott design som er enkel og pen. Hvis du vil ha et lite design som passer på et lite sted, så prøv dette designet der båndene henger lenge.

14. Polka Dots

Doble polka dot buer er flotte på brystet. Du kan ha flere, og de ser flotte ut sammen.

15. Blonderbuer

Hvis du er ute etter eleganse og raffinement, kan du ikke gå galt med denne blondebuen.

16. Små design

Nok et eksempel på en liten design som kan passe hvor som helst.

17. Lille sløyfe

Denne lille sløyfen er søt og enkel. Et lite design som ikke tar mye plass.

18. Et løfte

Disse tatoveringene representerer vanligvis noe du ikke vil glemme. En påminnelse om noe viktig. Jeg elsker den enkle designen som sitter godt på fingeren.

19. strømper

Disse tatoveringene er veldig populære i disse dager. De får det til å se ut som om du har på deg sexy strømper, og de vokser bare i popularitet.

20. Hot Red

Denne strømpebåndet er sexy og litt mystisk. Den lyse røde buen er sjokkerende sexy.

21. Små elementer

Disse små rosa sløyfene kan passe hvor som helst, og de er også veldig vakre.

22. Blue Bows

En flott tatovering som ser flott ut på hoftene. Denne blå sløyfen er virkelig søt. Det er lite og enkelt, men helt perfekt.

23. Buer

Disse buer på bunnen er et populært design. Et flott design som du garantert kommer til å like.

24. Enkel sløyfe

En nakketatovering med et forenklet design.

25. Rosa sløyfer

Disse rosa sløyfene er søte, og de skiller seg absolutt ut.

26. Grønne buer

Nok et godt eksempel på buer på bunnen. Vi fortalte deg at disse tatoveringene er populære.

27. Hoftebuer

Disse sexy buene er virkelig sexy. Hvis du leter etter hofte tatoveringer, så kommer du garantert til å elske disse.

28. Sexy blonder

En enkel design som ser søt ut på håndleddet. Blonder er ekte eleganse.

29. Sexy Polka Dots

En flott design av buer og de ser absolutt kule ut med noen fiskestrømper.

30. Flere farger

En flott tatoveringsdesign som er veldig populær. Det faktum at de er flere farger er virkelig fantastisk.

31. Søte sløyfer

Disse sløyfene er flotte fordi buene alltid ser flotte ut på hoften. Det er også små perler på den som er kjempebra.

32. Mørke buer

Denne designen har mye dybde i seg, og skyggen får den virkelig til å sprette av huden.

33. Enkelt utseende

En enkel sløyfe på brystet er en som ser bra ut der den er. Hvis du vil ha en enkel design, så er dette den for deg.

34. Lys rosa

En enkel design med en lys nyanse ser fantastisk ut på baksiden.

35. Ankeldesign

Et par rosa buer på anklene gir virkelig et flott tatoveringsdesign.

36. Klarblå

Skulldesign er alltid kult, og disse buene beviser det. Hvorfor ikke legge til en litt dårlig stil til de søte små sløyfene.

37. Matchende design

Hvorfor ikke få matchende tatoveringer med vennene dine? Disse designene er flotte og fantastiske, og du trenger ikke engang å få nøyaktig samme stil. Endre det litt og representere vennskapet ditt med sløyfer.

38. Røde prikker

Disse sløyfene er store og dristige, og prikkene gjør dem bare fantastiske. Vi kan ikke annet enn å elske disse bue -designene fordi de virkelig skiller seg ut og trekker oppmerksomhet til hoftene.

39. Søte design

Disse sløyfene ser flotte ut med et par flotte sko. Hvis du vil legge til litt eleganse i dette utseendet.

40. Tommel design

Søte sløyfer som disse ser flotte ut på tommelen og den røde får dem virkelig til å sprette av huden. En enkel design som også er virkelig fantastisk.

41. Rosa og blått

Rosa og blått ser alltid fantastisk ut sammen; Dette er komplimenterende farger. Jeg elsker det lille hjertet i midten som gir et nydelig design. Hvis du er ute etter et flott design på nakken, så er dette den for deg.

42. Håndleddetatoveringer

Disse håndleddesignene gir en søt design. De matcher og fargene lar virkelig utseendet skille seg ut. Hvis du er glad i buer, vil du garantert elske dette designet.

43. Elegant sløyfe

En enkel baugdesign som har klasse og eleganse. Jeg elsker at den matcher godt med kronen. Et virkelig kongelig utseende.

44. Halsetatoveringer

Hvis du vil ha en nakketatovering, vil du garantert elske dette designet. Det er elegant og det kan være skjult hvis du vil ha det. Eller vis det frem for verden, det er en fantastisk tatovering.

Vi håper at du var i stand til å finne en tatovering du liker eller spesielt en som inspirerte deg til din neste tatovering. Nå er neste trinn å få en erfaren og talentfull artist til å gjøre inspirasjonen din til virkelighet. Når du har tatoveringen din, vil du kunne vise den frem for verden, og det er egentlig det å få en tatovering.?